University Of the West Of England, Bristol

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Az UWE Bristol University Alliance egyetem, amelynek közös küldetése a városok és régiók közötti különbség. Tapasztalataink szerint magas színvonalú oktatást és kutatást nyújtunk a valós hatással a felsőoktatás és a kutatási politika kialakítására hallgatóink, üzleti és polgári partnereink javára. Innoválunk együtt, tanulunk egymástól, és támogatjuk minden tagot, hogy életeket alakítsunk és növekedést biztosítsunk.

Tanításunk

A több mint 600 kurzuson, az egyetemi, a posztgraduális, a szakmai és a rövid tanfolyamokon széles körű témákat kínálunk a művészetek, a kreatív ipar, az egészségügy, a tudomány, az üzleti élet, a jog, a környezet és a technológiai tudományok területén. Jól ismerjük a tanításunk minőségét és a hallgatói tapasztalatunk egészét.

Közeli kapcsolatban állunk a vezető munkaadókkal, mint a CERN, a Rolls Royce, az NHS, az Aardman Animation és a BBC, hogy segítsük a tanfolyamaink megfelelő tartalmának kifejlesztését és a hallgatók különböző szakmai lehetőségeknek való kitettségét.

"Azt akarjuk, hogy a hallgatók készen álljanak és készen állnak a diplomásokra, akik magabiztosak a képességükben és abban, hogy milyen szerepet kell játszaniuk a világon."

Steve West professzor, kancellárhelyettes

A mi egyetemeink

A 14 különböző részlegünk három egyetem körül terül el Bristolban és környékén - és Gloucester és Hartpury College-ban egyetemi hallgatók, valamint tanfolyamok kínálnak helyi tanulmányi partnerek és globális partnerintézmények révén.

Fektetettünk a legmodernebb eszközökkel és erőforrásokkal, hogy hallgatóink hozzáférjenek mindent, amire szükségük van ahhoz, hogy sikeresek legyenek. A 300 millió fontot az új, legkorszerűbb tanulási terekre és szállásra fordítottuk a 2020-as stratégia részeként, hogy növeljük ajánlatunkat további.

Kutatásaink és szélesebb körű hatásuk

Oktatásaink mellett tudományos szakembereink számos érdekes területen - a robotikától a megjelenésig - nemzeti és nemzetközileg elismert kutatásokon dolgoznak. Amellett, hogy gazdagítjuk tanításunkat, biztosítjuk, hogy kutatásaink a tudást, a tudományos kommunikációt, a partnerséget és az üzleti innovációt és növekedést támogatva hozzájárulnak a társadalomhoz és a gazdasághoz.

Nagyon aktív szerepet töltünk be városainkban és a szélesebb régióban is, és sok munkáltató és szervezet látja őket, mint az egyetemi tanulmányokat a diplomások felvételére.

Helyünk

Bristol egy nagy húzó a diákok és a munkaadók egyaránt. Az Egyesült Királyság egyik legváltozatosabb és legkívánatosabb városa, ahol tanulni és élni lehet, hanem egy olyan város is, amely az iparral dicsekedhet - érdekes hálózatokkal, lehetőségekkel és diplomás foglalkoztatási lehetőséggel itt a küszöbön.

A régióban

Összességében becslések szerint az egyetem bruttó hozzáadott értékkel járó, 400 millió fontot meghaladó hozzájárulást eredményezett Nyugat-Anglia GDP-jéhez 2014/15-ben. Ez a városi régió gazdasági teljesítményének 1,3% -ával egyenlő.

Jelentésünk, az Angliai Nyugat-egyetem gazdasági hatása feltárja, hogy az UWE Bristol 2014/15-ben a helyi gazdasághoz hozzájárult.

Helyszínek

Stoke Gifford

University Of the West Of England, Bristol

Telefonszám
+44(0)1179656261

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket