University of Bath School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi vagyunk az Egyesült Királyság egyik vezető üzleti iskolája. A marketing, a második üzleti és menedzsment tanulmányok (a Complete University Guide 2018) és a harmadik a Business Studies (The Times és a Sunday Times University Guide 2017) címmel rangsoroltuk.

Vezető kutatási központunk vagyunk, a nyolcadik helyen az Egyesült Királyságban a legutóbbi kutatási kiértékelés külső weboldalán.

Az EQUIS, az Európai Menedzsmentfejlesztési Minőségbiztosítási Alapítvány ötéves akkreditációt adott nekünk. Csak az üzleti iskolák mintegy 1% -a sikeresen teljesítette ezt az elismerést.

Kutatásunk

Kiváló hírnévnek örvendünk a kutatás minőségének, amely kiterjed az irányítás minden területére. Kutatásainkat a többfunkciós kutatóközpontokba szervezzük, amelyek a kezdeményezéseket és a finanszírozást célozzák.

Ezek a központok átfedik a divízióink és a kutatási témáink érdekeit.

A közösségünk

Több mint 100 oktatói és kutatói munkatársunk, valamint mintegy 70 vezetői és igazgatási személyzet szakembere rendelkezik.

Jelenleg mintegy 2500 diák van: 150 MBA hallgató, 600 MSc hallgató, 250 kutató hallgató és több mint 1500 egyetemi hallgatók.

A tanfolyamaink

  • Egyetemi kurzusok
  • MSc kurzusok
  • MBA programok
  • Kutatási programok
  • Vezetői fejlesztési programok

Identitásunk és céljaink

  • Vállaljuk az üzleti életet és a társadalmat, hogy befolyásolják a jelenet és alakítsák a jövőt az ösztöndíjunkon keresztül.
  • Mi vonzzuk a legfényesebb elmék, hogy a legjobb üzleti diplomások és a nevelés a következő generációs vezetők.
  • Előretekintő, gyakorlatilag releváns oktatást biztosítunk, hogy a lehető legjobb hallgatói élményt nyújtsuk.
  • Ezt úgy érjük el, hogy egy kollegiális, társadalmilag felelős Menedzsment Iskola vezető nemzetközi kutatást folytat.

Annak érdekében, hogy a hallgatók a lehető legjobb lehetőségeket biztosítsák, akadémikusaink folyamatosan végeznek világszínvonalú kutatást. Örömmel hozunk olyan ötleteket, amelyek hatással vannak a munkahelyre, és úgy vélik, hogy a diákok az interaktív vitákon keresztül megtanulják a legjobban tanulni, így pozitív ösztönzést nyújt a jelenlegi gondolkodás megkérdőjelezésére. Ez a diákok és egyetemek közötti partnerség jelenti azt, hogy miért olyan magas rangúak a diákok elégedettsége és a diplomás foglalkoztathatóság szempontjából.

A város

Bath az egyik legérdekesebb, kozmopolita és élénk város az Egyesült Királyságban. Az UNESCO világörökségi listáján is népszerű idegenforgalmi célpont, a római és a grúz történelem miatt. A város különösen ismert a gyönyörű grúz építészet és a természetes forró források.

A fürdő élénk és kozmopolita város, mely nagyszerű bevásárlást, valamint kávézók, bárok, éttermek és klubok széles választékát kínálja. Két mozi és három színház is van. Mint kisváros, könnyű megtalálni az utat. Látogasson el a fürdőre, ahol több információ található a város kínálatáról és a Pig Guide barátságos kijárási / éttermi útmutatót kínál Bath számára. A Bath Leap List a diákbarát eseményeket népszerűsíti a városban és környékén.

Számos mód van arra, hogy részt vegyen az iskola közösségében, beleértve a Rendezvénybizottságokba való bekapcsolódást és a rendezvények szervezését, a hét minden napján megrendezésre kerülő beszélgetési klubot, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy angolul javítsák informális környezetben, vagy az iskola hallgatói és személyzete labdarúgás és kosárlabda csapatok.

A diákegyesület

A Diákegyesület széles körű szolgáltatásokat és tevékenységeket kínál. Otthona közel 100 különböző társadalomnak, 55 különböző sportklubnak ad otthont, és önkéntes lehetőségeket kínál, valamint rendszeres rendezvényeket szervez, mint a Freshers Week, a Nyári Bál és a napi kirándulások.

A Campus

A kis egyetem nagy kiterjedésű, nyitott kilátást biztosító alapon helyezkedik el, egy mérföldre a városközponttól. Számos szálláshelyet, 24 órás könyvtárat, üzleteit, két bankját, a Chaplaincy-t, a The Edge-i művészeti központot, világszínvonalú sportlétesítményeket és számos éttermet, kávézót és bárt kínál otthonra.

Sport a fürdőben

Az egyetem Sporttájékoztató Faluja az Egyesült Királyság egyik legjobb sportolási lehetőségét kínálja. A létesítmények közé tartozik a fitneszrészleg, a megvilágított 8 sávos atlétikai pálya, az 50m-es medence, 18 teniszpálya, 12 tollaslabda, judo dojo, 8 kerítésvonal, légpisztoly, bobsleigh pálya és kiterjedt rögbi és futballpályák.

Nemzetközi diákok

A fürdő több mint 130 különböző országból származik, ami a hallgatói népességnek csaknem 30 százalékát teszi ki. A nemzetközi hallgatók közösségének támogató és kozmopolita környezetet kínálunk, ahol tanulni lehet. A Nemzetközi Iroda honlapja további információkat és támogatást nyújt.

Helyszínek

Fürdőkád

Address
University Of Bath, School of Management
Fürdőkád, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1225 383757

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció