University of Bath

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1966-ban megkaptuk a Királyi Alapokmányunkat, és most a 10 legjobb brit egyetemen alapítottuk, amelynek hírneve a kutatás és az oktatás kiválósága.

A University of Bath egy világszínvonalú egyetem, amely fantasztikus oktatási és kutatási lehetőségeket, teljes mértékben támogatott és jól megalapozott elhelyezési rendszert, első osztályú sportlétesítményeket, valamint élénk és társaságú egyetemet és várost kínál.

Az egyetemet aranynak ítélik meg a Teaching Excellence Framework (TEF), a kormány által az egyetemek tanításának minõségértékelése szerint, azaz az oktatás az Egyesült Királyságban a legjobb minõségû.

Az Egyesült Királyságban a The Guardian University Guide 2020 az Egyesült Királyságban a 6., a The Student Experience Survey 4. helyezett. Bath is a 5. helyezett a diplomások kilátásaiért a Times és a Sunday Times Good University Guide 2020 szerint.

Az egyetemi stratégia

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy világszínvonalú kutatást és oktatást nyújtsunk, tanítványainkat arra, hogy jövõbeli vezetõk és innovátorokká váljunk, és a kutatás, a vállalkozás és a befolyás révén hasznosítsuk a szélesebb lakosságot.

A látomásunk

Elképzelésünk, hogy nemzetközi kutatási és oktatási központként ismerjünk el, amely globális hatást ér el öregdiákaink, kutatásaink és stratégiai partnerségünkkel.

Az értékeink

Értékeink az alábbiak iránti elkötelezettségünkön láthatók:

 • a minőség és a kiválóság biztosítása;
 • táplálja a nagy törekvéseket;
 • a meghívott szabadság támogatása a kapott bölcsességgel;
 • törekvés a tudományos és szakmai integritás legmagasabb színvonalára;
 • felelősségteljes és mások iránti tisztelettel;
 • az egyenlőség, a sokszínűség, a beilleszkedés és az elérhetőség előmozdítása;
 • a legjobb környezetvédelmi gyakorlat elfogadásával.

134178_pexels-photo-3184407.jpeg

Stratégiáink

A kutatási kiválóság biztosítása

Kutatási kapacitásunk megerősítése új tudományos kinevezések és tőkebefektetés révén növeli hatásainkat. A doktori hallgatók körének kibővítése és a korai pályafutással foglalkozó kutatók támogatása növeli kutatási kultúránk élénkségét, és tehetségcsatornát hoz létre. Kutatási együttműködéseink kiterjesztése növeli profilunkat, új perspektívákat kínál és új lehetőségeket teremt. A regionális, nemzeti és nemzetközi részvétel biztosítja, hogy szellemi erőforrásaink optimális hatással legyenek a gazdasági gyorsulásra és a társadalmi innovációra.

Adjon kiválóságot az oktatásban

Az innovatív tanterv-tervezés és a technológia által továbbfejlesztett tanulás megtartja a kézbesítésünk elismert minőségét. Jelentősebb részvétel alapképzéssel és posztgraduális képzéssel a tanulás és a tanulás folyamatos fejlesztése érdekében. A munkáltatókkal és a szakmai testületekkel való kapcsolattartás megkönnyíti a munkahelyi változó készségekre való reagálást. A kiválóság elismerése és fejlesztése a tanítási gyakorlatban növeli a diákok elégedettségi szintjét, és támogatja a szállításért felelős személyek karrierlehetőségeit. A diplomások és a posztgraduális pályakezdők felmérése biztosítja, hogy értéket adjunk a foglalkoztatási kilátásoknak. A digitális technológiákba és az új infrastruktúrába történő befektetés segít nekünk abban, hogy kielégítsük a kínálatunk iránti nagy igényt, és új pedagógiai megközelítéseket fogadjunk el.

A nemzetközi elkötelezettség és a partnerségek előmozdítása

A kiemelkedő nemzetközi egyetemekkel és a politikai döntéshozókkal kialakított formális partnerkapcsolataink megerősítése erősíti nemzetközi hálózatainkat, és kiterjeszti befolyását. A megalapozott és korai pályakezdő kutatók mobilitása és kulturális támogatása növeli nemzetközi profiljuk bővítését és kutatási hálózataik bővítését. Az együttműködésen alapuló kétoldalú és multilaterális kutatási lehetőségek, szimpóziumok és kollokviumok erősítik nemzetközi hálózatainkat. Az egyetemi és posztgraduális mobilitási lehetőségek bővítése segíteni fog a hallgatóinknak a foglalkoztathatóság növelésében a globális toborzási piacon és létrehozni a jövő hálózatát.

Vonzza és támogassa a különféle társadalmi és kulturális háttérrel rendelkező legjobb hallgatókat

Egy olyan inkluzív környezet biztosítása, amely sokféle tanulói népesség változatos támogatási igényeit előrevetíti, segíteni fogja az egyéni hallgatókat abban, hogy elérjék a potenciált. A partner iskolákkal és főiskolákkal való együttműködés a tehetséges fiatalok törekvéseinek növelése és annak biztosítása érdekében, hogy rendelkezzenek az előfeltevéshez szükséges ismeretekkel és készségekkel, hogy segítséget nyújtsunk a rendelkezésünkből, segíteni fog nekünk szélesebb körű részvételi célok elérésében. Az alulreprezentált hátterű hallgatók célzott és társtámogató hálózatainak fejlesztése segít abban, hogy megőrizzük a hallgatók megtartásának és sikerének kiemelkedő eredményeit.

Növelje a hallgatói tapasztalatokat egy elkötelezett hallgatói testülettel együttműködve

A diákközösséggel együttműködve biztosítja, hogy a diák hangja tájékoztassa a döntéshozatalt, és minden hallgató, egyetemi és posztgraduális, jó minőségű jóléti, lelkipásztori és tudományos támogatást kap. Ezenkívül támogatni fogja a személyes, szakmai és tudományos készségek fejlesztésének és a társadalmi, szabadidős és önkéntes tevékenységekhez való hozzáférésének lehetőségeit. Indukciós tevékenységünk fejlesztése támogatni fogja a diákok átmenetét az egyetemi életre és a posztgraduális tanulmányokra történő átmenetet. Befektetés az elhelyezés támogatására erősíti a rendelkezésünkre álló kiemelkedő és megkülönböztető aspektust.

Fejlessze fizikai infrastruktúránk és informatikai kapacitásainkat arra, hogy reagáljon a tevékenységeink mennyiségének és jellegének változásaira

A helyi önkormányzatokkal és a helyi vállalati partnerségekkel szorosan együttműködve törekszünk arra, hogy fizikai infrastruktúráinkat fejlesszük kutatási erőnk növekedésének támogatására, és megfeleljenek a leendő hallgatók és a posztgraduálisok igényeinek. Az új digitális technológiák elfogadása és az informatikai infrastruktúránk rugalmasságának növelése az informatika alapvető fontosságát minden tevékenységünkre támaszkodva, valamint támogatja online és kombinált tanulásuk bővítésének támogatását.

Fejlessze embereink azon képességét, hogy kitűzzük céljainkat és rugalmasan reagáljanak a változó igényekre

A legjobb embereket toborozni, és támogatni őket abban, hogy teljes potenciáljukat megvalósítsák, segíteni fog nekünk abban, hogy kiválóságot biztosítsunk. Befektetés a vezetésünkbe és a vezetési kapacitásunkba segít abban, hogy támogassuk a kollégáinkat, hogy rugalmasan reagáljanak a diákjaink és más érdekeltek változó igényeire.

A pénzügyi kapacitás biztosítása a kutatás és oktatás területén a kiválóság erőforrásaihoz

A pénzügyi többletek megteremtése lehetővé teszi számunkra, hogy befektetni tudjunk jövőnkben, erősítsük kutatási kapacitásunkat, kiterjeszthessük nemzetközi befolyásainkat, bővítsük posztgraduális népességünket és megtartsuk a hallgatói tapasztalat minőségét. A szelektív befektetések és az erőforrások elosztása optimalizálja tevékenységeink hatását. 66 millió font nagyságú 50. évfordulós adománygyűjtési célunk elérése lehetővé teszi számunkra, hogy felgyorsítsuk a kutatási erőforrásokba történő beruházások és az új létesítmények fejlesztését a hallgatói élmény fokozása érdekében.

Örökségünk

A University of Bath Royal Charter alapította 1966-ban. Az egyetemünk a gyönyörű UNESCO Világörökség részét képező városra néz, és barátságos, támogató és inspiráló környezetet kínál kutatási vagy tanulmányi célokra.

Campus közösségünk forrása a nagy törekvés, vállalkozás, kreativitás és sokszínűség kultúrájából ered. Kutatási és oktatási tevékenységünk középpontjában a tudományos, technológiai, mérnöki, menedzsment és a társadalomtudományi tudományos erősség áll. Ezeken a területeken létrehoztunk egy erényes kutatási és oktatási kiválósági kört, és a mi agresszív, agilis megközelítésünk összhangban van a gyorsan változó globális menetrenddel.

Kutatásunk társadalmi és gazdasági haszonnal jár, és a nemzetközi és interdiszciplináris együttműködés valódi szellemében zajlik. Szektorvezetők vagyunk abban, hogy a felfedezéseket a továbbfejlesztett gyakorlatba, politikába, kialakításba, hatékonyságba és eredményességbe fordítsuk.

Mi vagyunk az első választott egyetem a diákok világszerte. Kínálunk megkülönböztető keveréke az akadémiai hírnév, a kiemelkedő diplomás foglalkoztatási rekord, világszínvonalú sportlétesítmények, valamint a teljes program a társadalmi, kulturális, szabadidős és személyes fejlődési lehetőségeket.

Partnerségi etoszunk alapozza meg kutatásainkat, elhelyezési hálózatainkat és a diplomás / posztgraduális foglalkoztathatóságunkat. A fegyelmi bázisunkban a gyakorlati lehetőségek biztosítása egyedülálló az Egyesült Királyság vezető kutatóintézeteiben.

Pozitív módon járulunk hozzá régiónk gazdaságának lendületéhez: minden 17 munkahelyet támogatunk, és mintegy 300 millió fontot teszünk ki Bath és Északkelet-Somerset GDP-jéhez. Innovációs Központunk hozzájárul a város gazdasági profiljának diverzifikálásához magas hozamú vállalkozások inkubálásával és számos regionális hálózat összehangolásával a fejlett technológiai ágazatok számára.

A mi jövőnk

2016-2021 folyamán célunk a találmányok, vállalkozások és nemzetközi elkötelezettség ezen gazdag örökségén alapulni, hogy:

 • kutatási erőnket kiterjeszteni a dinamikus kutatók toborzásával, a tehetségük ápolásával és az ambíciójuk táplálásával;
 • megerősítik nemzetközi befolyását világszerte működő partnerségeken keresztül, amelyek kreatív választ adnak a kutatási és oktatási lehetőségekre;
 • nemzetközi felsőoktatási vezetővé válik a posztgraduális képzésben, fokozva a meglévő presztízsportfóliót innovatív és globális szállítási módokkal;
 • gazdagítják a posztgraduális és egyetemi tapasztalatokat úgy, hogy szándékosan bevonják munkatársainkat, diákjainkat, munkáltatóinkat, partnereinket és alumni közösségeinket;
 • bővítsük kapacitásunkat és képességeinket új infrastruktúrába, létesítményekbe és technológiákba történő beruházással.

Ezzel javítjuk kutatási és oktatási kiválóságunk megkülönböztető tulajdonságait.

Egyetemi rangsorunk

Magas rangsorban vagyunk a független bajnokságban az általános teljesítmény, a hallgatói elégedettség és a diplomás foglalkoztatás szempontjából.

Főbb

 • Arany státuszt kapott a kormány oktatási kiválósági keretrendszerében
 • A 2018-ban a The Student Experience Survey Survey felmérésében összesen 122 helyezett a 4. helyezett
 • Az Guardian University Guide 2020 szerint az Egyesült Királyság 6. legjobb egyeteme
 • Hat hónappal a foglalkoztatás után a 4. helyen áll a Guardian University Guide 2020-ban
 • 87,26% az általános hallgatói elégedettségért a 2019. évi Nemzeti Student Survey-ban
 • Az 5. helyezett a diplomások kilátásaiért a The Times és a The Sunday Times Good University Guide 2020 alapján

Helyszínek

Claverton Down

Address
BA2 7AY Claverton Down, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket