Hivatalos Leírás

Múltunk ihlette, hogy segítsen a jövő alakításában

A 50 éves egyetemi kiválóság mögöttünk, mint egyetem, folyamatosan bővítettük nemzetközi hírnevünket és tanfolyamainkat. Mindig is úttörő szerepet játszottunk abban, hogy új kurzusokat dolgozzunk ki, tükrözve és előrevetítve a munkáltatók, a diákok és a társadalom egészének szükségleteit.

Bradford volt az első olyan egyetem Londonon kívül, amely részmunkaidős képzést kínál, és a tanfolyamaink a változó üzleti, társadalmi, tudományos és környezeti tájakra épülnek.

Az első, a nemzetközi bőkezű üzleti iskolától az első Béke Tanulmányi fokozatig folyamatosan releváns, gyakorlati és hasznos tanulást kínálunk valamennyi diákunk számára.

Ma a munkáltatókkal szerzett szövetségeink a világ minden táján kiterjedtek. Együttműködésünk a helyi munkáltatókkal való egyesületektől a munkáltatói elköteleződési kezdeményezéseinktől a tengerentúli partnerségekig terjed, köztük Szingapúrban, Bruneiben, Malajziában, Pakisztánban és Indiában.

"Bízhat abban, hogy az Ön egyeteme a jövőben ugyanolyan dinamizmussal fejlődik, mint a múltban kimutatták - olyan nők és nők oktatását, akik a változó társadalom igényeihez igazodó oktatást és képzést kapnak."

Harold Wilsonvolt miniszterelnök és az első kancellárunk

Stratégiák, politikák, küldetés és értékek

Minden, amit az Egyetem tesz, függetlenül attól, hogy mennyire kicsi, egy intézményi és vállalati stratégiánk részét képezi.

Értékeink és politikáink azért vannak érvényben, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a célok elérésében a lehető legegyszerűbben és lehető leggyorsabban teszünk.

A fenntartható egyetemre vonatkozó elképzelésünk

A University of Bradford i University of Bradford elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt, és elnyertük a fenntartható campus elismerését, és mi vagyunk a világ egyik vezető Ecoversities-je.

Vízióunk négy alapvető célkitűzés elérését jelenti:

A fenntartható oktatás fenntartása

A fenntarthatóbb jövő megteremtése a diákok, a személyzet, a helyi közösség és a munkaadók bevonásával a fenntartható fejlődés érdekében szükséges készségekkel és ismeretekkel.

Az egészséges környezet megteremtése

A környezet védelme az erőforrás-felhasználás és a kibocsátás minimalizálásával, miközben javítja a környező környezetet is.

A társadalmi jólét megteremtése

Zöldebb, biztonságosabb környezet megteremtése, amelyben hallgatóink, munkatársaink és a helyi közösség élhet, kölcsönhatásba léphet, tanulhat és aktív lehet.

Egy virágzó gazdaság felé

A kutatás, az innováció és a tudásátadás fejlesztése a diákok, az egyetem, a város és a régió számára nagyobb jólét érdekében.

Kutatás

A University of Bradford egy technológiai egyetem, amely több mint 50 éves élvonalbeli kutatási tapasztalattal rendelkezik.

Kutatásaink az Egyesült Királyság legmagasabb 50-ben (HEFCE, 2014) a kutatási minőségre vannak felosztva, három negyedévben pedig világviszonylatban vagy nemzetközileg kiválónak minősülnek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

University of Bradford

A Master of Research (MRes) egy egyéves kutatási célú posztgraduális program, amelyet a Rákkutató Intézet és az Élettudományi Kar. Képzést nyújt professzionális tudósként ... [+]

Áttekintés

A Master of Research (MRes) egy egyéves kutatási célú posztgraduális program, amelyet a Rákkutató Intézet és az Élettudományi Kar. Képzést nyújt professzionális tudósként való munkavégzéshez vagy PhD előkészítéséhez.

Hat specialitás áll rendelkezésére:

MRes Cancer Drug DiscoveryMRes Cancer PharmacologyMRes drog toxikológiai és biztonsági farmakológiaMRes molekuláris és sejtbiológiaMRes Chemical BiologyMRes gyógyszerészeti technológia

A program nagy hangsúlyt fektet a laboratóriumi kutatási készségek és szakértelem fejlesztésére. A hat hónapos kutatási projekt lehetőséget nyújt a készségek megszerzésére és a gyakorlatba való átültetésre, a legmodernebb, valós hatással járó kutatások végrehajtásával.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

MA

University of Bradford

Az új béke, rugalmasság és társadalmi igazságszolgáltatás MA célja azoknak, akik a világot formáló főbb trendek, például a környezeti válság, az egyenlőtlenség és a társa ... [+]

Áttekintés

Az új béke, rugalmasság és társadalmi igazságszolgáltatás MA célja azoknak, akik a világot formáló főbb trendek, például a környezeti válság, az egyenlőtlenség és a társadalmi megosztottság, az erőforráshiány és az erőszakos konfliktusok fejlett megértését kívánják.

A program kritikusan megvizsgálja, hogy a társadalom hogyan reagál ezekre a kihívásokra, a vitatott kollektív fellépéstől és a politikai ellenállástól a rugalmasabb, fenntarthatóbb közösségek kialakítására és létrehozására irányuló erőfeszítésekig.

Meg fogja vizsgálni a következő témákat:

az éghajlatváltozás következményei a béke és a társadalmi igazságosság szempontjábólaz erőforrás-korlátok és a szárazföldi megragadás szerepe a konfliktusok előmozdításábanaz őshonos jogok és az élelmiszer-szuverenitás mozgásaa demokratikus intézmények válsága és a politikai populizmus emelkedésevitatott kollektív fellépés - mind a valós, mind a virtuális területeken... [-]
Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A béketeremtés és a konfliktusok megoldása terén elért MA gyakorlatokat a nemzetközileg elismert Béke Tanulmányok és Nemzetközi Fejlesztési Osztály nyújtja, amely több mi ... [+]

Áttekintés

Érdekli-e a korai konfliktuskutatások ismereteinek előmozdítása és a szakmai konfliktusok és békefolyamatokhoz szükséges készségek és tulajdonságok fejlesztése?

Szeretne egy évet tanulni egy ösztönző akadémiai környezetben, együttműködve azokkal a személyzettel, akik a területük élvonalában állnak, és a világ minden tájáról érkező diákokkal?

Keres kihívást jelentő tanulási élményt, valós problémák megoldását, komplex etikai dilemmák kezelését, független kutatási projektek végrehajtását, és fejlett készségek gyakorlását a konfliktusokhoz?

Szeretne egy olyan portfóliót építeni, amely bemutatja, hogy a béke, a konfliktusok és a fejlesztés területén a foglalkoztatás szempontjából releváns szakmai kompetenciák vannak?... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A Béke, Konfliktus és Fejlesztési Tanulmányok MA a fejlett, törékeny, átmeneti és / vagy konfliktus által érintett régiókban és országokban fejlett megértést ad a konflik ... [+]

Áttekintés

A Béke, Konfliktus és Fejlesztési Tanulmányok MA a fejlett, törékeny, átmeneti és / vagy konfliktus által érintett régiókban és országokban fejlett megértést ad a konfliktusok, a fejlődés, a biztonság és a kormányzás közötti kapcsolatokról. A nemzetközi, nemzeti és helyi szakpolitikák és a szakemberek közösségének fontos területein megszerzi a szükséges ismereteket és készségeket, hogy karrierjét folytassa vagy fejlessze. Felkészült lesz arra, hogy számos szektorban dolgozzon, többek között:

nemzetközi fejlődéskonfliktusmegelőzés és békeépítésa konfliktus utáni helyreállításhumanitárius segélytermészeti erőforrás menedzsment... [-]
Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez a fokozat a fejlesztési elmélet, a politika és a menedzsment élvonalában áll. Ez biztosítja a hallgatók számára a kritikus és elemző készségeket, amelyek lehetővé tesz ... [+]

Áttekintés

Ez a fokozat a fejlesztési elmélet, a politika és a menedzsment élvonalában áll. Ez biztosítja a hallgatók számára a kritikus és elemző készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan működhessenek a nemzetközi fejlesztési környezetben. A makroszintű és a mikro-szintű perspektívákat lefedve a kurzus gazdag betekintést nyújt a kortárs fejlesztési elmélet, a politika és a menedzsment kihívásaiba. A kurzus a Nemzetközi Fejlesztési Elmélet és a Nemzetközi Fejlesztési Politika kötelező alapmoduljaira épül, rugalmasan beépítve a diákok által választott opcionális kurzusegységekbe, hogy megfeleljenek saját céljaiknak és érdekeiknek.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A Nemzetközi Kapcsolatok és Biztonsági Tanulmányok új MA tanulmányozza a béke és a konfliktusok tanulmányait. ... [+]

Áttekintés

A Nemzetközi Kapcsolatok és Biztonsági Tanulmányok új MA tanulmányozza a béke és a konfliktusok tanulmányait, többek között:

háború, erőszak és biztonságépítés az államok és régiók között és azok közötta tömegpusztító fegyverek, a hagyományos fegyverek elterjedése, a politikai erőszak és a terrorizmus elleni küzdelemnemzetközi és regionális intézmények fejlesztése és működésea nemzetközi és regionális diplomácia múltbeli és jelenlegi transznacionális kihívásaimodern globális kihívások, mint például a környezetromlás, az emberkereskedelem / bűnözés és a migráció

Ön fejleszti a fejlett tudományos és politikai szempontból releváns megértést a nemzetközi kapcsolatokról és a biztonságról, valamint az analitikus készségeket, amelyek az intézményi politikában, a nem kormányzati szervezetekben és a lobbi szervezetekben nagy keresletet igényelnek.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A filmgyártás programja magában foglalja a fejlett digitális filmtermékek gyártását. Tanulmányozni fogja a videográfia gyártási és technológiai moduljait (lövés, szerkesz ... [+]

A filmgyártás programja magában foglalja a fejlett digitális filmtermékek gyártását.

Tanulmányozni fogja a videográfia gyártási és technológiai moduljait (lövés, szerkesztés, utómunkálatok), valamint a filmipar gyakorlatait, a zenei videó üzembe helyezését és a filmtörténetet és a kontextust.

A diákok elméleti és történeti / kontextus-elemzést és kreatív folyamatokat is tanítanak, mint például a vizualizáció és a storyboarding.

A program végzősei megszerzik a kritikus elemzés, az ötletek-generáció és az iparági megértés eszközeit a sikeres gyakorlati projektek elkészítéséhez.

Az elmélet, a kreativitás és a gyakorlat kölcsönös kapcsolatát a munkáltatók egyre inkább értékelik, és a program erős elméleti és gyakorlati integrációra épül.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

University of Bradford

Ez az új program célja, hogy fejlessze a vezetőket a fenntartható fejlődési ötletek, intézmények, politikák és hálózatok mély megértésével és a szükséges kritikai gondolk ... [+]

Áttekintés

Ez az új program célja, hogy fejlessze a vezetőket a fenntartható fejlődési ötletek, intézmények, politikák és hálózatok mély megértésével és a szükséges kritikai gondolkodási készségekkel, hogy tájékoztassa a politikát és hosszú távú hatásokat teremtsen.

Olyan csapatot tervez és szállít, amely a legmodernebb kutatási és szakpolitikai tanácsadási tapasztalattal rendelkezik, akik szenvedélyesek a fenntartható fejlődés iránt.

Ennek a programnak a kiválasztása azt jelenti, hogy csatlakozunk a University of Bradford Béke Tanulmányok és Nemzetközi Fejlesztési Osztályához - a világ legnagyobb egyetemi központjához.

... [-]
Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A teljes munkaidős Analitikai Tudományok MSc és posztgraduális diploma kutatási célú fok. ... [+]

Áttekintés

A teljes munkaidős Analitikai Tudományok MSc és posztgraduális diploma kutatási célú fok.

Fejleszti azokat a tapasztalatokat és technikákat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a modern elemző tudomány független szakemberei legyenek, a kutatáshoz és az iparhoz szükséges készségekkel.

Alapvető oktatást nyújt az analitikai kémia fejlett aspektusaiban, és lehetővé teszi, hogy az opcionális modulok segítségével vizsgálja meg a szakismeretek területét.

Az analitikai technikák széles skáláját alkalmazza, és egy kiterjesztett kutatási projekt révén felbecsülhetetlen értékű kutatási tapasztalatot szerez.

Az analitikus tudományok alapjainak kifejlesztése után ezeket az alapvető technikákat alkalmazzák az olyan tudományágakra, mint:... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Programunk alapvető készségeket nyújt a molekuláris és számítási technikák terén. Megtanulják, hogyan tervezzenek és végezzenek kísérleteket, és hatékonyan elemezzék a kö ... [+]

Áttekintés

A bioinformatika az élettudományok egyik ága, amely a biomedicinális kísérletek során szerzett nagy adatok elemzésére és integrálására összpontosít.

Az elmúlt néhány évben az "-omics" technológiák átalakították az egészségügyi gyakorlatot, az orvosbiológiai kutatást és az iparágat, és a biológiai informatikai képzésben hiányzik a fejlett egészségügyi ágazatban végzett bioinformatikai képzés.

Programunk alapvető készségeket nyújt a molekuláris és számítási technikák terén. Megtanulják, hogyan tervezzenek és végezzenek kísérleteket, és hatékonyan elemezzék a következő generációs szekvenálási adatokat. A biológiai tudományok, a transzkriptomika, a genomika, a fehérjék és a metagenomika kutatási adatgyűjtő készségeket szerez.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Az MSc európai és nemzetközi üzleti menedzsment egyedülálló az Egyesült Királyságban. Három különböző európai országban fogsz élni és tanulni, így igazán nemzetközi persp ... [+]

Áttekintés

Az MSc európai és nemzetközi üzleti menedzsment egyedülálló az Egyesült Királyságban. Három különböző európai országban fogsz élni és tanulni, így igazán nemzetközi perspektívát kaphatsz a menedzsmentről.

Két másik kiválósági központtal együttműködve:

Deusto Business School az Universidad de Deusto-ban, Bilbaóban, SpanyolországbanAudencia Business School, Nantes, Franciaország

A programot három nyelven tanítják: spanyol, francia és angol. Az első kifejezést Spanyolországban vagy Franciaországban tölti, a második Franciaországban vagy Spanyolországban, a harmadik pedig a Bradford-i Menedzsment Iskolában. A kurzus utolsó 12 hetét munkahelyen vagy jelentés elkészítésével töltötte.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
13 - 16 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez a kettős díjátadó program teljes mértékben akkreditált a Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) által, teljes körű mentességet nyújtva a HRM-ben elért ... [+]

Áttekintés

Ezt a kettős díjjal ellátott programot a Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) teljes mértékben akkreditálta, teljes mentességet adva a HRM 7. szintű haladó diplomájával szemben.

Felkészíti Önt a HR vezetői pozíciójára, megadva azokat az eszközöket, amelyek szükségesek a versenytől való megkülönböztetéshez, és az adott ágazat HR menetrendjének kialakításához szükséges szakértelmet.

A szervezet tevékenységeivel, funkcióival és környezetével kapcsolatban betekintést nyerhet, és azt, hogy a HR-funkciók hogyan járulhatnak hozzá a sikerhez.

A program átfogó alapot nyújt a HR gyakorlat alapelveihez, beleértve a következőket:... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Az új mesterprogramunk a Logisztika, Adatelemzés és Ellátási Lánc Menedzsment program célja azoknak, akik a meglévő tudományaikon túlmutatják tudásukat, és biztosítják a ... [+]

Áttekintés

Az új mesterprogramunk a Logisztika, Adatelemzés és Ellátási Lánc Menedzsment program célja azoknak, akik a meglévő tudományaikon túlmutatják tudásukat, és biztosítják a logisztika, az ellátási lánc és a közlekedési terület karrierjét.

A program a logisztikai és az ellátási lánc szakembereinek bemeneteiből áll, és az üzleti területre vonatkozó adatelemzési technikák integrálására összpontosít.

Fejleszti a megértését olyan témákban, mint például:

Feltörekvő kérdések a logisztika és az ellátási lánc menedzsment területénÜzleti adatelemzésEllátási lánc elemző és technológiai menedzsment kérdések az olyan témákkal kapcsolatban, mint az Industry 4.0 és az AutomationBeszerzési stratégiák és üzleti fenntarthatóság... [-]
Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A marketing és menedzsment mester programja magában foglalja az alapvető üzleti gyakorlatokat és a marketing elveket, így Önnek a marketing szakembergé válásához szüksége ... [+]

Áttekintés

A marketing és menedzsment mesterképzésünk magában foglalja az alapvető üzleti gyakorlatokat és a marketing alapelveit, megadva azt a kompetencia skálát, amelyre szükség van ahhoz, hogy marketing szakemberré váljon, vagy menedzsment karriert folytasson a marketing szakterületén. A program felkészíti Önt a marketinggel és a menedzsmenttel kapcsolatos szükséges ismeretekre és készségekre, amelyek tükrözik a releváns kutatásokat, a bevált gyakorlatokat és az innovatív gondolkodást, hogy javítsák foglalkoztathatóságát. A program további tanulmányok előkészítésére vagy egyetemi karrier előkészítésére is szolgál.

A program folyamán a hallgatóknak lehetősége nyílik kutatási és elemzési készségek, valós problémamegoldó képességek, valamint a sikerhez szükséges személyes és interperszonális készségek fejlesztésére. A világ minden tájáról származó akadémikusoktól és hallgatói társaktól való tanulás felbecsülhetetlen szempontból ad lehetőséget a piaci szereplők problémáira és kihívásaira a mai globális üzleti környezetben.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez a program elmélyíti a fejlett szoftverfejlesztés, a nagy adatelemzési rendszerek, a statisztikai adatelemzés, az adatbányászat, az adatvédelem és a biztonság, az adato ... [+]

Áttekintés

Fejlessze ki a karrierhez szükséges készségeket az adat tudomány gyorsan fejlődő területén.

Ez a program elmélyíti a fejlett szoftverfejlesztés, a nagy adatelemzési rendszerek, a statisztikai adatelemzés, az adatbányászat, az adatvédelem és a biztonság, az adatok vizualizációja és feltárása iránti megértését.

Ez egy interdiszciplináris program, amelyet az elsőfokú végzettséggel rendelkező diákok számára terveznek, például:

SzámítástechnikaVillamosmérnökMatematikaFizikaKözgazdaságtan

Tanításaink szorosan kapcsolódnak a Műszaki és Informatikai Karon folyó kutatásokhoz, mely magában foglalja az alkalmazott számítástechnika, az elméleti számítástechnika, a kommunikáció és a hálózatok vonatkozásait. A különböző témakörökre vonatkozó adatok statisztikai elemzése központi témája a kutatásunknak.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez a technikailag összpontosított mesterképzés az innovatív struktúrák megtervezéséhez szükséges mélyreható ismeretekkel rendelkezik; az épített környezet kezelése; fogla ... [+]

Ez a technikailag összpontosított mesterképzés alapos ismereteket nyújt Önnek:

innovatív struktúrák kialakításaaz épített környezet kezelésefoglalkozni kell a földrengések és a földi kihívások következményeivel

Alkalmas az alapfokú végzettséggel rendelkező pályázók számára, akik technikai ismereteiket erősítik és karrierlehetőségeiket javítják az ágazatban.

A kutatást végző személyzet fogja tanítani, biztosítva, hogy megtanulják a legújabb elméletet és gyakorlatot. Ez azt is jelenti, hogy lehetősége nyílik a folyamatban lévő kutatási projektekre.

A gyakorlatot úgy tervezi, hogy valódi projekteket tervez. A tervezési projekt modulban az ipari királyi Műszaki Akadémia vezetésével az Arup professzora látogat.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez a teljes munkaidőben dolgozó mesterképzés elmélyíti technikai képességeit, bővíti a többi mérnöki ágat, és fokozza kutatási készségeit. A Gépészmérnöki Intézet akkredi ... [+]

Ez a teljes munkaidőben dolgozó mesterképzés elmélyíti technikai képességeit, bővíti a többi mérnöki ágat, és fokozza kutatási készségeit.

A Gépészmérnöki Intézet akkreditálta, és vezetői és vezetői erősségeket fejleszt ki, amelyek a Chartered Engineer (CEng) státuszhoz vezethetnek.

Fejleszti a következő ismereteket:

MechanikaAnyagok kiválasztásaGyártásMechatronikaiSzámítástechnikai tervezésIntegrált mechanikus rendszerek fejlesztése

A mechanikai rendszerek tervezésének és vezérlésének alapelveit, valamint a mechanikai rendszerek megbízhatóságának és robusztusságának biztosítására használt számítási és szimulációs módszereket is megtudhatja.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez a tanfolyam építi a tudást és készségeket a fejlesztési projektek és programok tervezésében és irányításában. Célja annak, hogy elmélyítse a stratégiák, folyamatok, te ... [+]

Ez a tanfolyam építi a tudást és készségeket a fejlesztési projektek és programok tervezésében és irányításában. Célja annak, hogy elmélyítse a stratégiák, folyamatok, technikák és kérdések fontosságát, amelyek az ötletek kidolgozásához szükségesek, és amelyek gyakorlati valósággá válnak, azonosítható eredményekkel és előnyökkel.

Az oklevél kiváló alapot nyújt a karrierfejlesztéshez vagy átalakításhoz azok számára, akik érdeklődéssel és tapasztalattal rendelkeznek a fejlesztési projektekben. A kurzus középpontjában az állami vagy a harmadik (önkéntes vagy közösségi) fejlesztési projektek tartoznak, de az alapelvek minden típusú projektre vonatkoznak, beleértve a kereskedelmi hasznot is.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A tervek szerint 2020-ra több mint 50 milliárd eszköz, vagyis a világ minden táján csatlakozik az internethez - így a tárgyak internete (IoT) a mainstream technológia les ... [+]

A tervek szerint 2020-ra több mint 50 milliárd eszköz, vagyis a világ minden táján csatlakozik az internethez - így a tárgyak internete (IoT) a mainstream technológia lesz.

Intelligens városok, ipari tárgyak internete (IIoT), önjáró autók, intelligens hálózatok, intelligens otthonok és épületek, intelligens infrastruktúra, intelligens mezőgazdaság, intelligens egészség, az intelligens mobilitás az IoT fenomenális növekedését okozó alkalmazási területek.

A vállalkozások már kutatják, hogyan lehet az IoT-t saját működésükhöz alkalmazni, de hiányoznak a munkavállalók és a menedzsment között az IoT készségek és ismeretek.

Ezt az egyedülálló teljes munkaidős mesterképzést a szakterület szakértői tervezték, rengeteg kutatási és fejlesztési tapasztalattal rendelkeznek az IoT-ben a szakmailag képzett szakemberek hiányának kezelésére.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A Bradford-i MSc-szinten végzett tanulmány az élet alapja lesz, melynek célja a fejlett műszaki elvek, az analitikai eszközök és a kompetenciák mélyreható megértése, vala ... [+]

A modern társadalom a Kémiai Mérnökök munkáján alapul, akik olyan folyamatokat fejlesztenek ki és terveznek, amelyek a hatékony termékeket a társadalom számára a források hatékony felhasználásával és kezelésével, beleértve a vizet és az energiát, miközben ellenőrzik az egészségügyi és biztonsági eljárásokat és védik a környezetet.

A Chemical Engineering alapvető eszközöket biztosít a fenntarthatóság fogalmán és az alacsony szén-dioxid-kibocsátáson alapuló, a nyersanyagok biztonságos és költséghatékony módon történő hasznos termékké való cseréjére. A vegyészmérnökök megértik, hogyan lehet megváltoztatni az anyag kémiai, biokémiai vagy fizikai állapotát, hogy mindent az egészségügyi termékek (arckrémek, sampon, parfüm, gyógyszerek) és az élelmiszerek (tejtermékek, gabonafélék, agro-vegyszerek) és a víz (sótalanítás) megteremtése érdekében hozzanak létre. édesvíz) az energiára (kőolaj a nukleáris tüzelőanyagokra).... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Az energiaipari vállalatok és a vállalkozások már kutatják, hogyan lehet a RES-t a hálózatba bevinni, de hiányoznak az intelligens hálózatok irányítási ismeretei és ismer ... [+]

Ez a kurzus érvényesíthető. A kurzus továbbra is jelentkezhet a jóváhagyás alatt.

Az intelligens hálózat a hagyományos villamosenergia-hálózat modern formája, amely a számítógépes technológiát szabványos villamosenergia-hálózatba hozza; az energia kiskereskedők, a forgalmazók és az ügyfelek közötti könnyebb kommunikáció.

Az intelligens hálózatok segíthetnek a megújuló energiaforrások növekvő mennyiségének a hálózatba történő integrálásában. A megújuló energiaforrások kihívást jelentenek a hagyományos villamosenergia-hálózatok számára, mert gyakran mind időnként, mind nehéz megjósolni. Az intelligens hálózatok segítenek a hálózati vállalatoknak, hogy távolról előre jelezzék és reagáljanak a problémákra, így a helyi forgalmazó javítószemélyzetei gyorsabban tudják megjavítani az áramkimaradásokat.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Az igazságügyi régészet a régészeti technikák speciális alkalmazása a bűnügyi jelenetekből származó bizonyítékanyag keresésére és helyreállítására, gyakran, de nem mindig ... [+]

Áttekintés

Az igazságügyi régészet a régészeti technikák speciális alkalmazása a bűnügyi jelenetekből származó bizonyítékanyag keresésére és helyreállítására, gyakran, de nem mindig kapcsolódik az eltemetett emberi maradványokhoz.

Ezt a kurzust a széles körű bűnözési tapasztalattal rendelkező személyzet tanítja, akik rendszeresen dolgoznak egy sor művelettel, és a szakterület szakmai fejlődésének élvonalában állnak.

A kurzus:

Fejlett gyakorlati, analitikus és értelmező készségeket nyújt az igazságügyi régészetbenKépzést nyújt a fegyelmi készségekről, hogy a diplomások karrierjét folytassák a kriminalisztikai régészet és a bűnözés helyszínének vizsgálata során (CSI)Készítsen diákokat karrierjükre a nem kórházban tevékenykedő területeken, a hangsúly a csapatmunka és a széleskörű tudásbázis alkalmazása a problémamegoldásra... [-]
Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Nemzetközi üzleti és menedzsment mesterprogramunk megadja a globális menedzsment lehetőségek széles körének feloldásához szükséges készségeket. A vezetői ismeretek szilár ... [+]

Áttekintés

Nemzetközi üzleti és menedzsment mesterprogramunk megadja azokat a készségeket, amelyek szükségesek a globális menedzsment lehetőségek széles körének felszabadításához. A program alapja a fő fogalmak és elméletek, amelyek középpontjában a kulcsfontosságú elemei a kortárs nemzetközi üzleti és kilátások stratégiai szempontból.

A cél az, hogy teljesen lekerekített vezetõket hozzon létre a nemzetközi üzleti és menedzsment kombinálásával, a szervezetek vezetésével kapcsolatos egyéb témák részletes kezelésével. A program során lehetősége nyílik kutatási és elemzési készségek, valós problémamegoldó képességek, valamint a sikerhez szükséges személyes és interperszonális készségek fejlesztésére. Ez a program vonzóvá válik azok számára, akik multidiszciplináris megközelítést akarnak alkalmazni tanulmányaikhoz, és nemzetközi orientációjukkal rendelkeznek az üzleti élet és a menedzsment felé.... [-]

Egyesült Királyság Bradford Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A tárgyak, helyek és tájak digitális dokumentálásának 3D módszerei jelentős potenciált jelentenek a régészetnek és az örökséggazdálkodásnak. A digitális adatok lehetnek a ... [+]

Áttekintés

A tárgyak, helyek és tájak digitális dokumentálásának 3D módszerei jelentős potenciált jelentenek a régészetnek és az örökséggazdálkodásnak. A digitális adatok lehetnek az örökség archiválásának módja (ennek szükségességét grafikusan szemlélteti a világörökségi helyek elvesztése a konfliktusok miatt), és ez a helyszín és tájképek kereskedelmi felvételének aranystandardja.

A digitális adatok különböző célokra használhatók:

a megőrzés és a gazdálkodás változásának nyomon követésea funkciók vizsgálata és elemzéserekonstrukciós célokramegjeleníteni és bemutatni a múltatúj módszerek biztosítása a nyilvánossággal való kapcsolathozhozzáférést biztosít a távoli helyszínekhez vagy nem hozzáférhető gyűjteményekhez, amelyek egyébként nehezen elérhetők.... [-]
Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A Nemzetközi Stratégiai Marketing MSc-je fejleszti a marketingtevékenység folytatásához szükséges szakismereteket és készségeket. Fejleszti a marketingeszközökkel és tech ... [+]

Áttekintés

A Nemzetközi Stratégiai Marketing MSc-je fejleszti a marketingtevékenység folytatásához szükséges szakismereteket és készségeket.

Fejleszti majd a marketing eszközök és technikák ismereteit, és megtanulja, hogyan lehet azokat integrálni a sikeres marketing programok és kezdeményezések megtervezéséhez és végrehajtásához. Nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati alkalmazásra, lehetőséget kínálva elemző és problémamegoldó képességeinek fejlesztésére esettanulmányok és marketing szimulációk segítségével.

A világ minden tájáról származó tudósoktól és diáktársaktól való tanulás felbecsülhetetlen perspektívát nyújt a marketingesek számára a mai globális üzleti környezetben felmerülő problémákra és kihívásokra.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Az MSc Cyber Security fő célja, hogy szakmailag képzett diplomásokat készítsen az ipar számára. Úgy tervezték, hogy a diplomásoknak lehetőséget biztosítsanak arra, hogy m ... [+]

Az MSc Cyber Security fő célja, hogy szakmailag képzett diplomásokat készítsen az ipar számára. Úgy tervezték, hogy a diplomásoknak lehetőséget biztosítsanak arra, hogy mélyebben megértsék a kiberbiztonságot mint fegyelmet. A programban a kiberbiztonság elveire, technológiáira és gyakorlatára összpontosítanak, segítenek abban, hogy a jövőbeni doktori tanulmányokhoz és kutatási pályafutáshoz megfelelő készségeket szerezzenek, valamint szakemberekké váljanak. A program magában foglalja a biztonság konkrét fejleményeit a tudományos kutatás szilárd alapjával, és lehetőséget nyújt arra is, hogy a fejlett informatikai tudományok egyes témáit tanulmányozza.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez a kurzus biztosítja Önnek a fejlesztés gazdasági megközelítéseinek rendszeres megértését, és különösen a pénzügyek és a pénzügyi intézmények szerepét. A hallgatók képe ... [+]

Áttekintés

Ez a kurzus biztosítja Önnek a fejlesztés gazdasági megközelítéseinek rendszeres megértését, és különösen a pénzügyek és a pénzügyi intézmények szerepét. A hallgatók képesek lesznek értékelni a különböző fejlesztési mechanizmusok érdemeit és megérteni a fiskális politika alapjait.

A kurzus során fejleszteni fogja a fejlesztési kérdések elemzéséhez szükséges készségeket, és megérti a statisztikák és az ökonometria közötti összefüggéseket, és fejleszti a nemzetközi kereskedelmi és árfolyam-politikával és a kapcsolódó gazdasági kérdésekkel kapcsolatos szaktudást. Emellett a hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy tanulmányozzák a projekt- és programmenedzsment, a közrend és a fejlesztési politika számos lehetőségét.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez a szigorú MSc Pénzügyi Menedzsment program ad egy erős alapot az alapvető pénzügyi tudományágak, beleértve a pénzügyi, banki, szabályozás, kockázatkezelés, pénzügyi el ... [+]

Áttekintés

A pénzügyi vezetés mesterképzésének célja, hogy felkészítse a hallgatókat a pénzügyi irányítás alapelveinek szükséges ismereteire és készségeire, amelyek relevánsak a globális üzleti életben, annak érdekében, hogy javítsák működési hatékonyságukat ezen a konkrét területen, vagy hogy további tanulmányok vagy tudományos karrier.

A program olyan területeket ölel fel, mint például a bankokon belüli pénzgazdálkodás, valamint az általános és nem pénzügyi cégek, például az FMCG-k (fogyasztási cikkek) szabályozási és pénzügyi funkcióit. A hangsúly a vállalati pénzügy, a bankügy, a gazdaság, a szabályozás, a nemzetközi pénzügy, a portfóliókezelés és az alkalmazott kvantitatív módszerek kulcsfontosságú elemeire összpontosít. A cél etikailag felelős szakemberek előállítása, akiknek erős pénzügyi és banki perspektívájuk van a vállalati tevékenységgel, a nyugdíjalapokkal, a befektetési alapokkal és a nemzetközi pénzügyi piacokkal kapcsolatban. A program során az iparban legszélesebb körben alkalmazott pénzügyi szoftvercsomagok intenzív felhasználása folyik, és a hallgatók e csomagok használatának fokozott képzését kapják.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Mesterképzésünk menedzsmentben széles körű ismeretekkel szolgál az üzleti életben alkalmazott kulcsfontosságú menedzsment elméletekről, elvekről és gyakorlatokról. Olyan ... [+]

Áttekintés

Mesterképzésünk menedzsmentben széles körű ismeretekkel szolgál az üzleti életben alkalmazott kulcsfontosságú menedzsment elméletekről, elvekről és gyakorlatokról.

Olyan személyek számára tervezték, akik az üzleti tudományok lehető legszélesebb körét szeretnék kitenni, nem pedig egy adott szakterület elkötelezettségére. Nem szükséges, hogy az egyetemi szintű üzleti / menedzsmentet tanulmányozza.

Fejleszti a témák megértését, beleértve:

Üzleti gazdaságtanKönyvelés és pénzügyEmberi erőforrás menedzsmentNemzetközi üzleti stratégiaMarketing tervezés és stratégiaOperációkezelés

Ön is képes lesz arra, hogy testreszabja tanulmányait a feltörekvő érdeklődési területekre, vagy a karrier-törekvéseire; az opcionális modulok széles skáláját kínáljuk kiterjedt posztgraduális menedzsment portfóliónkban... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A Pszichológia MSc és PG Diploma a brit Pszichológiai Társasággal folytatott, diplomázott tagságra való jogosultság gyorsaságát biztosítja, feltéve, hogy az 50% -os minim ... [+]

Áttekintés

A Pszichológia MSc és PG Diploma a brit Pszichológiai Társasággal folytatott, diplomázott tagságra való jogosultság gyorsaságát biztosítja, feltéve, hogy az 50% -os minimumkövetelményt elérik.

Ez azt jelenti, hogy a pályázók általában már tanulmányoztak valamilyen pszichológiát a korábbi egyetemi programban, és most további tanulmányokat szeretnének folytatni annak érdekében, hogy a pszichológia szakirányát a jövőben lehetővé tegyék.

Ez tehát az első lépés a további posztgraduális képzés felé azok számára, akik a pszichológia szakmai pályafutását szeretnék folytatni.

Önnek lehetősége lesz arra, hogy gyakorlati munkát végezzen, és a Pszichológiai Tanulmányok Központjában használja a kiterjedt pszichológiai laboratóriumi ellátást. Önnek lehetősége lesz arra is, hogy fejlett elméleti vitákban vegyen részt a társadalom kortárs kérdéseinek megértése szempontjából.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Egyéves, teljes munkaidőben dolgozó mesterfokozat, amelynek célja, hogy teljesen lekerekített vezetőket nyújtson, kiemelt hangsúlyt fektetve a pénzügyekre. Arra fog összp ... [+]

Áttekintés

A nappali tagozatos diplomát úgy tervezték meg, hogy teljesen lekerekített menedzsereket állítson elő, különös tekintettel a pénzügyre. Arra fog összpontosítani, hogy egy vállalkozás miként teremt és méri az értéket, és hogyan közelítheti meg a számvitelt és a pénzt stratégiai szempontból.

A program ötvözi a pénzügyeket és a számvitelt a szervezetek irányításához szükséges egyéb tudományágak részletes vizsgálatával. Ez lehetővé teszi a pénzügyi döntéshozatal több szempontból történő mérlegelését is. Ezeken a tudományágakon szerzett ismereteit és készségeit a végleges disszertációban felhasználhatja.

... [-]
Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A pénzügyek és befektetések MSc-je mélyreható ismereteket ad a vállalati tevékenységről, a befektetési döntéshozatalról, a nyugdíjalapokról, a nemzetközi pénzügyekről. Ez ... [+]

Áttekintés

A program a vállalati pénzügy, a befektetés-menedzsment és az alkalmazott kvantitatív finanszírozás kulcsfontosságú elemeire összpontosít. A cél szakemberek előállítása, akiknek erős pénzügyi kilátásuk van a vállalati tevékenységről, a nyugdíjalapok viselkedéséről, a gazdaságról és a nemzetközi pénzügyi piacokról.

A Master's Finance and Investment hangsúlyt fektet a pénzügyek speciális területeire, ideértve a pénzügyi befektetések vállalását, a pénzügyi modellezést, a matematikai pénzügyi és a pénzügyi irányítási szerepeket a mainstream pénzügyi vállalatokban. Különös figyelmet fordítanak a hallgatók számára a fejlett pénzügyi modellek gyakorlati megvalósításához szükséges fogalmi megértésre, ismeretekre és technikai készségekre.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez az MSc vagy posztgraduális diploma régészeti tudományok ad diplomások a Régészet és a kapcsolódó témák szisztematikus képzés alkalmazása a modern tudományos módszerek. ... [+]

Áttekintés

Ez az MSc vagy posztgraduális diploma régészeti tudományok ad diplomások a Régészet és a kapcsolódó témák szisztematikus képzés alkalmazása a modern tudományos módszerek.

Ez a gyakorlati, analitikus és értelmező képességeket nyújtja a szakemberek széles körének alkalmazásához, nem csak a régészeti tudományok kutatására, hanem a karrierlehetőségekre is.

Ön csatlakozni fog egy posztgraduális hallgatók egy csoportjához a világ minden tájáról, és lehetősége van arra, hogy széles körű szakterületeket és gyűjteményeket használjon, miközben a nemzetközileg elismert, kutatómunkás szakemberek tanítják őket.

Használhatja a kurzust a szakterület széleskörű szakértelmeinek megszerzésére, vagy olyan területekre való szakosodásra, mint:... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul