University of Derby

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Intro

Itt a University of Derby hiszünk, hogy bármi lehetséges. Az alapítványok, az egyetemi és a posztgraduális képzések széles skálájával segíthetünk abban, hogy karrierjét nagyszerű kezdetbe hozza. Tudjuk, hogy mennyire fontos a legjobb tanítás, és büszkék vagyunk arra, hogy a Gold-t a tanítási kiválósági keretrendszerben értékeljük; de sokkal többet kínálunk, az ország legjobb egyetemi létesítményeivel, az iparág tapasztalatainak és gyakorlati, gyakorlati tanulásának lehetőségeivel, hogy tanulmányait a diploma megszerzését követően életre hívják. A látókörének bővítése érdekében széleskörű lehetőségeket kínálunk külföldön való tanulásra, függetlenül attól, hogy melyik téma van - egy nagyszerű módja egy másik kultúra megismerésének, új emberekkel való találkozásnak és önéletrajzának hozzáadásához.

Felszerelés

Fő campusunk Derby-ben, egy hi-tech városban van, ahol sok minden folyik. A campus több helyszínre terjed ki, a Kedleston Road főépületétől, amely a Sportközpontot és a főkönyvtárat is tartalmazza, az One Friar Gate térre, a jogi és kriminológiai tanfolyamok szakosodott épületére. A Markeaton Street az Ön alapja a művészetnek, a mérnöki tevékenységnek és a technológiának, és egy új STEM-központtal, valamint egy különálló, divat- és textiltermeléssel foglalkozó épületsel büszkélkedhet. Egy rövid lépés innen a gyönyörűen felújított Britannia malom, ahol képzőművészetet, táncot, szociális munkát vagy kreatív kifejező terápiákat tanulhat.

Minden webhelyünk tanulmányi teret és élelmiszer-helyeket biztosít az előadások közötti szünetekhez. Az elmúlt tíz évben 200 millió fontot fektettünk a létesítményeinkbe, ami azt jelenti, hogy tanulni fogsz a high-tech környezetben, beleértve a gonosz kórházi osztályt, a több helyszínen működő kriminalisztikai képzést és a Bloomberg Financial Markets Labet .

Ingyenes szállítás a Derby helyszínei között, a szállás és a városközpont között, így könnyen megközelíthető.

A Buxton Campus egy vezető fürdő- és wellnessváros a Peak District szélén, az egyik legforgalmasabb nemzeti parkban. A város tökéletes helyszín a vendégszeretet, a gyógyfürdő, a kulináris művészet, az események, a turizmus és a szabadtéri tanfolyamok számára. Mi a történelmi Devonshire Dome-ban vagyunk, mindennel felszerelve, amire szükséged van, hogy tökéletesítsd a készségeidet, beleértve a magas színvonalú konyhát, éttermet és kávézót és a díjnyertes kereskedelmi napfürdőt.

A Chesterfield-ben megtalálhatja a régi és új kombinációt, hogy a legmodernebb ellátást biztosítsák az ápolási és egészségügyi ellátáshoz. A korábbi Chesterfield Lányok Gimnáziumát átalakítottuk egy modern, fényes alapnak a tanulmányaihoz. A létesítmények közé tartozik a legmodernebb Immersive Interactive Simulation Suite, amely a valós élethelyzeteket reprezentálja egy biztonságos tanulási környezetben.

Diákélet

Aktív Tanulmányi Szövetségünk rengeteg tevékenységet szervez, amelyek segítenek abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az idejéből. Üdvözöljük A Fortnight nem egy, hanem két hetes szórakozást nyújt Önnek, amikor az egyetemi életbe kerül.

A klubos estek és a pártok hamarosan barátságot kapnak, míg a szabadtéri mozik és a nyílt mikrofon éjszaka nyújt valamit egy kicsit visszafogottabbnak. A sport versenyképes vagy társadalmi szinten áll rendelkezésre, és a társadalmak számos tudományos tantárgyat, hobbit és egyéb érdekeket fednek le. Az Unió is ott van, hogy képviselje és támogassa Önt egész ideje alatt az Egyetemen.

A Derby élénk és kompakt városközpontja rengeteg étkezési és itatóhelyet kínál. Vannak mozi, művészeti központ és jó választás a szórakozásról, éjszakai kluboktól a menekülési helyiségekig, a trambulinációs központ, a karácsonyi jégpálya, a bowling és a fedett golf. Ha szeretsz vásárolni, a beltéri Intu bevásárlóközpont jó választás a nagy utcai üzletekből, míg a történelmi katedrális negyedben néhány egyedi butik és szaküzlet található.

A Buxton egy csendesebb város, és kiváló kiindulópont a szabadtéri kikapcsolódáshoz, tökéletes, ha szereted a gyalogtúrát, a hegymászást, a kerékpározást vagy a kenuzást. Művészeti és kulturális helyszíneiről is híres, népszerű nyári művészeti fesztivál mellett számos esemény. Van egy jó választás üzletek, bárok és éttermek, de ez csak egy rövid út a fényes fények Manchester, ha nem akar egy nagy éjszakát - így lehet kapni a legjobb mindkét világ itt.

Nyitott napok

Szeretnénk üdvözölni Önt egy nyílt napon. Ez a legjobb módja annak, hogy az Egyetemet magadnak láthassuk, és megkérdezzük azokat a kérdéseket, amelyekkel kapcsolatban áll a kurzus, a város és a campusok tekintetében. A jelenlegi diákokkal egyetemi túrát vehetsz, beszélhetsz a tanulni kívánt témáról, találkozhatsz a diákokkal és a munkatársakkal, akik meg tudják mondani, hogy mit szeretne itt tanulni, és meglátogatni a szállást. Tanácsot ad a külföldön történő alkalmazás, finanszírozás és tanulás, valamint a hozzáférési kurzusok, az online tanulmányok és egyéb lehetőségek.

A nyílt napok egész évben kerülnek megrendezésre - a részleteket lásd honlapunkon.

Helyszínek

Derby

Address
Kedleston Road (4,515.61 mi)
DE22 1GB Derby, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket