University of Dundee - School of Social Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Dundee-ről

Fantasztikus kultúra, gyönyörű tájak és híres barátságos emberek ... .Cotland szenvedély és innováció a szívében, és ezek csak néhány oka annak, hogy ez egy csodálatos hely az élet és a tanulmány.

Dundee a Tay folyó partján, Skócia keleti partján található. Rendszeresen jelenik meg az "életminőség" felmérések legmagasabb végén az Egyesült Királyságban - mindazt, ami nagyszerű a városi életben, de barátságos, kompakt és könnyen navigálható.

A Wall Street Journal Dundee-t a 2018-as évek egyik legfontosabb célpontjának nevezte el.

Dundee lakossága körülbelül 150 000 körül van. A diákok, akik a lakosság egyötödét alkotják, városunk a diákélet felé irányul.

A mi campusunk a Dundee élénk és szórakoztató West End szívében helyezkedik el, ahol üzletek, kávézók és éttermek találhatók az Ön küszöbén.

"A skót emberek kedvesek és barátságosak. Emlékszem az első napra, amikor megérkeztem, az a fickó, akinek találkoznia kellett velem, még nem volt ott. A taxis leejtett, kopogtam az ajtón, és nem volt ott, ezért vártam kívülről. Valaki jött és megkérdezte, hogy rendben vagyok-e, és meghívtam, amíg várták. Örömmel fogadott és ivott nekem, ezért kezdtem szeretni Dundee és Skócia népét az első naptól. " Willy William Mrema Tanzániából tanult és MSc Geotechnical Engineering-t tanult.

Ranglisták: href = "https://www.dundee.ac.uk/about/our-rankings/

Társadalomtudományok

A társadalomtudományok számos, a társadalmat alakító akadémiai területet magukba foglalnak. Ezek magukban foglalják azt a módot, ahogyan mi irányítjuk (törvény), ahol élünk (építészet, tervezés és földrajz), hogyan működnek a gazdaságok és a vállalkozások (üzleti és vezetői tanulmányok), az általunk választott döntéseket (pszichológia) és a politikát és a nemzetközi kapcsolatokat. Lényegében minden, ami befolyásolja az emberek gondolkodását és viselkedését.

Mit tanulhatsz?

  • Építészet
  • Üzleti
  • Földrajz
  • Energia Törvény
  • Környezettudomány
  • Törvény
  • Pszichológia
  • Politika

Társadalomtudományi Intézet Kutatás

Elkötelezzük magunkat a világ legösszetettebb és kihívásokkal bíró kérdések megértésében. Ezek az egészség, a munka és a jólét, az éghajlatváltozás és a közösség rugalmassága, valamint a biztonság és a társadalmi igazságosság, valamint a gyermekek, családok és kapcsolatok tapasztalatai között terjednek.

Kutatóink együttműködnek a skóciai, az egyesült királyságbeli és nemzetközi szintű politikai és gyakorlati közösségekkel annak érdekében, hogy kutatásaik hatást gyakoroljanak az akadémián túl.

Világméretű kutatást végzünk, amely egyedülálló kombinációs diszciplínákon alapul: Jog, Üzlet, Energia Jog és Politika, Földrajz, Környezettudomány, Politika és Nemzetközi Kapcsolatok, Pszichológia, Építészet és Várostervezés.

A megújuló kutatásunk a szakértelem, a kiválóság és a hatás szempontjából ismert, és a világ legbonyolultabb és leginkább kihívó kérdéseit kívánja megérteni. Büszkék vagyunk arra, hogy a kutatásokat jelentősen befolyásolják a globális innováció és a nemzetközi politika.

Helyszínek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket