University of Dundee

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Dundee a világ legmagasabb 200 egyetemének egyike, a Times Higher Education World Egyetem 2018-as ranglistája szerint.

Az Arany díjat - a lehető legmagasabb minősítést - a 2017-es Oktatási Excellence Keretrendszerben is tartjuk, amelyet az Egyesült Királyság kormánya vezetett be a kiváló tanulás és tanítás elismerésére és jutalmazására.

A kompakt városközpontunk ideális helyen fekszik Dundee szívében, alacsony életszínvonalat, gyönyörű tájat és fantasztikus ösztöndíj lehetőségeket kínálva, tökéletes az új hallgatói életre.

Tudjon meg többet rólunk ezen oldalakon keresztül, vagy látogasson el hozzánk, hogy megtapasztalhassa a Dundee-t.

Tények és számok

  • 1967-ben a Dundee egy önálló Egyetem lett, 70 éves kapcsolatot töltött a St. Andrews Egyetemmel
  • Az egyetem eredete 1881-ből származik, amikor az University College, Dundee-t alapították
  • Az egyetem több mint 17 000 diáknak és több mint 3000 munkatársnak ad otthont, segítve ezzel Dundee Skócia legtanultabb városát
  • A hallgatók 25% -a az Egyesült Királyságon kívülről érkezik
  • Dundee az egyik legmagasabb rangú brit egyetem a nemzetközi hallgatói barométer, az éves mérési a diákok elégedettségét
  • Az egyetem következetesen a legjobban Skóciában részesült az éves Times Higher Education Student Experience Survey keretében
  • Az egyetem az V. alapító partnere

A világ első 200 egyeteme

A világ egyik legmagasabb 200 egyetemévé (Times Higher Education 2018) vagyunk, és az Egyesült Királyság mindössze 12-ből az egyik ausztrál díjat nyer a 2017 oktatási kiválósági keretben.

Mi vagyunk az Egyesült Királyság legmagasabb rangú egyetemei a hallgatói tapasztalatok és a végzős foglalkoztatás, így Dundee az egyik legjobb hely a tanulmányi az Egyesült Királyságban.

Az Egyesült Királyság fő bajnoki asztalainkban az elmúlt három évben átlagosan 20 helyet emeltek fel, és mindegyiküknek 30 legjobbja van - a Sunday Times jó egyetemi útmutatója, a Guardian University Guide és a Complete University Guide.

Európa leginnovatívabb egyetemei közé sorolunk, amely a legmagasabb az Egyesült Királyságban a 2017-es Nature Innovation Index és a Reuters "leginkább innovatív egyetemei" közül az első ötben, a Cambridge, Imperial, Oxford és Manchester mögött.

Diákélet Dundee-ben

A kompakt városközpontunk ideális helyen fekszik Dundee szívében, mindössze öt perc sétára a város legjobb üzleteitől, bárjaitól, művészetétől és szabadidős helyiségeitől, de csendes és nyugodt marad, és biztosítja a diákélet minden aspektusát.

A Dundee egy dinamikus és multikulturális város, melynek valódi zűrzavarai vannak. A közelmúltban "Nagy-Britannia legmenőbb kis városa" ( GQ Magazine ) írják le, és izgatottak vagyunk a sok változásnak és fejlesztésnek.

Dundee Skócia negyedik legnagyobb városa, lakossága mintegy 150.000. A Dundee lakosai barátságosan barátságosak és nyitottak, a viszonylag kis méretű és szoros közösség pedig megfizethetővé teszi a várost, és biztonságos helyet biztosít.

Helyszínek

Dundee

Address
Nethergate
DD1 4HN Dundee, Skócia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket