Hivatalos Leírás

A University of Hull 1927-ben alakult, így Anglia 14. legrégebbi egyeteme lett. Az akadémiai kiválóság büszke történetével, valamint az életmódot megkísérlő kutatások létrehozásával és inspirálásával az örökség és a csúcstechnológia tökéletes kombinációját kínáljuk, mindezt barátságos és megfizethető hallgatói városban.

Oktatási és kutatási kiválóság

Hull ezüst díjat nyert a Kormány Oktatási Kiválósági Keretrendszerében (TEF 2018), amely elismeri az oktatás és a tanulás kiválóságát az Egyesült Királyság egyetemeiben és főiskoláiban, és kiváló minőségű posztgraduális oktatott kurzusokra és posztgraduális kutatásokra szakosodott.

Mi vagyunk az 50 legfontosabb egyetemen a kutatási hatalom terén (REF 2014), és hihetetlenül ambiciózusak vagyunk kutatási programunk szempontjából. Felvállaljuk a nagy globális kihívásokat - az egészségtől az élőhelyekig, az élelmektől az áradásokig és az ellátási láncoktól a rabszolgaságig. Hét kutatóintézetünk egyesíti az egyetem minden sarkából származó szakértelmet, és kutatóink együttműködnek a kulcsfontosságú partnerekkel és érdekelt felekkel annak érdekében, hogy mindenki számára hasznos kutatást végezzenek, és formálják és tájékoztassák a jövőbeli politikát.

Nemzetközi diákok

A világ több mint 100 országának hallgatói úgy döntöttek, hogy a Hull-nál tanulnak, valóban globális intézményként működünk. Nemzetközi hallgatóink 97,9% -ának lenyűgöző munkája vagy továbbtanulása indul a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül (HESA 2018).

Gyakran vannak lehetőségek találkozni az otthoni egyetem munkatársaival. Ha meg szeretné tudni, hogy mikor fogunk következő látogatni, ellenőrizze weboldalunkon az Ön országának oldalát.

Campus és hallgatói élet

300 millió fontot fektetettünk be új létesítményekbe, ideértve a világszínvonalú könyvtárat, a legmodernebb koncerttermet, az egyetemi hallgatói szállást és az új sportlétesítményeket. Itt mindent megtalál, amire szükség van a tanuláshoz, az élethez és a szocializációhoz - a sokoldalú munkaterületektől a díjnyertes karrier-szolgáltatásig - mind egy oldalon. Díjnyertes hallgatói szövetségünk - több mint 150 társasággal és sportklubmal - és a Student Support Team-rel - tanácsadást nyújt olyan kérdésekben, mint egészség és jólét, pénz, tanulási támogatás - annak biztosítása, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az egyetem által kínált lehetőségekből.

Fedezze fel a virtuális túrát, hogy megnézze magának a gyönyörű, zöld campusunkat!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Mi vagyunk az egyetlen egyetem, amely a Team GB hivatalos partnere. Ez az exkluzív hatéves partnerség előnyös lesz hallgatóink számára, bemutatva a közös kutatási és vállalati projektek, valamint a karrierépítés lehetőségeit.

Díjak és finanszírozás

A tandíjak a különböző tanfolyamok és programok esetében eltérőek. További információt a weboldalunkon talál, valamint az ösztöndíjakat és ösztöndíjakat, valamint a nemzetközi ösztöndíjakat tartalmazó oldalainkat.

Belépési követelmények

Számos nemzetközi képesítést fogadunk el, hogy felvételi követelményeinkről megismerkedjünk az egyetemi és posztgraduális képzés oldalain.

Ha az angol nem az első nyelv, és további támogatásra van szüksége, mielőtt velünk tanulna, akkor az ülés előtti angol nyelvtanfolyamokat kínálunk különféle szinteken.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

University of Hull

Az MMus program ágazatvezető, amely páratlan specializálódást és érdeklődési köröket tesz lehetővé számos területen, beleértve a teljesítményt, a kompozíciót (akusztikus, ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Legyen a zenész, akit szeretne lenni, rugalmas tanítási mesterképzéssel a Hull-on.

Az MMus program ágazatvezető, amely páratlan specializálódást és érdeklődési köröket tesz lehetővé számos területen, beleértve a teljesítményt, a kompozíciót (akusztikus, elektroakusztikus, hangművészetek), karmestert, zenetechnikát, felvételt, produkciót, pedagógiát, filmzene, esztétika, filozófia, szemiotika, történelmi és kritikai zenetudomány, jazz tanulmányok, népzene tanulmányok, zenei pszichológia, elmélet és elemzés.

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik különös érdeklődéssel járnak a magasabb szintű zenei tanulmányok folytatása érdekében, és felkészítik a hallgatókat az átruházható készségek széles skálájára. Az MMus megszerzése karrierlehetőségeket nyit meg a zenében és sok más olyan területen, ahol elengedhetetlen a kritikus kutatás és a fejlett alkalmasság bemutatása.... [-]

Egyesült Királyság Hajótest
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

MA

University of Hull

A MA Education egy rugalmas program azok számára, akik szeretnék bővíteni tudásukat és megértésüket a jelenlegi oktatási gyakorlatokról, az oktatási világban zajló kortár ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A MA Education egy rugalmas program azok számára, akik szeretnék bővíteni tudásukat és megértésüket a jelenlegi oktatási gyakorlatokról, az oktatási világban zajló kortárs vitákról és az oktatási gyakorlattal kapcsolatos legfontosabb kérdésekről.

A hangsúly az egész MA programban a független kritikai gondolkodás fejlesztésén és a problémamegoldáson van. Vizsgálati alapú megközelítést alkalmazva a program célja, hogy lehetőséget adjon az Ön számára különösen érdekes témák részletes megvizsgálására.

MA oktatás lehet tanulni egy év teljes munkaidőben, vagy két év részmunkaidőben. Segít a tanároknak az oktatási megértés, az analitikai készség és a vezetői tulajdonságok fejlesztésében, amelyek szükségesek a tanulók fejlődésének és eredményeinek javításához az iskolákban.... [-]

Egyesült Királyság Hajótest
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

University of Hull

A kutatások azt mutatják, hogy a munkáltatók kedvelik a releváns szakmai tapasztalattal rendelkező pályázatokat. Ezt szem előtt tartva fejlesztettük ki a népszerű MSc Bus ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A kutatások azt mutatják, hogy a munkáltatók kedvelik a releváns szakmai tapasztalattal rendelkező pályázatokat. Ezt szem előtt tartva fejlesztettük ki a népszerű MSc Business Management szakmai gyakorlatot.

Ez a program ugyanazt a formátumot követi, mint az MSc Business Management, de négy hónapos szakmai gyakorlattal. Ez a végső értékelés része. Segít abban, hogy kompetens és magabiztos szakemberré váljon, kulcsfontosságú tudományos ismeretekkel és gyakorlati készségekkel.

A program során átfogó megértést kap a szervezetek működéséről. Fogadjon el egy sor stratégiai, modern perspektívát, és jártas legyen a marketing, a pénzügyek és az emberi erőforrás menedzsment területén. Ez javítja azon képességét, hogy olyan változtatásokat vezessen be, amelyek a szervezet egészére nézve hasznosak lesznek.... [-]

Egyesült Királyság Hajótest
Szeptember 2020
Angol
Nappali
16 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Hull

Gépészmérnöki MSc-nek a foglalkoztathatóság áll a középpontjában, és lehetőséget ad arra, hogy alapos ismereteket, megértéseket és megértéseket hozzon létre a gépgyártás ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A University of Hull egy élénk és növekvő University of Hull rendelkező térségben helyezkedik el, amely a repülés és űrkutatás, a vegyipar, a mérnöki tervezés, a gyógyszeripar, a közlekedés, a tengeri és az energiaipar főbb szereplőit befogadja. Ez teszi a várost ideális helyként a gépipar tanulmányozására - ez a legnagyobb mérnöki tudományág, amely a legtöbb ipari ágazatban pályafutást biztosít.

Gépészmérnöki MSc-nek a foglalkoztathatóság áll a középpontjában, és lehetőséget ad arra, hogy alapos ismereteket, megértéseket és megértéseket hozzon létre a gépgyártás elméleti és gyakorlati alkalmazásairól, ideértve a jelenlegi kérdések és fejlemények kritikus ismeretét. Nagy hangsúlyt fektetünk a tudás gyakorlati alkalmazására. Az egyetem szoros, közvetlen kapcsolatokkal rendelkezik az iparral, lehetőséget biztosítva az Ön számára a valós mérnöki projektekben való munkához, és javítva a karrierlehetőségeit. Ezt a programot úgy fejlesztették ki, hogy feltöltést biztosítson azoknak a diplomásoknak, akik már megszerezték a gépészmérnöki szakot vagy a kapcsolódó témát.... [-]

Egyesült Királyság Hajótest
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Hull

Ez a program ideális azoknak, akik jelenleg HR-ben dolgoznak, akik tovább akarják növelni karrierpotenciáljukat, vagy azok számára, akik HR karrier megkezdésére törekszen ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Az emberek minden üzlet középpontjában állnak, ami azt jelenti, hogy a nagy teljesítményű humán erőforrás (HR) funkció az üzleti siker egyik kulcsa. A Hull University Business School egy Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) által jóváhagyott központ. Ennek a tanfolyamnak a végzősjei jogosultak jelentkezni a CIPD-be, hogy Chartared Tagvá váljanak az elismert státusszal és karrier-előnyeivel.

Kutatásban aktív munkatársaink a nemzetközileg elismert szakértelmüket az osztályterembe hozzák, ötvözve a legmodernebb elméletet az élő, valós esettanulmányokkal, erős gyakorlati tapasztalatokra építve.

Ez a program ideális azoknak, akik jelenleg HR-ben dolgoznak, akik tovább akarják növelni karrierpotenciáljukat, vagy azok számára, akik HR karrier megkezdésére törekszenek. Azt is választhatja, hogy ezt a programot részmunkaidőben tanulmányozza posztgraduális diploma vagy MSc szintre. Fejleszteni fogja az etikai dilemmák és a vállalati társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos kérdések felismerésének és kezelésének képességét a program előrehaladtával, megértve a hatékony HR menedzsment hozzájárulását a szervezeti sikerhez.... [-]

Egyesült Királyság Hajótest
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Hull

Az MSc-t a logisztika legrelevánsabb szakmai testületei - a Chartered Logistic and Transport (CILT) és a Chartered Beszerzési és Beszerzési Intézet (CIPS) - akkreditálták ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Az MSc-t a logisztika legrelevánsabb szakmai testületei - a Chartered Logistic and Transport (CILT) és a Chartered Beszerzési és Beszerzési Intézet (CIPS) - akkreditálták, így előnyt jelenthetnek Önnek ezen a versenypiacon.

A program tartalma terepi kirándulásokat, iparági előadókat és egy erős gyakorlati és problémamegoldó elemet foglal magában, amelyeket az élvonalbeli kutatás és az iparági bevált gyakorlatok átültetése érdekében elismert alkalmazottak szállítottak.

Meg fogja ismerni a hatékony és eredményes ellátási láncok kialakításához szükséges eszközöket és technikákat, amelyek magasabb szintű értéket képviselnek a végfelhasználó számára, és elősegítik a fenntartható üzleti növekedést. Meg fogja vizsgálni a jelenlegi elméletet és kutatásokat, látva, hogy ez hogyan segíti a gyakorlatot, és innovatív megoldásokat dolgoz ki a valós logisztikai és ellátási láncproblémákra.... [-]

Egyesült Királyság Hajótest
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Hull

Sok munkáltató kétségbeesetten vesz fel magasan képzett villamos- és elektronikai mérnököket, és ez az MSc széles körű fejlett ismeretekkel rendelkezik, valamint rendkívü ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Sok munkáltató kétségbeesetten vesz fel magasan képzett villamos- és elektronikai mérnököket, és ez az MSc széles körű fejlett ismeretekkel rendelkezik, valamint rendkívül keresett és átadható készségeket biztosít a munkaadók számára.

Ez egy rugalmas program, sokféle lehetőséggel, hogy megfeleljen az Ön preferenciáinak, lehetővé téve tantárgy-specifikus és általános készségek elsajátítását, és ötvözi a tudományos mélységet a jelenlegi ipari gyakorlattal a valós mérnöki alkalmazások összefüggésében. Tanulmányozza a kiemelt területek és a kutatással és az új technológiákkal kapcsolatos speciális témák egyensúlyát. A projektek nagy részét kutatócsoportokban hajtják végre, vagy az iparhoz kapcsolódnak.... [-]

Egyesült Királyság Hajótest
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Cottingham Road
HU6 7RX Hajótest, Anglia, Egyesült Királyság