University of Hull

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Hull 1927-ben alakult, így Anglia 14. legrégebbi egyeteme lett. Az akadémiai kiválóság büszke történetével, valamint az életmódot megkísérlő kutatások létrehozásával és inspirálásával az örökség és a csúcstechnológia tökéletes kombinációját kínáljuk, mindezt barátságos és megfizethető hallgatói városban.

Oktatási és kutatási kiválóság

Hull ezüst díjat nyert a kormány oktatási kiválósági keretrendszerében (TEF 2018), amely elismeri az oktatás és a tanulás kiválóságát az Egyesült Királyság egyetemeiben és főiskoláiban, és számos magas színvonalú posztgraduális oktatott kurzusra és posztgraduális kutatásra szakosodott.

Mi vagyunk az 50 legfontosabb egyetemen a kutatási hatalom terén (REF 2014), és hihetetlenül ambiciózusak vagyunk kutatási programunk szempontjából. Felvállaljuk a nagy globális kihívásokat - az egészségtől az élőhelyekig, az élelmektől az áradásokig és az ellátási láncoktól a rabszolgaságig. Hét kutatóintézetünk egyesíti az egyetem minden sarkából származó szakértelmet, és kutatóink együttműködnek a kulcsfontosságú partnerekkel és érdekelt felekkel annak érdekében, hogy mindenki számára hasznos kutatást végezzenek, és formálják és tájékoztassák a jövőbeli politikát.

Nemzetközi diákok

A világ több mint 100 országának hallgatói úgy döntöttek, hogy a Hull-nál tanulnak, valóban globális intézményként működünk. Nemzetközi hallgatóink 97,9% -ának lenyűgöző munkája vagy továbbtanulása indul a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül (HESA 2018).

Gyakran vannak lehetőségek találkozni az otthoni egyetem munkatársaival. Ha meg szeretné tudni, hogy mikor fogunk következő látogatni, ellenőrizze weboldalunkon az Ön országának oldalát.

Campus és hallgatói élet

300 millió fontot fektetettünk be új létesítményekbe, ideértve a világszínvonalú könyvtárat, a legmodernebb koncerttermet, az egyetemi hallgatói szállást és az új sportlétesítményeket. Itt mindent megtalál, amire szükség van a tanuláshoz, az élethez és a szocializációhoz - a sokoldalú munkaterületektől a díjnyertes karrier-szolgáltatásig - mind egy oldalon. Díjnyertes hallgatói szövetségünk - több mint 150 társasággal és sportklubmal - és a Student Support Team-rel - tanácsadást nyújt olyan kérdésekben, mint egészség és jólét, pénz, tanulási támogatás - annak biztosítása, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az egyetem által kínált lehetőségekből.

Fedezze fel a virtuális túrát, hogy megnézze magának a gyönyörű, zöld campusunkat!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Mi vagyunk az egyetlen egyetem, amely a Team GB hivatalos partnere. Ez az exkluzív hatéves partnerség előnyös lesz hallgatóink számára, bemutatva a közös kutatási és vállalati projektek, valamint a karrierépítés lehetőségeit.

Díjak és finanszírozás

A tandíjak a különböző tanfolyamok és programok esetében eltérőek. További információt a weboldalunkon talál, valamint az ösztöndíjakat és ösztöndíjakat, valamint a nemzetközi ösztöndíjakat tartalmazó oldalainkat.

Belépési követelmények

Számos nemzetközi képesítést fogadunk el, hogy felvételi követelményeinkről megismerkedjünk az egyetemi és posztgraduális képzés oldalain.

Ha az angol nem az első nyelv, és további támogatásra van szüksége, mielőtt velünk tanulna, akkor az ülés előtti angol nyelvtanfolyamokat kínálunk különféle szinteken.

Ha további információt szeretne kapni erről a programról a University of Hull kérjük, töltse ki az űrlapot és olvassa el adatvédelmi irányelveinket .

Helyszínek

Hajótest

Address
Cottingham Road
HU6 7RX Hajótest, Anglia, Egyesült Királyság