University of Kent, Kent School of Architecture

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A Kent Építészeti Iskola az Egyesült Királyság egyik legsikeresebb építészeti iskolája. Az innovatív programok, a stúdió alapú oktatás, a szakmai kapcsolatok és a kiváló lehetőségek kombinálják az inspiráló tanulási környezet megteremtését.

  • 10. A The Guardian University Guide 2018-ban.
  • A végzős építészhallgatók 90% -a elégedett volt a tanfolyam általános minőségével.
  • 3. a végzős kilátások a The Guardian University Guide 2018.
  • A Kenttől 2016-ban diplomázott építészmérnökök 91% -a hat hónapon belül szakmai munkát végzett vagy további tanulmányokat folytatott (DLHE).

A látomásunk

Az Kent építészmérnöki iskolája előretekintő filozófiája van. Kombináljuk a kortárs kutatást olyan oktatási keretrendszerrel, amely felkészíti Önt az akadémiai és szakmai világra.

Diákjaink az egyik legfejlettebb tanulási környezetben részesülnek az Egyesült Királyságban. A kreatív stúdió-kultúra mellett tapasztalatokat szerezhet a legmodernebb létesítmények és berendezések használatával, amelyek felkészítenek az iparágban végzett munkára vagy további tanulmányokra.

Kifejlesztettünk és fenntartottuk az erős kapcsolatokat a helyi vállalkozásokkal, a regionális közösségekkel és az épített környezet szakembereivel. Ez azt eredményezte, hogy diákjaink és diplomások egymás mellett dolgoznak a helyi régiót közvetlenül érintő projekteken, valamint sok diákunk, akik szakmailag elismert építészeti gyakorlatokon dolgoznak szerte a világon.

A legmodernebb létesítmények

A Kent School of Architecture fel van szerelve a legfrissebb erőforrásokkal, beleértve a modern formatervezésű stúdiókat, egy dedikált modellmunka lézeres vágógéppel és 3D nyomtatással, valamint a legújabb technológiával rendelkező számítógépstúdióval.

A legmodernebb digitális kritikus térünk nyolc csúcstechnológiájú, 70 colos uTouch képernyővel rendelkezik, HD felbontással. Ezek lehetővé teszik diákjaink és oktatóink számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek és hozzájáruljanak a prezentációkhoz és az oktatókhoz.

Inspiráló tanítás

Lelkes oktatóink többéves oktatási tapasztalattal rendelkeznek fokozatosan, és kiemelten fontosak a téma történelmi, környezeti, technikai és digitális aspektusaiban. Olyan innovatív megközelítést alkalmazunk, amely a kísérletezés és a projektmunkák során kialakítja a tervezési bizalmát.

Az Ön akadémiai tanulmányát kiegészíti egy mentori program a Royal Institute of British Architects (RIBA). Ön is élvezheti a helyi építészek és projektek gyakorlati részvételét, valamint a Kent Építészeti Iskola előtt rendelkezésre álló tanulási tapasztalatokat, mint például kirándulások és tanulmányutak.

Kutatási kiválóság

A Kent Építészeti Iskola nemzetközi hírnevet szerzett kutatásának minőségére. Kutatói munkatársaink akadémiai és szakmai konferencián tevékenykednek, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten, és megjelennek és publikálnak a helyi és a nemzeti médiában.

Elősegítjük az innovatív és interdiszciplináris kutatásokat, kiemelve a fenntartható tervezést. Két kutatóközpontot szervezünk: az Európai Építészeti Kutatási Központ (CREAte) és az Építészeti és Fenntartható Környezetvédelmi Központ (CASE).

Lenyűgöző kilátások

A Kent építészettudományi tanulmányaival sikeres pályafutásba kerül. Amellett, hogy növeli szakmai készségeit, fejlesztjük az átruházható készségeket is, mint például a kommunikáció, a csapatmunka, a problémamegoldás és a számítógépes műveltség.

Sok diákunk a világszerte elismert építészeti gyakorlatokon dolgozik, mint például a Grimshaw Architects, a Farrells, a HLM Architects, a HOK, a Jestico Whiles és a Herzog

Szakmai felismerés

Programjainkat a RIBA hitelesíti, és a díjakat az Architects Registration Board (ARB) írja elő. Ez lehetővé teszi, hogy professzionális építészként teljes körű akkreditációt végezzen.

A BA (Hons) építész sikeresen befejezte az ARB / RIBA vizsga 1. részének alóli mentesítését, míg a kétéves MArch program az ARB / RIBA vizsga 2. részének alóli mentességet biztosít.

Elhelyezkedés

A Kent Építészeti Iskolája a Canterbury campuson alapul, első osztályú akadémiai és szabadidős létesítményeivel. Felszereltük a legfrissebb erőforrásokat, és gyönyörű környezetünk sok nyugodt teret kínál a tanulásra és a kikapcsolódásra.

Mindenre, amire szüksége van az egyetemen, gyalogosan is elérhető, beleértve egy általános boltot, egy könyvesboltot, egy bankot, egy egészségügyi központot és egy gyógyszertárt. A város középkori épületeit, történelmi pubjait és boltjait felfedezheti, és London csak egy órányira van vonattal.

Helyszínek

Canterbury

Marlowe Building

Address
Kent School of Architecture,
Marlowe Building,
University of Kent

CT2 7NR Canterbury, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1227 824689

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket