University of Kent, School of Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Kent Egyetem Művészeti Iskola az egyetemi Canterbury campusban található, közvetlenül a történelmi és kulturális szempontból jelentős Canterbury városon kívül.

A Művészeti Iskola négy alapterületen egyetemi és posztgraduális programokat kínál: Dráma és Színház; Film; Művészettörténet; és a média tanulmányok.

Egyedülálló kitüntetéseink az elméleti alapok mellett professzionális gyakorlati fókuszt biztosítanak. A közös kitüntetéses programok széles választékát kínáljuk Önnek, így lehetőséget ad arra, hogy a művészettudományt egy másik témával kombinálják. Vannak lehetőségeket is, hogy egy évet külföldön vagy az elhelyezésre költsenek, jó tudományos haladás mellett. Arra ösztönözzük, hogy a szakképzést az Ön érdekeire és ambícióira szabják.

Minden tantárgyunk hasznára válik a munkatársak szakértelme, a kutatás és az ipar munkájának köszönhetően. Programjaink kiváló lehetőségeket is kínálnak, beleértve a színházi produkció, a stúdiófelvétel és szerkesztés, a galériák helyszíneit, a helyszíni mozik és színházak különtermeit.

Kent magas rangú: a Guardian University Guide 2019 Kent 10-et rangsorolta az Egyesült Királyságban a Film és a Media Studies számára. Kent pedig aranyat kapott, a legmagasabb rangot az Egyesült Királyság Kormány Oktatási kiválósági keretrendszerében.

Magának Canterbury gazdag kulturális életet is magában foglal, köztük a Marlowe Színház és a Beaney House of Art and Knowledge. Kent maga is rendelkezik saját KMTV televíziós állomásával, amely lefedi az életet a régióban.

A városnak nagysebességű vasúti összeköttetése van Londonval, amely gyors hozzáférést biztosít a főváros gazdag kulturális életéhez, beleértve a West End színházakat és galériákat. Ugyanígy a Tate Margate mindössze 30 percnyi vonatútra van.

Kent az úgynevezett "az Egyesült Királyság európai egyeteme", kihasználva a szomszédság Európáját. Az Eurostar terminál mindössze 15 percnyi vonatútra fekszik Ashford városától, és Dover kikötője mindössze 30 percre található.

Kínálunk olyan MA programokat, amelyek közé tartoznak a párizsi és római Kent központjaiban végzett tanulmányok, beleértve a film- és történelem- és a művészetfilozófia mesterképzését is, amelyek Párizsi Művészeti és Kulturális Iskolában és a Művészettörténeti MA a Római Klasszikus és Reneszánsz Tanulmányi Iskolában. Ön is tanulmányozhatja a mesterek a film vagy a történelem és a filozófia a művészet alapján kizárólag Párizsban. Minden MA és programunk elérhető a Canterbury campusban.

A Művészeti Iskolának szoros kapcsolata van számos művészeti szervezetrel, és lehetőséget biztosít számodra arra, hogy hálózatba kapcsolódjon velük, és hasznos kapcsolatokat szerezzen, amelyek lehetővé teszik a hallgatói élmény fokozását és a foglalkoztathatóság növelését.

Helyszínek

Canterbury

Jarman Building

Address
School of Arts, University of Kent,
Jarman Building, The University of Kent

CT2 7UG Canterbury, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1227 764000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket