University of Lincoln

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Legyen 2021 egy életet megváltoztató év

A jelentések már nyitottak a University of Lincoln egyetemi és posztgraduális programjaira, amelyek 2021 februárjában kezdődnek. Tudjon meg többet itt!

Miért válassza a Lincolnot?

Mióta II. Erzsébet királynő 1996-ban megnyitotta , a University of Lincoln több mint 300 millió fontot fektetett be épületeibe és létesítményeibe. A modern hallgatói központú környezet a festői Brayford Pool kikötőn alapul, és a hallgatóknak csupán egyetemen vagy egy rövid sétára van szükségük. A University of Lincoln The Guardian University Guide 2020 -ban az Egyesült Királyságban a 17. helyezettnek ítélték, ezenkívül a Teaching Excellence Framework keretén belül aranyat is elnyerték, és az Egyesült Királyságban a Times Higher Education Student Experience Survey 2018 felmérésében az egyetemi létesítmények 10. helyezettjévé is kerültek.

A világ egyik nagy történelmi városa, Lincoln híres a régi és az új fúziójáról . Lincolnshire a neves fizikus és matematikus, Sir Isaac Newton, valamint az Egyesült Királyság első női miniszterelnöke, Margaret Thatcher. A közelmúltban Lincoln városa szerepelt a Downton Apátságban és a Da Vinci Kódban.

A University of Lincoln hallgatói közösségének több mint 90 000 volt hallgatója van 135 országban . A Lincoln diplomások munkahelyeket szereztek a világ legnagyobb vállalatainál és szervezeteinél, ideértve a BBC-t, a Rolls-Royce-t, a Siemens-t, a Bootsot, a GlaxoSmithKline-t, a Lloyds Bankot és a Rockstar Games-t.

Egyedülálló élmény

A város híres meredek dombja - butik üzletekkel és tearoomokkal bélelt gyönyörű macskaköves utca - biztosítja a kaput a város történelmi székesegyházi negyedéhez és a Bailgate területéhez, ahol a független üzletek és kávézók fészkelnek a középkori Lincoln kastély falai és a Lincoln katedrális pompája között.

A University of Lincoln érettségi ünnepségeire a Lincoln-székesegyház történelmi környezetében kerül sor, segítve az életre emlékezet kialakítását.

A megye csábító helyi ételeit mintát kell venni, a híres Lincolnshire-i kolbásztól kezdve az ízletes sajtokig és házi szilva kenyérig. A Lincoln különféle éttermeknek és kávézóknak ad otthont, amelyek a világ minden tájáról a konyhára specializálódtak. Ilyen példák a kínai, koreai, spanyol, görög és mexikói. Számos keleti és európai élelmiszerbolt és halal hentes található. Ne hagyja ki a város híres karácsonyi vásárát decemberben.

A foglalkoztathatóság hangsúlya

Az Egyetem minden évben számos olyan előadószemélyt fogad, akik inspiráló beszélgetéseket folytatnak saját területükön a Great Lives előadássorozat részeként. A korábbi példák között szerepel a BBC műsorvezetője, Chris Packham és az ExoMars űrhajómérnök, Abbie Hutty.

A University of Lincoln munkáltatókkal folytatott munka megközelítését számos nemzeti díj és elismerés elismerte, köztük a Lord Stafford-díj (2011) a vállalkozásokkal való partnerség elismeréseként és a Times Higher Education Award kiemelkedő munkaadói elkötelezettségének (2012) révén. ).

138598_YoungUniversityRankings2020-Top150.png

A világ 150 legjobbja

A Times felsőoktatási fiatal egyetemi rangsor 2020.

138596_qsstars.png

QS Ötcsillagos Egyetem

A QS Stars besorolásában 2020-ban ötcsillagos pontszámot kaptunk. Az Egyetem a kategóriákban, beleértve az oktatást, a foglalkoztathatóságot és a létesítményeket is, megkapta a maximális pontszámot.

138599_top10-international-colour2x.png

Az Egyesült Királyság top 10-e

Diákjaink azt is megválasztották, hogy mi vagyunk a nemzetközi hallgatók és posztgraduális hallgatók Top 10-ben az Egyesült Királyságban, valamint a WhatUni Student Choice Awards 2020 Helyi élet kategóriájában.

Helyszínek

Lincoln

Address
Brayford Way, Brayford Pool
LN6 7TS Lincoln, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MA