Hivatalos Leírás

Világszínvonalú oktatás és kutatás

A University of Lincoln aranyat kapott a 2017 Oktatási Kiválósági Keretprogramban, úgy ítélték meg, hogy folyamatosan kiemelkedő oktatást, tanulást és kimeneteleket biztosít a hallgatók számára. Az egyetem nemzetközi hírnevet szerzett az oktatás és a kutatás minőségében, akadémikusok és hallgatók együtt dolgoztak a különböző területeken megvalósuló nagyprojekteken, mint a rákkezelés, a vízvédelem és az alacsony széndioxid-kibocsátású technológia.

A Lincoln Egyetemet a Minőségbiztosítási Ügynökség elismerte a diákok tanulási lehetőségeinek fokozására irányuló megközelítésével kapcsolatban. A Lincoln az Egyesült Királyság 50 legfontosabb intézménye, a The Guardian University Guide 2018 és a The Complete University Guide 2017. A University of Lincoln is nevezték az Egyesült Királyság tíz legjobb hallgatók elégedettségét posztgraduális és nemzetközi hallgatók a Whatuni Student Choice Awards 2017.

A történelmi városközpont elhelyezkedése

A Lincoln Egyetem díjnyertes egyeteme modern, diákközpontú környezetet biztosít a festői Brayford Pool vitorláskikötőjére, ahol mindent meg kell találni a campusban vagy csak egy rövid sétára a városközpontban. A középkori vár és az egyik legszebb katedrális Európában, a Lincoln áttört a történelem, és otthont galériák, mozik, bevásárló, éttermek, bárok és éjszakai klubok.

Főbb tények a Lincoln Egyetemen

1. Egy egyetem, amely a város és a nemzet között dolgozik

 • Az Egyetem körülbelül 200 millió fontot fektetett be a lenyűgöző Brayford Pool Campusba, amely átalakította a városközpont barnamezős helyét, revitalizálta a területet, és befektetéseket vonzott a kiskereskedelmi, szabadidős és ingatlan szektorokból. A következő néhány évben további 130 millió fontot fektetünk be a campusba.
 • A Lincoln Egyetem becslése szerint több mint 300 millió fontot ér a helyi gazdaság számára, megduplázva a helyi gazdasági növekedést és több mint 3000 új munkahelyet teremt.
 • Az egyetem díjnyertes üzleti inkubációs központja, a Sparkhouse több mint 300 új és növekvő vállalkozást támogatott a régióban, és több mint 450 új munkahelyet teremtett.

2. A brit ipar és a gazdaság támogatása

 • A Lincoln elismeri, hogy vezető szerepet tölt be az üzleti sikeres partnerségekben. Ezt hangsúlyozta a Sir Andrew Witty és Sir Tim Wilson közötti, az ipar és az egyetemek közötti kapcsolatok legutóbbi áttekintése.
 • Az Országos Élelmiszergyártó Központ az egyetem Holbeach campusában egy korszerű képzési lehetőség, amelyet a több milliárd font nagyságú élelmiszeripar támogat és frissít.
 • Az egyetem az ipar és a Védelmi Minisztérium munkaalapú tanulását biztosítja, növelve a munkaerő-készségeket és megtakarítva az angol adófizetőket több millió fontot.
 • A Lincoln 25 év alatt nyitotta meg az Egyesült Királyság első tervezett mérnöki iskoláját a Siemens plc-vel együttműködve. A munkáltatókkal folytatott munkához vezető úttörő megközelítés számos nemzeti díj és elismerés révén elismert, ideértve a Times Higher Education díjat és a Lord Stafford díjat.
 • Az egyetem a Lincoln Science and Innovation Park új városközpontját hozta létre a Lincolnshire Co-operative együttműködésével a tudomány és a technológia területén való beruházások központjaként. A zászlóshajó Joseph Banks Laboratories 2014 szeptemberében nyitotta meg kapuit.
 • A Lincoln akadémikusok és diplomások szakértelmét nemzeti és helyi cégekbe építik a tudásátadási partnerségek révén.
 • Az elmúlt öt évben az egyetemről a vállalkozások és az állami szektor által megvásárolt szerződéses kutatás és tanácsadás közel 16 millió fontot ért.

3. Valódi hatással bíró kutatás az emberek és a társadalom számára

 • A University of Lincoln világszerte vezető kutatást végez számos témakörben.
 • Az egyetem által a 2014-es országos kutatási kiválósági keretre vonatkozóan benyújtott kutatások több mint felét (53%) nemzetközileg kiválónak vagy világviszonylatban - a legmagasabb színvonalat lehetővé téve - értékelték.
 • Az egyetem oktatói több mint 60 tartalmas professzort foglalnak magukban, akik támogatják a virágzó kutatási kultúrát és magas színvonalú hallgatói tapasztalatot.
 • Az Egyetem több mint 40 kutatóközpontot és kutatócsoportot tartogat, akik a Vision Engineering és az Autonóm Rendszerektől a Természetvédelmi és Kulturális Örökségig terjedő témákat vizsgálnak.
 • Az Egyetem kutatási projektjei az új vakcina fejlesztés, az agrár-élelmiszer-technológia, az orvosi képalkotás a rákdiagnosztikához, a terrorizmus elleni védelemhez, a történelmi épületek megóvásához, az álmatlanság kezeléséhez és a gyermekek nyelvi fejlődéséhez hasonló területeken változatosak.
 • A multidiszciplináris megközelítés biztosítja, hogy számos projekt részt vesz az egyetem különböző iskolái és főiskoláinak szakértőivel. Például a Lincoln Institute for Health egyesíti a laboratóriumi alapú tudományt átfogó szakértelmet a frontvonalbeli orvosi beavatkozásokra.
 • Az egyetem elkötelezett a kutatás-alapú tanítás teljes körű tananyag, amely az egyetemi hallgatók lehetőséget dolgozni posztgraduális és oktató személyzet kutatási projektek révén Lincoln úttörő Student as Producer kezdeményezés.

4. Nagyon elégedett diákok

 • A Lincoln az Egyesült Királyságban a 11. helyen szerepel a hallgatói megelégedettség érdekében a 2016-as Nemzeti Tanulmányi felmérésben (NSS). Emellett a Lincoln az NSS témakörök egyikének sorakozik, köztük a Zoológia, a közlekedés és az utazás, a tervezés, a biokémia és az állattenyésztés területén.
 • Az egyetem elkötelezett a vállalkozói végzettséggel rendelkezők fejlesztésében, a Lincoln-hallgatóknak jó diplomás kilátásokkal rendelkezők, és sokan elindítják saját sikeres vállalkozásukat. A legfrissebb diplomások kilencven százaléka a tanulmányok befejezése után hat hónapon belül dolgozott, vagy további tanulmányokat folytatott, közel háromnegyedével a posztgraduális szinteken [a 2016 júliusában közzétett 2014/15-ös felsõoktatási felmérés célpontjai].
 • A diákközösséggel együttműködve a Lincoln-i Egyetem folyamatosan javítja a diákok élményét

5. A tudományos kiválóság iránti elkötelezettség

 • A legfrissebb minőségbiztosítási ügynökségi áttekintésben az egyetem kiváló eredményt ért el, és elismerést nyert az innovatív módszerekhez, amelyekben hallgatói hangot adnak.
 • A Lincoln büszke arra, hogy több szakmai testület is akkreditált, köztük az ápolási és járóbeteg-tanácsot, a Nagy-Britanniai Gyógyszerészeti Társaságot, az Egészségügyi Szakmák Tanácsa, a Szociális Munkaügyi Tanács, a Brit Pszichológiai Társaság, a Nemzeti Tanács az Újságírók Képzésére, A Környezetegészségügyi Intézet, a Humán Erőforrás Intézet, a Logisztikai és Közlekedési Minisztérium, a Jogi Társaság, a Bar Tanácsa és a Biomedical Science Intézet.

6. Globális elkötelezettség

 • A Lincoln Egyetem diákpopulációjának körében 100 különböző nemzetiség szerepel.
 • Az egyetem a világ nagy egyetemeivel partnerségeket folytat, és a Nemzetközi Tanulmányi Központ a globális elkötelezettség kiterjesztésére törekszik.
 • A University of Lincoln támogatja a multinacionális vállalatok és szervezetek oktatási, képzési, kutatási és tanácsadási igényeit.
 • Az egyetem kulcsszerepet játszott a Magna Carta 800. évfordulóján 2015-ben megjelent helyi, országos és nemzetközi ünnepségeken, beleértve a 1215. születésnapot is - a New York-i Művészeti Tanács által támogatott egyik legfontosabb új digitális művészeti platform.

7. A vezetés változása a felsőoktatásban

 • Az egyetem vezette az úttörő Learning Landscapes projektet a jövő akadémiai térképeinek megtervezéséhez.
 • Lincoln vezette az innovatív Student as Producer projektet, amely egy jelentős felsőoktatási akadémia által finanszírozott kezdeményezés, amelynek célja a hallgatók kutatásba való bevonásának tanulmányozása és ösztönzése.
 • Lincoln Mary-Stuart alelnöke, az Angoliai Felsőoktatási Tanácsadó Testület tagja és az Egyetemi Szövetség elnöke.

8. Erős közösségi erőfeszítés

 • A Lincoln Egyetem támogatja a Lincoln Könyvfesztivált, a Lincolnshire Business Awards, a Lincolnshire Sports Awards és a Digital Culture Frekvenciafesztiválja.
 • A Brayford Campus látványos művészeti helyszínekkel büszkélkedhet a Lincoln Performing Arts Centerben, a térség egyik legnagyobb színházában, a Engine Shed élőzene helyszínén és a Project Space Plus művészeti galériában.
 • Az egyetem számos szabadon látogatható nyilvános előadást tartogat, köztük a nagy életű vendégelőadók sorozatát, amely nemzetközileg elismert szakembereket hoz a színpadra, hogy megosszák tapasztalataikat és tapasztalataikat. A beszédben részt vettek Sir John Hurt, Lord Robert Winston professzor és Susan Greenfield bárónő.
 • A Lincoln Egyetem partnere a Lincoln Kulturális és Művészeti Partnerségnek, amely a köz- és magánszervezeteket tömöríti a városban, hogy támogassa és fokozza az idegenforgalmat és a látogatók gazdaságát.
 • A Siren FM, amely a Lincoln Film és Média szakosodott stúdióiban helyezkedik el, az Egyesült Királyság első teljes körű közösségi rádióállomása volt, amelyet egy egyetem rendezett. 2013-ban és 2014-ben az év East Midlands Rádióállomásának nevezték.
 • Minden évben több mint 1500 Lincoln diák járul hozzá mintegy 15 ezer önkéntes munkaidő értékes közösségi projektekhez a városban és a környéken, valamint a szélesebb Lincolnshire régióban. Az egyetemi közösség által végzett önkéntes órák teljes gazdasági értéke közel 500 000 £ -ra becsülhető.

9. A társadalmi mobilitás és a sokszínűség

 • Az egyetem elkötelezett a 14-19 évesek körében a törekvések növelése mellett, és helyi és országos iskolákkal együttműködik a felsőoktatás elősegítése és elősegítése érdekében.
 • A kormány együttműködési célú (NNCO) programjainak részeként a Lincoln Egyetem vezette a Lincolnshire Outreach Hálózatot, amely ösztönzi és támogatja a helyi iskolák és főiskolák több fiatalját, hogy hozzáférjenek a felsőoktatáshoz.
 • 2013-ban Lincoln csatlakozott a Sorrell Alapítványi Hálózathoz és az Egyetem a Nemzeti Művészeti és Tervezési Szombat Klubot rendezi. Ez a helyi középiskolai tanulók ingyenes programja ösztönzi a kreativitást azáltal, hogy szakértői tantárgyakat nyújt a tervezői tantárgyak számára, amelyek hozzáférést biztosítanak az egyetem vezető vezetőségéhez
 • Az egyetem támogatja a kevésbé előnyös hátterű diákokat, számos ösztöndíjat és ösztöndíjat kínálva. Ezek közé tartoznak a Lincoln Ösztöndíj Egyetem, az Alelnöki Kanadai Ösztöndíj, a Kiváló Ösztöndíj, a Lincoln Graduate Ösztöndíj és a Blackburn Ösztöndíj. Az iparági partnerségek révén Santander Ösztöndíjakat és Siemens Engineering Tanulmányait is kínálja.

10. Minőség és siker néhány rövid évben

 • A Lincoln Egyetem volt az első új városközpont, amely 25 év alatt épül fel az állami és magán előfizetésnek köszönhetően, ami 32 millió fontot jelentett.
 • A Lincoln campusot hivatalosan megnyitotta Her Majesty The Queen 1996-ban. A korábbi Lincolnshire-i Egyetem és a Humberside lett a Lincoln Egyetem 2001-ben.
 • Az egyetem most 13 000 diák és 1500 fő között helyezkedik el az egyetemeken Lincolnban, Riseholme-ban és Holbeach-ban.
 • A Lincoln-i Egyetem Diákköri Egyetemét az Országos Diákok Egyesülete (NUS) Díjak 2014-ben nyerte el.
 • A londoni 2012-es olimpiai és paralimpiai játékokat megelőzően a paralimpiai sportolók az egyetem létesítményeit a Pre-Games edzőtáborként használták fel.
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

University of Lincoln

A kulturális és örökségi szektorok világszerte gyorsan növekednek. Az MA Kulturális és Örökség-menedzsment célja, hogy fokozza az ismereteket a látnivalók és a gyűjtemény ... [+]

A kurzus

A kulturális és örökségi szektorok világszerte gyorsan növekednek. Az MA Kulturális és Örökség-menedzsment célja, hogy fokozza az ismereteket a látnivalók és a gyűjtemények ezen környezetekben való kezelésének különleges igényeiről.

A programot a Turizmus / Események és Történelem / Örökség témakörök egyetemi tanárai közösen tanítják, akik széleskörű gyakorlati szakértelemre és kutatási tapasztalatokra támaszkodhatnak, és az üzleti, társadalmi és humán tudományok betekintést hozhatnak a programba.

Ezen túlmenően a kurzus az érintett iparágak vendégelőadóitól származik. Önnek lehetősége lesz arra, hogy részt vegyen olyan izgalmas élő projektekben, amelyek célja a gyakorlati ismeretek és vezetői készségek fejlesztése a közönségtől, valamint a szolgáltatói szemszögből. A hallgatóknak lehetőségük lesz arra is, hogy részt vegyenek a Lincoln és környékén található kulturális és örökségi látnivalók tanulmányi látogatásaiban, hogy alkalmazzák és kritizálják a látványosságok kezelésének jelenlegi elképzeléseit és elméleteit, amelyek költségeit az iskola fedezi.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MA Politika lehetőséget nyújt arra, hogy fejlessze a politika és politika kialakításának átfogó megértését nemzeti és nemzetközi környezetben. Olyan kritikus kérdéseke ... [+]

A kurzus

Az MA Politika lehetőséget nyújt arra, hogy fejlessze a politika és politika kialakításának átfogó megértését nemzeti és nemzetközi környezetben. Olyan kritikus kérdéseket tárhat fel, amelyek elősegítik a politikai folyamatot, és megvizsgálják az állam szerepét a társadalom irányításában. A kortárs kihívásokra, például a szakpolitika kialakítására és végrehajtására a terrorizmus elleni küzdelem, a nemek közötti egyenlőség és az egészség terén is figyelembe vehető. Tanárokkal és társaikkal együtt lehetőséget kap arra, hogy fontos vitákat folytasson a reprezentatív demokrácia jövőjéről Nagy-Britanniában és világszerte.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez az interdiszciplináris mester program University of Lincoln tudományos és kutatási szakértelmére épül, az angol, a történelem és a művészettörténet témakörében. ... [+]

A kurzus

MA A tizenkilencedik századi tanulmányok módszertani szempontból tájékozott tanulmányt nyújtanak a 19. századi forrásokról, beleértve a szövegeket, tárgyakat és képeket. Lehetőséged lesz Lincoln városban rendelkezésre álló történelmi források felhasználására, beleértve a Tennyson Kutatóközpont Tennyson archívumában található irodalmi kéziratokat és kiterjedt archív anyagokat.

Lehetősége lesz arra, hogy a történelmileg jelentős időszakot ismerje meg tematikus modulokkal, amelyek ötvözik az irodalmat, a történelmet, a vizuális és anyagi kultúrát, a múzeumi tanulmányokat, a vallási tudományokat, a tudománytörténetet és a könyvtörténetet.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a gyakorlat által vezetett MA lehetőséget nyújt a médiatermelési folyamatok gyakorlati és elméleti megértésére szakmai és kreatív környezetben. ... [+]

A kurzus

Ez a gyakorlat által vezetett MA lehetőséget nyújt a médiatermelési folyamatok gyakorlati és elméleti megértésére szakmai és kreatív környezetben.

A programot az iparági szakemberek és akadémiai csapata tájékoztatja, akik aktívan részt vesznek a kutatásban, a szakmai gyakorlatban, a filmkészítésben és a kiadásban. Lehetősége lesz arra, hogy fejlessze a média vezetői és szakemberei által megkövetelt szakmai készségeket, és fedezze az iparágra irányadó és befolyásoló etikai, törvényi és szabályozási kereteket.

Lehetősége lesz a gyakorlati készségek fejlesztésére a Media Broadcast Centerben. Lehetősége lesz testre szabni a tanulás érdeklődési körét és karrierletleteit azzal, hogy a médiaplatformok széles skáláján a fikció-, dokumentum- vagy kísérleti formákban a kreatív produkcióra összpontosít.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A kriminológiai és büntetőjogi igazgató MA a kriminológiai és jogi szempontból egyaránt megkérdőjelezi a diákokat, hogy vegyenek részt a büntető igazságszolgáltatási rend ... [+]

A kurzus

A XXI. Században a bűnözés és az áldozattá válás társadalomként való reagálásának módja nagyobb figyelmet kapott, mint valaha. Hogy hogyan reagálunk a történelmi szexuális bántalmazás eseteire, a börtönbüntetés, mint a bűnözők büntetésének vagy rehabilitálásának, valamint a szervezett bűnözés és a nemzetközi terrorizmus által okozott kihívásoknak, a kriminológiai és jogi ösztöndíjak előtérbe kerülése előtérbe kerül.

Ez a kurzus célja, hogy a hallgatók rendelkezzenek az ilyen kérdésekhez szükséges fogalmi eszközökkel, széles körű kognitív, analitikus és általános átruházható készségekkel rendelkezzenek, beleértve a bizonyítékok megítélését és értékelését, az adatok értelmezését, az információk előállítását és szintetizálását, valamint indokolt érvek kialakítását.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A MA Fine Art stúdió alapú kurzus, amelynek célja azoknak, akik a legmagasabb szintű művészeti gyakorlat kritikai, kutatási, gyakorlati és szakmai szempontjait kívánják f ... [+]

A kurzus

Ez az interdiszciplináris program ösztönzi a kreatív kockázatvállalást és az intellektuális vizsgálatot. A művészeti gyakorlatok gazdagságának és szélességének világméretű hangsúlyozása mellett a program személyzete és hallgatói arra ösztönzik, hogy aktív szerepet vállaljanak Lincoln kortárs művészeti közösségében.

Hozzáférhetsz egyéni stúdióterülethez, miközben élvezheted a lehetőségeket arra, hogy együttműködjetek a nemzeti és nemzetközi művészekkel, kurátorokkal és különböző médiában dolgozó tervezőkkel. Van egy aktív látogatóművész program és beszélgetés, amely korábban ben Woodeson, Tim Knowles, Yelena Popova és Amanda Coogan volt. Közepes specifitású speciális témák állnak rendelkezésre, amelyek felismerték a képzőművészet fejlett gyakorlatának fokozott anyagi fókuszát.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ezt a mesterképzést University of Lincoln virágzó 21. századi kutatóközössége tájékoztatja. ... [+]

A kurzus

Ezt a mesterképzést University of Lincoln virágzó 21. századi kutatóközössége tájékoztatja.

A MA 21. századi irodalom lehetőséget nyújt arra, hogy a posztmillennális szövegek sokféleségének mintavételével kritikusan megértsék az irodalom aktuális fejleményeit. Önnek lehetősége lesz arra, hogy alapos ismereteket szerezzen az irodalmi műfajokról, és fejlessze kutatási, kommunikációs és írási képességeit.

Az Egyetem 21. századi kutatócsoportjával is részt vehet, amely erősségeket tartalmaz a gótikus irodalomban, a női írásban, az ökocritikában, az amerikai fikcióban és az utópikus irodalomban, valamint az iskola szoros kapcsolatában a brit kortárs irodalomtudományi társulással (BACLS).... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a mester program lehetőséget nyújt az új fotográfiai folyamatok kísérletezésére és a fotózás eszközeként a társadalmi gondolkodás ösztönzésére és ösztönzésére. ... [+]

A kurzus

Miközben a fotográfiai kép továbbra is alapvető fontosságú a tanulmánya számára, a program fókusza társadalmi, kulturális és politikai. A fotográfiai kiállításon és a tudományos kutatásokon folyó gyakorlatok támogatására a kurzus magába foglalja a kulturális, média és filozófiai elméletek szemináriumát, a látogató szakemberek megbeszéléseit, a különböző módszertanokkal foglalkozó csoportos vitákat és a fényképészeti technikákkal foglalkozó workshopokat.

Ösztönözni fogják Önt, hogy tanuljanak és együttműködjenek a tapasztalt munkatársakkal és diákjaikkal a saját kreatív stílusuk fejlesztése érdekében.

Hogyan tanulsz?... [-]
Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

MA a kreatív írásban lehetőséget nyújt arra, hogy szorosan együttműködjenek a gyakorló kreatív írókkal, és meghallgassák a kiadói ipar szakembereit a vendégelőadásokon. ... [+]

A kurzus

MA a kreatív írásban lehetőséget nyújt arra, hogy szorosan együttműködjenek a gyakorló kreatív írókkal, és meghallgassák a kiadói ipar szakembereit a vendégelőadásokon.

A program célja, hogy ösztönözze Önt a kreatív gyakorlatok és a kritikus elemzések kiegyensúlyozására, a gyártási folyamatok tükrözésére és a készségek fejlesztésére. Nagy hangsúlyt fektetünk a produktív íróra, mint egy produktív olvasóra, aki ismeri a körülötte előállított irodalmat.

Lehetősége van különböző irodalmi műfajokban dolgozni, és támogatják azokat a diákokat, akik közzéteszik munkájukat. Lehetőség van a kreatív munka portfóliójának kifejlesztésére és a kreatív iparágak karrierjének felkészítésére szolgáló kapcsolattartó hálózat kiépítésére.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A kulturális örökség megőrzése egy gyakorlati program, amelyet a szakemberek tanítanak, és lehetőséget ad arra, hogy fejlett védelmi készségek széles skáláját fejlesszék ... [+]

A kurzus

A University of Lincoln célja, hogy ideális környezetet biztosítson a tudás és a megőrzési készségek posztgraduális szinten.

Hozzáférhet a történelmi anyagok széles skálájához, és választhat a javító kezelésre, a megelőző megőrzésre vagy a gyűjteménykezelésre.

A már megőrzötteknél a kevert tanulási lehetőség lehetővé teszi a jelenlegi munkakörből származó gyakorlati projektek benyújtását.

A Történelem Iskola

Hogyan tanulsz?

A legtöbb konzerváló oktató és technikus képzett konzervátor, akik széles körű szakmai tapasztalattal rendelkeznek a múzeumban és az örökség iparában. A természetvédelemmel foglalkozók számára is léteznek olyan kevert tanulási lehetőségek, amelyek kombinálják a rugalmasságot, a támogatást és az akadémiai szigorúságot.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a kurzus célja egy olyan kritikus megértés és kiterjedt analitikai készségek kifejlesztése, amelyek különösen hasznosak lehetnek az örökségi szektorban, a múzeumokban ... [+]

A kurzus

Lincoln hosszú és lenyűgöző történelme, valamint a középkori források széles skálája teszi ideális helyszínt a középkori fejlett tanulmányok elvégzéséhez.

Ez a kurzus célja egy olyan kritikus megértés és kiterjedt analitikai készségek kifejlesztése, amelyek különösen hasznosak lehetnek az örökségi szektorban, a múzeumokban és a tanításban. Az alapmodulok megalapozzák a fejlett tanulmányokhoz szükséges készségeket. A diákok választhatnak az opcionális modulok izgalmas palettájából is: ezek évről évre változhatnak, de magukban foglalhatják a középkori latin nyelvet, az okot és a lázadást, valamint a közép- és közéleti érzelmeket.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A MA Public Relations program célja, hogy feltárja a PR tanácsadás szerepét a kereskedelmi és non-profit szervezetek. Az elméletre és a kommunikáció korszerű kérdéseinek ... [+]

A kurzus

Ez a program elismeri a kommunikációs környezetben zajló gyors változásokat, és lehetőséget nyújt arra, hogy fejlessze a multimédiás és digitális platformokon való munkát. A tanítás nemzetközi figyelmet szentel, annak elismerése mellett, hogy számos vállalati testület és PR ügynökség globális hatáskörben működik.

Lehetõséged van arra, hogy kutasson és kritizáljátok a PR gyakorlatban bekövetkezett fejleményeket, különös tekintettel az elbeszélés etikai megközelítésére a Leveson utáni korszakban. Lehetősége van arra, hogy kifejlessze a stratégiai menedzsment készségeket ahhoz, hogy rugalmas, tükröződő PR-gyakorló legyen.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a program arra szolgál, hogy interdiszciplináris találkozókat kínáljon a média és a kulturális elmélet legfrissebb fejlesztései és pályái között. ... [+]

A kurzus

A program célja a közvetítés és a kulturális gyakorlat filozófiai alapjainak alapos megalapozása, valamint a kiterjedt és változatos területek átformáló legfontosabb elméleti viták vizsgálata.

A program koherenciáját a modulok és a speciális opcionális modulok közötti szoros kapcsolatok révén érik el. Lehetősége lesz arra, hogy feltárja a média ökológiai összefonódásainak különböző aspektusait, amelyek tükrözik a tanfolyam kutatói érdekeit. Lehetőségeket nyújtanak a 21. századi kulturális folyamatok és jelenségek globális kontextusban történő elemzésére, valamint a reflexív, kísérleti kutatási gyakorlatba való bevonásra.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A MA nemi tanulmányok lehetőséget nyújtanak arra, hogy a nemi szempontokról és a kortárs nemi kérdésekről ismereteket szerezzenek globális kontextusban, fejlett szinten. ... [+]

A kurzus

A MA nemi tanulmányok lehetőséget nyújtanak arra, hogy a nemi szempontokról és a kortárs nemi kérdésekről ismereteket szerezzenek globális kontextusban, fejlett szinten.

Ezt a mesterfokozatot a nemek közti kíváncsiság ihlette, hogyan működik a nemek, milyen különbség van a nemek között, és hogyan lehet elképzelni a nemeket az ellenállást és a változást elősegítő módon.

A hallgatókat arra ösztönzik, hogy kritikusan vizsgálják meg saját feltevéseiket, és ami a legfontosabb, hogy megkérdőjelezzék a nemek közismert és közérzetét.

Az MA nemi tanulmányok nagy hangsúlyt fektetnek a fejlett kutatási módszerekre, lehetővé téve a diákok számára, hogy minőségi és mennyiségi kutatási készségeket húzzanak, és támogassák őket abban, hogy maguk is magabiztos kutatók legyenek. A program a Társadalom- és Politikatudományi Iskolán belül számos témakörből áll össze, és összekapcsolja a hallgatókat azokkal a tutorokkal, akik kutatási vezetőik a saját szakterületükön.A Szociális és Politikatudományi Iskola hangulata kollegiális és barátságos. Minden diákot felkérnek arra, hogy vegyen részt az iskola kutatói szemináriumsorozatán. A tanárok megközelíthetők és szívesen támogatják a hallgatókat a személyes kutatásuk és karrierjük terén.... [-]
Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez az MA lehetőséget nyújt arra, hogy a múlt kortárs irodalmában és szakirodalmában kritikus megértést nyújtson a jelenlegi gondolkodásról, valamint az írás-, kommunikáci ... [+]

A kurzus

Ez az MA lehetőséget nyújt arra, hogy a múlt kortárs irodalmában és szakirodalmában kritikus megértést nyújtson a jelenlegi gondolkodásról, valamint az írás-, kommunikációs és kutatási készségek fejlesztésének lehetőségéről.

A program megvizsgálja a téma sokféleségét és sokféleségét, és arra tervezték, hogy felkészítse Önt a további kutatásokhoz vagy a karrier előrehaladásához szükséges magas szintű ismeretekhez. Az opcionális modulok közé tartozik a reneszánsztól a kortárs pillanatig terjedő időszak.

Egy adott időszakban, műfajban vagy témában rugalmasan lehet fejleszteni saját érdeklődési területeit, és lehetősége nyílik a nyilvános beszéd tapasztalatainak megszerzésére, ha saját kutatásait kétszer évente megrendezett MA szimpóziumokon mutatják be. Az angol és újságíró iskola jelenlegi kutatásai különösen erősek a 21. századi irodalomban, a 19. századi irodalomban, a női írásban, a gótikus irodalomban, az utópisztikában, az amerikai fikcióban és a drámában.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A színházi, irodalmi, tánc-, képzőművészeti és egyéb kapcsolódó területeken a MA Színház diplomásoknak nyújt lehetőséget, a színházi és előadóművészeti ismeretek és készs ... [+]

A kurzus

A színházi, irodalmi, tánc-, képzőművészeti és egyéb kapcsolódó területeken a MA Színház diplomásoknak nyújt lehetőséget, a színházi és előadóművészeti ismeretek és készségek továbbfejlesztésére, a színházi szakmákban vagy más kreatív iparágakban folytatott karrier folytatására. A kurzus szintén alapul szolgálhat az MPhil vagy PhD szintű tudományos kutatáshoz.

Az MA Theatre hangsúlyt kapott a drámai, színházi és előadói gyakorlat és kutatás legfrissebb fejleményei között. A program teljes mértékben kihasználja a személyzet szakértelmét a Lincoln Képző- és Előadóművészeti Főiskolán keresztül, amely a kortárs színházalkotás alapos ismeretét testesíti meg.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Színház a fiatal közönség számára egy mesterképzés, melyet a közelmúltbeli diplomások és korai karrier-művészek számára terveztek, akik szakmai szempontból orientált tudo ... [+]

A kurzus

Színház a fiatal közönség számára egy mesterképzés, melyet a közelmúltbeli diplomások és korai karrier-művészek számára terveztek, akik szakmai szempontból orientált tudományos keretrendszeren keresztül fejlesztik teljesítményüket.

Ez a program fejleszti és kiterjeszti a diákok mint tudástermelők fogalmát, hangsúlyos hangsúlyt fektetve a diplomások foglalkoztathatóságának javítására a meglévő partnerekkel (jelenleg iskolák, a Lincoln Előadóművészeti Központ és a fiatal közönség-szakemberek színháza) való élő rövid projektek révén.

A program célja, hogy professzionális szemléletű környezetet biztosítson a hallgatóknak, hogy egy robusztus, módszertanilag tájékozott akadémiai kereten belül felfedezzék és feltárják teljesítményüket.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a tudományosan szigorú mester program célja, hogy Önnek lehetősége van arra, hogy előrehaladjon a szakismerete a történelem és a lehetőséget, hogy fejlessze a fejlett ... [+]

A kurzus

A tanítást a történelemtudományi kutatói szaktudás jelenti

A Lincoln városban rendelkezésre álló történelmi erőforrások előnyeit kihasználva, beleértve a Közép-Anglia (MACE) Közép-Média Archívumában (MACE) és a Nemzetközi Bombaparancsnokságban található anyagok széles körű archívumát is. A Lincoln-katedrálisban található The Wren Library is több ezer korai könyvvel rendelkezik.

Önnek lehetősége nyílik mélyreható független kutatási projekt megvalósítására, és lehetősége van részletes értekezés elkészítésére.

Hogyan tanulsz?

Az oktatott modulok egy sor szemináriumon keresztül érhetők el. A disszertáció kutatása és írása során egy sor tutorial találkozó támogatható a felügyelővel.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a kutatási fokozat által kínált MA lehetőséget nyújt a fejlett és specifikus tudás kifejlesztésére egy adott tanulmányi területen. Megvan a szabadság és a rugalmasság, ... [+]

A kurzus

Ez a kutatási fokozat által kínált MA lehetőséget nyújt a fejlett és specifikus tudás kifejlesztésére egy adott tanulmányi területen. Megvan a szabadság és a rugalmasság, hogy kiválaszthassa és fejleszthesse saját tématerületét, és lehetőséget adjon a kutatási és projektmenedzsment készségek fejlesztésére.

A posztgraduális kutatócsoport az Egészségügyi és Szociális Iskolán belül elkötelezett amellett, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa diákjaik számára. Önnek lehetősége lesz arra, hogy a tapasztalt tudósok mellett dolgozzon, akik végigvezetik Önt a kutatási folyamaton, és támogatják Önt személyes és szakmai fejlődésével annak érdekében, hogy karrierlehetőségeit maximalizálják az érettségi.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MA Music magában foglalja a zenei ösztöndíjak sokszínűségét, kombinálva a történelmi, etnográfiai, analitikai, kritikai és gyakorlati megközelítéseket. A tanított és g ... [+]

A kurzus

Az MA Music magában foglalja a zenei ösztöndíjak sokszínűségét, kombinálva a történelmi, etnográfiai, analitikai, kritikai és gyakorlati megközelítéseket. A tanított és gyakorlati modulokon keresztül a hallgatók olyan módszereket és készségeket fejleszthetnek ki, amelyek az érdeklődési területükön alkalmazhatók, amelyek magukban foglalhatják az etnomuszikológiát, a zenét, a kompozíciót és a teljesítményt.

Ez az MA célja, hogy előkészítse a szakmai munkát a zenei iparágakban vagy további kutatást.

Kutatási területek, projektek

A kutatási területek, projektek és témák lehetnek:

TeljesítményÖsszetételZenetudománynépzenetudományKortárs zeneNépszerű zeneZenés színházHangszerekEgyüttműködésA zenei iparágak.Hogyan tanulsz?... [-]
Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MA Oktatás kínál gyakorlatokat és törekvéseket a pedagógusok számára, hogy tanuljanak, alkalmazzanak és készítsenek kritikus tudást az oktatás interdiszciplináris terü ... [+]

A kurzus

A program három fő modul és két opcionális modul köré épül. A modulok célja a diákok támogatása konkrét kutatási kérdéseik azonosításában a szakirodalom kritikai áttekintése révén; fejleszti a szükséges ismereteket, megértést és gyakorlati készségeket a megfelelő kutatási módszerekkel; és készítsen egy lenyűgöző fejlett kutatást. Az opcionális modulok lehetővé teszik, hogy elmélyítsd a meglévő tárgyismeretedet, és szélesítsd ki az oktatás tanulmányozásának elismerését.

Az MA az oktatás egy olyan program, amely fejlett tanulmány mindenki számára, aki szeretné elmélyíteni az ismeretek oktatás általános és azok számára, akik szeretnének kapcsolatot az oktatási gyakorlat, az elmélet és a kutatás.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez az oklevél célja, hogy biztosítsa a szakmai és gyakorlati képzés szükséges a karrier az izgalmas világában az újságírás. Emellett tudományos szempontból is szigorú meg ... [+]

A kurzus

Lehetősége van az újságírás művészetének gyakorlati, többplatformos szemszögből történő tanítására, lehetősége arra, hogy szakosodjon a választott médiumon.

Lehetséges, hogy meghallgathatják az újságírói ipar legfelsõbb nevû felszólalóit is - az elõzõ felszólalók többek között John Pilger, a London 2012-es BBC igazgatója, Roger Mosey és a Channel 4 News Dorothy Byrne vezetõje.

Az angol iskola

Akkreditáció

Az iskola az Európai Unió egyik első intézményévé vált, amely elnyerte az Európai Újságírás Képző Egyesület (EJTA) "elismert kiválóság" elismerését.

Hogyan tanulsz?

A tanulmány gyakorlati műhelyek, előadások és szemináriumok keveréke lesz. A University of Lincoln kiterjedt tudományos könyvtárral büszkélkedhet, amelyet önálló tanulmányozásra is használhat.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a gyakorlati és elméleti MA összpontosítja a háborús beszámolók, a nemzetközi emberi jogok és az újságírás szerepét a konfliktusmegoldásban. ... [+]

A kurzus

Ez a kurzus célja, hogy felajánl egy kihívást jelentő posztgraduális tanulmányi program lehetőséget a gyakorlati tapasztalat megszerzése nyomtatott és online média, rádió és TV. Az újságírás szakmai továbbképzésére szolgál, amely lehetővé teszi számodra a médiában a karrierhez szükséges gyakorlati és intellektuális készségek fejlesztését.

A kurzus célja, hogy felkeltse azokat, akik az emberi jogokkal és a háborúval és a békével kapcsolatos kérdésekkel foglalkoznak, és akik keressék a lehetőséget arra, hogy kifejlesszék az újságírói készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy ezt szélesebb közönségnek továbbítsa.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez az MA program célja a művészet, az építészet és a design diplomások, akik szeretnék szakosodni kreatív megközelítések az épületek és az épületek környezetvédelmi desig ... [+]

A kurzus

A program célja, hogy feltárja a terek és struktúrák lehetőségeit az előadók és a szakemberek bevonásával. A multidiszciplináris stúdiókörnyezet előnyeit kihasználhatja az Építészeti Iskolán

Ez az MA lehetőséget ad arra, hogy fejlessze szellemi és kreatív megközelítéseit annak érdekében, hogy figyelembe vegye a belső építészet épületek és környezetvédelmi tervezés.

Hogyan tanulsz?

Tanulhat teljes munkaidős, részmunkaidős vagy munkahelyi alapon, és megváltoztathatja a tanulmányi módját bármelyik szakasz végén. Minden hallgató beiratkozott a Mester programba. Ezután kiválaszthatja a szakképesítés megszerzését vagy a teljes program folytatását.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A Földrajz MA kutatási programja lehetővé teszi, hogy bővítse az egyetemi diplomát és fejlessze szakértelmét egy adott földrajzi területen. ... [+]

A kurzus

A Földrajz MA kutatási programja lehetővé teszi, hogy bővítse az egyetemi diplomát és fejlessze szakértelmét egy adott földrajzi területen.

Önnek lehetősége lesz arra, hogy szakterületre szakosodjon egy olyan területen, amely különösen érdekli az Ön számára, és megszilárdítja készségeit a kutatás-fejlesztési vagy technológiai menedzsment pozícióinak előkészítésében.

Kutatási területek, projektek

Az iskola kutatási erősségeket fejleszt a nemzeti és nemzetközi migrációban, a vidékfejlesztésben, a társadalmi és technológiai innovációk térbeli dimenziójában, valamint a gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségek sorának elemzését és feltérképezését a nemzetközi és a szubregionális skálák között.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A kutatóművészetek MA-t úgy tervezték, hogy önálló kutatást végezzen az Ön által választott területen, akadémikusok által felügyelt és támogatott területen. A kutatási ké ... [+]

A kurzus

A kutatóművészetek MA-t úgy tervezték, hogy önálló kutatást végezzen az Ön által választott területen, akadémikusok által felügyelt és támogatott területen. A kutatási készségek fejlesztése érdekében az Egyetem által kínált számos képzési lehetőséghez férhet hozzá.

Ez a program írott értekezésben vagy gyakorlati formátumban érhető el, ahol a kutatási időszak során végzett kreatív gyakorlatok dokumentálása helyettesíti a dolgozat egy részét. Várható, hogy önállóan vezetett és önállóan irányított kutatást végez egy felügyelő támogatásával.

Példa a kutatási területekre a művészet és története, a kortárs képzőművészet és az élő művészet.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 1.5 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a mesterképzés egy interdiszciplináris program, amely a politikára, a közgazdaságra, a történelemre, a szociológiára, a nemzetközi jogra, a földrajzra és a kulturális ... [+]

A kurzus

A nemzetközi kapcsolatok kritikusan fontos platformot biztosítanak a korunk legfontosabb mai kérdéseinek és vitáinak megértéséhez.

Ez a mesterképzés egy interdiszciplináris program, amely a politikára, a közgazdaságra, a történelemre, a szociológiára, a nemzetközi jogra, a földrajzra és a kulturális tanulmányokra támaszkodva olyan globális kérdéseket tár fel, mint a konfliktusok, a globális egyenlőtlenségek, a szuverenitás és az emberi jogok.

A hallgatóknak lehetőségük van összetett politikai kérdések, például a vallás és a szektarianizmus, a konfliktusok és a demokratizálódás megvizsgálására. A program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a jövőbeli tanulmányokra és kutatásokra, valamint a potenciális foglalkoztatásra olyan területeken, mint a diplomáciai szolgálat, fejlesztési ügynökségek, nem kormányzati szektor, újságírás, tanácsadás, nemzetközi és regionális szervezetek és az állami szektor. A diákok csatlakoznak egy virágzó közösséghez a tudósok számára, és hozzáférhetnek számos tanórán kívüli tevékenységhez, beleértve a külső előadókat és a tengerentúli tanulmányi utakat.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a program arra törekszik, hogy a tervezőknek lehetőségük nyíljon arra, hogy kreatív és professzionális gyakorlataikat a tudósok és a szakemberek mellett egy dinamikus ... [+]

A kurzus

Ez a program arra törekszik, hogy a tervezőknek lehetőségük nyíljon arra, hogy kreatív és professzionális gyakorlataikat a tudósok és a szakemberek mellett egy dinamikus és interdiszciplináris stúdiókörnyezetben dolgozzák ki.

A Lincoln Design School kínál a kreatív szabadságot, hogy felfedezze a kiválasztott fegyelmet, és a lehetőséget, hogy fejlessze a kritikus gyakorlat. Csatlakozhat a kreatív szakemberek és kutatók nemzetközi közösségéhez, ahol számos lehetőség nyílik arra, hogy együttműködjenek a tervezőkkel és építsenek kapcsolatépítési hálózatot.

Hogyan tanulsz?

Mivel a széles hatásköre a téma, négy lehetséges Pathways a MA Design program a diákok választhatnak:... [-]

Egyesült Királyság Boston
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a mester célja, hogy az újságírás gyakorlati és elméleti képzését biztosítsa azok számára, akiket érdeklődnek a tudomány és a környezetvédelem kérdéseivel, hogy közölj ... [+]

A kurzus

Szükség van a tudományos újságírókra, akik pontosan és tömören jelenthetnek az egészséggel vagy a környezettel kapcsolatos kérdésekről. Önnek lehetősége lesz arra, hogy megtanulja, hogyan kell tudományos híreket szerezni, és befogadó történetekké válni anélkül, hogy szenzációs vagy technikai zsargont igénybe venné. Lehetőség van arra, hogy a közösségi rádión dolgozhasson, diák újságok és folyóiratok, valamint a szakmai elhelyezési rendszerben való részvételre. A diákok korábban a BBC Focus magazinnak, a New Scientistnek és a Vegan Societynek dolgoztak.

Lehetősége van arra is, hogy meghallgasson az újságírói ipar vezető nevéből. Korábbi előadók közé tartozik a Channel 4 Science Editor Tom Clarke, a természettudós és a műsorszolgáltató Chris Packham és a Sense About Science alapítója, Lord Taverne.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

MA Journalism (Digital) célja, hogy olyan innovatív, előretekintő programot készít, amely előkészíti Önt a digitális média-forradalom élvonalában dolgozó karrierre. ... [+]

A kurzus

Ez a program hangsúlyt helyez a digitális újságírás technikai oldalára, valamint a fő írási és gyártási készségekre. Lehetősége lesz megismerkedni a tudósítók és a szakújságírók munkájával, valamint a saját érdeklődési területeinek fejlesztésével, a témák, a stílus és a médium kiválasztásával.

A gyakorlati készségek elsajátításán túl tudományos és analitikus elemzést végezhet számos kritikai és elméleti kérdésben, például a digitális újságírás és az emberi jogok közötti kapcsolatot.

A kéthetes szakmai gyakorlat célja, hogy lehetőséget adjon egy profi újságírói környezet megtapasztalására, és lehetővé teszi számodra az egyetemi tudás és a szakmai gyakorlat összekapcsolását. Ez a munkahely a kurzus szerves, tanított és értékelt jellemzője.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a mester úgy tervezték, hogy összpontosítson a jelentések a művészetek azok számára, akik belépni az egyik leggyorsabban növekvő területek az újságírás. ... [+]

A kurzus

Amellett, hogy megtanulják a jelentéstétel alapvető jelentőségét, lehetőségük nyílik arra is, hogy kifejlesszék az elemzési készségeket, amelyek a művészet fejlődését tükrözik. Megtanulhatják értékelni a művészi mozgalmakat, a műfajokat és a kulturális iparágakat alátámasztó szociológiai tényezőket, és ezt közli a közönséggel.

Ez a program hangsúlyozza a kreatív művészetek jelentését és felülvizsgálatát a réstől, mint például a szobrászat, a népszerűbbekhez, mint például a mozi és a televízió, a feltörekvő területekhez, mint a webalapú produkciók. Ez magában foglalja a munkaközvetítési rendszert, ahol lehetőséged van a karrierépítéshez szükséges átruházható készségek fejlesztésére.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a mesterprogram, amelyet korábbi és jelenleg gyakorló sport újságírók vezetnek, arra készül, hogy felkészítse Önt egy izgalmas karrierre a sport újságírásában. ... [+]

A kurzus

Lehetősége lesz arra, hogy fejlessze a helyi és nemzeti sporteseményekről szóló beszámolók készségét, és lehetőséget kap saját sporteseményeinek közvetítésére és bemutatására egyik campus alapú média platformunkon.

A program munkaközvetítési rendszere lehetőséget nyújt arra, hogy olyan gyakorlati tapasztalatokat szerezzen, amelyek segítenek előkészíteni Önt ebben a szektorban. Korábban a diákok tapasztalatokat szereztek a BBC Sport és a BBC Radio 5 Live, a talkSPORT és az ITV tapasztalatairól.

Önnek lehetősége van meghallgatni számos vendéghangszórót is. A közelmúltban a BBC igazgatója, London 2012 Roger Mosey, az 5 Live Jonathan Wall vezérigazgatója, a FourFourTwo David Hall és az ITV kommentátorának, Clive Tyldesley szerkesztője.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

University of Lincoln

Az alkalmazott matematikai kutatások MSc-je lehetőséget ad a diákok számára a matematika területének kutatására a gyakorlati alkalmazásokkal az üzleti életben és az iparb ... [+]

A kurzus

Az alkalmazott matematikai kutatások MSc-je lehetőséget ad a diákok számára a matematika területének kutatására a gyakorlati alkalmazásokkal az üzleti életben és az iparban.

A Matematika és Fizika Iskola kutatójaként lehetősége van arra, hogy a szakterületen dolgozó szakemberekkel dolgozzon, és lehetősége van arra, hogy nemzeti és nemzetközi együttműködést alakítson ki.

Az iskola kutatása két különálló területet követi: számítási fizika / alkalmazott matematika és tiszta matematika. Az alkalmazott matematikában végzett kutatás a numerikus módszerek és algoritmusok fejlesztésére összpontosít, amelyek az anyagtudományban megtalálható különböző egyenletek megoldására szolgálnak, különösen a nanoanyagok területén. Ez magában foglalja a modern szuperszámítógépek módszereinek továbbfejlesztését és adaptálását.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc Biotechnológiai Program célja, hogy a hallgatóknak lehetőséget biztosítsanak fejlett szintű elméleti ismeretek, megértés, gyakorlati tapasztalat és képzés kifejles ... [+]

A kurzus

Az MSc Biotechnológiai Program célja, hogy a hallgatóknak lehetőséget biztosítsanak fejlett szintű elméleti ismeretek, megértés, gyakorlati tapasztalat és képzés kifejlesztésére, különös tekintettel a korszerű molekuláris és rendszerbiológiai megközelítésekre a feltörekvő biotechnológiákra.

A kurzus célja, hogy jó alapot biztosítson az alapvető biotechnológiában, valamint az orvosi, ipari, környezetvédelmi és erjedési biotechnológia szakirányú képzésével, amely lehetőséget nyújt kutatási projekt befejezésére ezeken a területeken.

A program arra is törekszik, hogy képzést és támogatást nyújtson különféle kulcsfontosságú szakmai készségek fejlesztésében, beleértve a kommunikációt, a kritikai elemzést és gondolkodást, a projekt és az időgazdálkodást, a tudományos írást, a csapatmunka, az etika, az információs technológia és a karrier menedzsment.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc Fejlődés Pszichológia középpontjában a társadalmi, érzelmi és kognitív fejlődés a gyermekek, és célja a diplomások és gyakorló pszichológusok, akik szeretnének meg ... [+]

A kurzus

A pszichológiai iskola egyre növekvő hírneve a fejlődési pszichológia szakértelmének központja, amely a kognitív fejlődés, a nyelvszerzés, az autizmus, a motorfejlesztés, az emberi és állati interakciók, a gyermekek biztonsága és a sérülések megelőzése, valamint a fejlesztés kulturális kontextusaival kapcsolatos kutatási érdeklődés. Az iskolai kutatás az azonnali igazi alkalmazások keresése. Például a kutya arckifejezéseinek téves értelmezésére irányuló kutatások megelőző eszközt eredményeztek a kutyák által megharapott gyermekek esetének csökkentése érdekében.

Lehet, hogy hozzáférhet a Lincoln Babylab specialistájához, amely felszerel a preferenciális megjelenést, a hallgatást és a szem-nyomkövetést, valamint egy motoros laboratóriumot és kutatási lehetőségeket az összehasonlító kognitív fejlődés vizsgálatához.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a program célja, hogy lehetőséget biztosít a diplomások a tudomány, a technológia, a mérnöki és a matematika tudományok, hogy megszerezzék a készségek, ismeretek és ké ... [+]

A kurzus

A University of Lincoln Gépészmérnöki Tanszéke az energiaátalakítás kulcsfontosságú szálak köré épülnek, a rendszertervezés számítógépes technikával, rendszerellenőrzéssel és fenntarthatósággal történik.

A tanulmány alapja a kutatás és a cselekvés tanulása, ahol a diákokat bemutatják egy témához, majd lehetőségük nyílik arra, hogy megértsék a problémát alapuló forgatókönyveket. A modulokat hétköznapi blokkokban oktatják, lehetővé téve a részidős hallgatók teljes munkaidős foglalkoztatásban való részvételét.

Ön is részt vehet egy virágzó kutatási és fejlesztési központban a Műszaki Főiskolán belül, ahol lehetőség nyílik az iparosokkal együttműködve együttműködni az akadémikusokkal.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A kritikus elemzés, az önreflexió és a problémamegoldó technikák segítségével az MSc Humán Erőforrás Menedzsment (HRM) fokozat biztosítja a hallgatók számára a lehetősége ... [+]

A kurzus

A szakmai akkreditáció, az iparági kapcsolatok és az üzleti középpontban ez a program ideális, ha jelenleg humán erőforrással foglalkozik, vagy érdeklődik a karriert ezen a területen.

Megkülönböztetett tudományos és gyakorlati szempontok alapján lehetőséget kap arra, hogy új utakat fedezzen fel az emberek irányításában a modern munkahelyen, figyelembe véve az emberek fejlődését és a munkavállalói kapcsolatokat, valamint a felső vezetés szélesebb körű üzleti aggodalmainak megértését. Felmerül majd a kritikai gondolkodás a szervezeti menedzsment és az önreflexió ügyeiről.

Ez a program lehetőséget nyújt szakmailag elismert képesítés megszerzésére, amely segítséget nyújt az HRM szakemberek egyre növekvő igényének kielégítésében, hogy rendelkezzen egy Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) képesítéssel.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc Marketing a luxus márkák fokozattal Lincolnban lehetőséget ad a diákok számára a luxuscikkek és a márka menedzsment szakosodására. A program célja a marketingelmél ... [+]

A kurzus

Az MSc Marketing a luxus márkák fokozattal Lincolnban lehetőséget ad a diákok számára a luxuscikkek és a márka menedzsment szakosodására. A program célja a marketingelmélet és a tervezés, a stratégiai gondolkodás és a vezetői készségek alapos ismereteinek fejlesztése a luxuscikkek és tapasztalati szektorok karrierjének biztosításához.

A programot nemzetközi akadémikusok csoportja tanítja. Ezenkívül a kurzus előnyeit a meghívott előadók, akik jól ismert és innovatív szervezetek szakemberei.

A diákok elérhetik az olyan exkluzív karriereseményeket, amelyek segítenek egy önéletrajz elkészítésében, a pszichometriai tesztek kezelésében és a hatékony alkalmazások megfogalmazásában.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Mivel a vállalatirányítás immár szerves része a mindennapi üzleti életnek, az MSc Governance program célja, hogy releváns és vonzó legyen a jelöltek és munkaköri roamingo ... [+]

A kurzus

A globális pénzügyi válság, a vállalati botrányok és összeomlások, valamint a hatékony igazgatótanácsok nyilvánvaló hiánya miatt a közvélemény aggodalmának köszönhetően mindannyian hozzájárultak a jó kormányzási gyakorlat iránti érdeklődés robbanásához. A program középpontjában a gyakorlati alkalmazás az üzleti környezetben, és célja, hogy a hallgatók erős tárgyi ismeretek és a legújabb gondolkodás a világon a kormányzás, a fenntarthatósági jelentéstétel, az üzleti etika, a szervezeti és az igazgatósági hatékonyság, a pénzügy, a jog és a stratégiai Gondolkodás.

Mivel a vállalatok nagyobb kockázattal és nagyobb potenciális hatással vannak a társadalomra gyakorolt tevékenységükre, a fenntarthatóság kérdése kritikusabb, mint valaha. A fenntarthatóság már nem a kockázat és a megfelelés, hanem az innováció, a lehetőség és a fenntarthatóság és a pénzügyi teljesítmény kiválóságának elérése. A program célja a folyamatok és a felügyelet alapos megértése, amely a legmagasabb szintű vezetést, az elszámoltathatóságot, a fenntarthatósági jelentéstételt és az üzleti etikai magatartást eredményezi.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A University of Lincoln MSc Management Program célja, hogy felkészítse a diákokat a karrier üzleti és menedzsment. A hallgatók a számviteli és pénzügyi témákról a szervez ... [+]

A kurzus

A vezetés, a személyes hatások és a tárgyalások moduljai célja, hogy fejlesszék a diákok megértését a fejlődő vezetői gyakorlatokban a korabeli szervezetekben, miközben kiemelten kezelik az erős kommunikációs készséggel és "do-do" hozzáállással rendelkező jelölteket kereső munkáltatók igényeit.

A mag és az opcionális modulok kombinációjának kiegészítéseként a tanulóknak alaposan független tanulmányt kell készíteniük.

Minden szakterületen szerzett hallgatók, akik nem rendelkeznek korábbi üzleti és menedzsment tapasztalattal, szívesen pályázhatnak a programra. Azok számára, akik már tanult egy kapcsolódó fegyelem, ez a kurzus lehetőséget ad arra, hogy fejlessze tudását egy fejlett szintre.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A Lincoln MSc Menedzsment és Nemzetközi Kapcsolatok diplomáját olyan diákok számára tervezték, akik nemzetközi karrierjükben kívánnak karriert folytatni. ... [+]

A kurzus

Ez a program ötvözi a nemzetközi kapcsolatok és a fejlesztési tanulmányok elméletét az alapvető irányítással és szervezési készségekkel, amelynek célja a diákok nevelése, hogy a magán, kormányzati és non-profit szervezetek hatékony tagjai legyenek. Példák a potenciális munkáltatókra: nem kormányzati szervezetek (NGO-k), kormányközi szervezetek, közszolgálat, jótékonysági szervezetek és vállalkozások.

Lehetőséged lesz csapatmunka készségek fejlesztésére részt venni egy szimulációs gyakorlatban, a Mount Everest hegymászóján. Lehetősége lesz arra, hogy részt vegyen egy interaktív és intuitív valódi menekülési játékban, mint egy opcionális tanulmányi kirándulás részeként a menekülési helyiségekben. A költségeket az iskola fedezi.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc Marketing diploma lehetőséget kínál a törekvő és tapasztalt marketingesek számára, hogy továbbfejlesszék szakértelmüket és speciális ismereteiket annak érdekében, ... [+]

A kurzus

A marketing kulcsfontosságú irányítási feladat, amely kulcsfontosságú a jövő üzleti szakembereinek sikeréhez. A Lincoln-nál tapasztalt szakemberek és oktatók tanítanak, lehetőséget adva Önnek arra, hogy alapos ismereteket fejlesszen ki a marketingelméletről és a karrierjének fejlődéséhez szükséges tervezési, stratégiai gondolkodási és vezetői készségek fejlesztésére.

A Lincoln International Business School részeként lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen az iparági vezetők és az üzleti szakemberek lenyűgöző előadássorozatán. Erős ipari kapcsolataink tájékoztatják a program tantervét, és arra ösztönzik Önt, hogy létrehozza és felépítse saját kapcsolati hálózatát.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Február 2020
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A Divatirányítási MSc célja olyan diplomások készítése, akik képesek elemezni a fogyasztói és egyéb társadalmi trendeket a hatékony vásárlási, kiskereskedelmi és promóció ... [+]

A kurzus

A Divatirányítási MSc célja olyan diplomások készítése, akik képesek elemezni a fogyasztói és egyéb társadalmi trendeket a hatékony vásárlási, kiskereskedelmi és promóciós stratégiák kidolgozása érdekében.

A program alkalmas olyan pályázóknak, akik a divatiparban vezetői karriert keresnek. Példák a lehetséges szerepekre: üzletmenedzser, márka reprezentatív, divatvásárló, trendelőrejelzés és marketingvezető.

A pályázatokat széles körű tudományágak, köztük a formatervezés, az üzleti élet, a művészet és a társadalomtudományok fogadják.

FőbbA programot nemzetközi akadémikusok csoportja tanítja. Ezen kívül a kurzus előnyeit a vendég hangszórók, akik a szakemberek a divat és más üzleti területeken.... [-]
Egyesült Királyság Boston
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A munkáltatók egyre inkább arra törekszenek, hogy olyan diplomásokat toborozzanak, akik bizonyítani tudják, hogy magas szintű készségekkel és képességekkel rendelkeznek a ... [+]

A kurzus

Az MSc Logisztika és a Globális Műveletek diplomát biztosít a hallgatók számára a lehetőséget, hogy tárja fel a gyakorlatot a vonatkozó kortárs elmélet és kutatás területén a logisztika menedzsment nemzetközi szempontból.

A program célja a kreatív gondolkodás és a proaktív menedzsment fejlesztésére összpontosító hallgatók stratégiai elképzeléseinek fejlesztése. A program elismeri, hogy minden szervezet, a helyi és a globális, folyamatosan változik, és arra törekszik, hogy a vezetők kifejlesszék a szükséges ismereteket és kompetenciákat. A tanulmányi program lehetővé teszi a kontextus és a helyzet-specifikus tanulás lehetőségét.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc Mérnöki menedzsment szak célja, hogy építsen egy előzetes mérnöki háttérrel, és összpontosítson a vezetői megértés fejlesztése a mérnöki területen. Ez a kurzus cél ... [+]

A kurzus

Az iparág igényei szerint ez a diplomák lehetőséget biztosítanak a hallgatók számára arra, hogy fejlesszék az erős kommunikációs készségeket és képességeket, amelyeket a munkáltatók a vezetés, a tárgyalások és a befolyásolás, a prezentáció és az öntudatos készségek mellett keresnek.

Lehetősége lesz modulok tanulmányozására, beleértve az energiaalapokat, a pénzügyeket, a közgazdaságtant, az energiarendszereket, a vállalkozói szellemet és a kockázatkezelést. Mind a Lincoln International Business School, mind a School of Engineering által szállított program maximalizálja az egyes iskolákban szerzett speciális ismereteket, miközben biztosítja mindkét terület koherens szállítását.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc International Banking és befektetési Lincoln célja azoknak, akik szeretnék követni a karrierjét a befektetési banki szektorban. Az Egyesült Királyságban, Európában ... [+]

A kurzus

Az MSc International Banking és befektetési Lincoln célja azoknak, akik szeretnék követni a karrierjét a befektetési banki szektorban. Az Egyesült Királyságban, Európában és az ázsiai feltörekvő piacgazdaságokban magas a vállalati pénzügyek, befektetések, kereskedelmi és befektetési banki ismeretekkel rendelkezők iránti kereslet.

Az MSc International Investment Banking célja, hogy megvilágítsa a gazdaság működését, a döntések meghozatalát, valamint a pénzügyi rendszerek és a tőkepiac működését.

Főbb

A program célja, hogy megvilágítsa a gazdaság működését, a döntések meghozatalát, valamint a pénzügyi rendszerek és a tőkepiac működését.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a program célja, hogy felkészítse a diákokat egy olyan karrierre, amely a pszichológia bizonyos területein a kutatási módszerek szilárd megértéséhez szükséges. ... [+]

A kurzus

Ez a program célja, hogy felkészítse a diákokat egy olyan karrierre, amely a pszichológia bizonyos területein a kutatási módszerek szilárd megértéséhez szükséges.

Ennek elérése érdekében a diákoknak lehetőségük van arra, hogy szilárd tudományos alapot alakítsanak ki a pszichológiai kutatási módszerekben, nemcsak azzal a céllal, hogy lehetővé tegyék a technika állásának megértését, hanem azzal a céllal is, hogy lehetővé tegyék az eredeti kutatás kialakítását. ötletek, önállóan kidolgozzák az ilyen ötleteket, szigorú módszertani normákat alkalmaznak, és eredményeket és következtetéseket terjesztenek a lehető legmagasabb szinten.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc Sport Science célja a diplomások a sporthoz kapcsolódó fokozatok és a szakemberek, akik meg akarják tartani a tudományos ismeretek és készségek naprakészek. ... [+]

A kurzus

A hangsúly az alkalmazott elmélet, a gyakorlati munka és a közösségi elkötelezettség, ez a program célja, hogy a diákok a multidiszciplináris megértése sport tudomány egy lehetőséget, hogy szakosodjon egy adott területen.

Az MSc Sport Science célja a diplomások a sporthoz kapcsolódó fokozatok és a szakemberek, akik meg akarják tartani a tudományos ismeretek és készségek naprakészek.

Ösztönözni fogják, hogy vállalják az alkalmazott munkát az olyan területeken, amelyek legjobban megfelelnek érdeklődési körének és karriertervének. A speciális tudással rendelkező oktatók mentorálnak és támogatják Önt az Ön által kiválasztott kutatási projektben.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A program célja olyan reflektív és kompetens szociális munkások fejlesztése, akik biztonságosan, hatékonyan és magabiztosan gyakorolhatnak komplex környezetben. ... [+]

A kurzus

A program célja olyan reflektív és kompetens szociális munkások fejlesztése, akik biztonságosan, hatékonyan és magabiztosan gyakorolhatnak komplex környezetben. Az Egészségügyi és Társadalombiztosítási Iskolát az Egészségügyi és Gondozási Szakértői Tanács (HCPC) validálta, hogy az MSc szociális munkát posztgraduális szakmai díjazásban nyújtsa a szociális ellátásban.

A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy tanulmányaik során két felügyelt és értékelt gyakorlatot folytassanak a szociális munkában vagy a szociális ellátásban. Ezek az elhelyezések arra irányulnak, hogy a hallgatók lehetőséget kapjanak szakmai ismereteik, elméleteik, értékeik és gyakorlati készségeik fejlesztésére. Kérjük, olvassa el a Tulajdonságok lapot az elhelyezések befejezésével kapcsolatos esetleges költségek részletesebb ismertetéséhez.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A Matematika és Fizika Iskolában lehetősége nyílik a számítástechnikai fizika ismereteinek fejlesztésére, a kutatási készségek fejlesztése és a szakemberek mellett. ... [+]

A kurzus

A Matematika és Fizika Iskolában lehetősége nyílik a számítástechnikai fizika ismereteinek fejlesztésére, a kutatási készségek fejlesztése és a szakemberek mellett.

A számítástechnikai fizika egy olyan alapvető terület, amely a témák széles skáláját támasztja alá. A kutatás során lehetősége nyílik arra, hogy a területen dolgozó szakemberekkel dolgozzon, és lehetősége nyílik erős nemzeti és nemzetközi együttműködés kialakítására.

A számítástechnikai fizika kutatása széles spektrumot ölel fel, beleértve a nanoszerkezetű lágy anyagok, az aktív anyagok, az anyagtudomány és a molekuláris biofizika különféle területeit. Önnek előnye van az elkötelezett akadémiai felügyelőknek, a mélyreható képzési programoknak és a speciális számítástechnikai eszközöknek.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez az MSc középpontjában az esettanulmány és az alkalmazott szempontok a törvényszéki pszichológia. Külön hangsúlyt fektetnek a különböző csoportok, köztük a gyermekek / ... [+]

A kurzus

A program egyértelmű hangsúlyt fektet a gyakorlat-alapú témákra a törvényszéki pszichológiában. Lehetőséged lesz arra, hogy ismereteidet a rendőrségi nyomozati folyamatokra és megfontolásokra alapozzuk a bíróságok és az ítélethozatal során, miközben lehetőségük nyílik arra, hogy különböző ügyfélcsoportokkal való munkára előnyösek legyenek, figyelembe véve az értékelésüket, a kockázati szintjüket és a kezelésüket.

A törvényszéki pszichológus csapatunk az alkalmazott igazságügyi pszichológiai beavatkozásokon dolgozó szakemberek szakértelmére támaszkodik, hogy szakértői beilleszkedjen a programba.

Lehetőséged lesz arra, hogy kutatómunkát végezzen az akadémikusokkal együtt, akik aktív kutatók a saját területükön. A személyzet körébe tartozó szakterületek közé tartozik a megtévesztés és interjúkészségek megértése, a szexuális vágy és a szexuális bántalmazás, valamint az online szexuális kizsákmányolás anyaga.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a tudományosan szigorú Mester program célja, hogy kiterjedt képzést nyújtson a legmodernebb technikákat alkalmazó kriminalisztikai laboratóriumok világszerte. ... [+]

A kurzus

A Lincoln-nál tapasztalt akadémikusok és szakemberek oktatják az analitikai és szerves kémiai, gyógyszertári, entomológiai, antropológiai és molekuláris biológiát. Ösztönözni fogják, hogy vegyenek részt University of Lincoln interdiszciplináris kutatási kultúráján, és együttműködjenek azokkal az akadémikusokkal, akik az igazságügyi tudományok előmozdítására törekszenek.

A tanítás magában foglalja a jogi szempontok alapján működő törvényszéki alapelveket, a szakértői tanúk szerepét és a bizonyítékok bemutatását. Lehetőséged lesz arra, hogy megtudd a bűnügyi nyomozásban, a bűnözésről a laboratóriumi és végül a tárgyalóteremben elfoglalt pártatlan bizonyítékokkal kapcsolatos folyamatokat.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc válság- és katasztrófavédelem egyesíti a válságkezelés, a kockázatkezelés és a katasztrófavédelem területét azzal a céllal, hogy a hallgatók lehetőséget kapjanak a ... [+]

A kurzus

Az MSc válság- és katasztrófavédelem egyesíti a válságkezelés, a kockázatkezelés és a katasztrófavédelem területét azzal a céllal, hogy a hallgatók lehetőséget kapjanak arra, hogy megértsék a válság és a katasztrófa jelenlegi megközelítéseit, valamint az ilyen eseményeknek a vállalkozásokra gyakorolt ​​hatását, közösségek és nemzetek. Különösen a program foglalkozik a vállalkozások megszakadásának kérdéseivel, valamint a felkészültségre, a reagálásra és a helyreállítási stratégiákra vonatkozó igényekkel annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék mind a természetes, mind az emberi eredetű válságokból és katasztrófákból eredő gazdasági és emberi veszteségeket.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a program célja, hogy felkészítse a diákokat a fejlett készségek, a tudás és a szakértelem, hogy vállalja a technikai és termelési menedzsment szerepét a globálisan fo ... [+]

A kurzus

Ez a program célja, hogy felkészítse a diákokat a fejlett készségek, a tudás és a szakértelem, hogy vállalja a technikai és termelési menedzsment szerepét a globálisan fontos agrár-élelmiszeripar.

Az agrár-élelmiszeripari ágazat alapvetően kapcsolódik a föld és a vízhasználat, az éghajlatváltozás, az egészség és a jólét körülményeihez.

A diákok lehetőséget kapnak olyan területek tanulmányozására, mint a fejlett növényi tudományok, a fejlett élelmiszergyártás, az új termékek és folyamatok fejlesztése, az élelmiszerbiztonság

A diákok számára is hozzáférést kap az iparág szempontjából releváns speciális technológiákhoz és új berendezésekhez mind a University of Lincoln i University of Lincoln élelmiszer- és mezőgazdasági egyetemeinél, a Holbeach Nemzeti Élelmiszeripari Központjánál, mind a Riseholme Parknál.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az Analitikai Tudományok MSc-jét úgy tervezték, hogy a tudomány és a kapcsolódó tantárgyak diplomáját rendszeres képzésben részesítse a modern elemzési módszerek alkalmaz ... [+]

A kurzus

Az Analitikai Tudományok MSc-jét úgy tervezték, hogy a tudomány és a kapcsolódó tantárgyak diplomáját rendszeres képzésben részesítse a modern elemzési módszerek alkalmazásában. Célja, hogy a szükséges gyakorlati, értelmező elemzési készségeket az analitikai technikák széles körének alkalmazásához alkalmazza a legfontosabb alkalmazási területeken.

A kurzus egy olyan gyakorlati készségfejlesztést kíván kifejleszteni, amely speciális alkalmazáshoz és foglalkoztatási lehetőségekhez vezet, mint analitikus tudós; Gyógyszerészeti, igazságügyi, régészeti és környezeti analitikai tudományok. A diákok kutatási laboratóriumokból és műszerekből nyerhetnek hasznot kutatási célú környezetben. A diákok interdiszciplináris gyakorlati készségek széles skálájával tudnak diplomázni, amelyeket speciális előadások, workshopok, gyakorlati laboratóriumi és analitikai tapasztalatok alapján fejlesztettek ki.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

A nemzetközileg összpontosított MSc in Events Management célja, hogy felkészítse Önt a rendezvények iparágának karrierjére. A gazdasági ingadozások és a politikai bizonyt ... [+]

A kurzus

A nemzetközileg összpontosított MSc in Events Management célja, hogy felkészítse Önt a rendezvények iparágának karrierjére. A gazdasági ingadozások és a politikai bizonytalanság ellenére az események iparága továbbra is jelentős szerepet játszik a globális, nemzeti és regionális gazdaságokban és munkaerőpiacokon.

Az események létszámának és dinamikájának, valamint a kulturálisan változatos közönségnek köszönhetően folyamatosan igénylik a kifinomult vezetők és elemzők igényeit. A szolgáltatási és tapasztalati gazdaságok kulcsfontosságú elemeként az eseményszektor továbbra is alkalmazkodó és magasan képzett szakembereket igényel, akik nem csak az eseménytervezés és -kezelés folyamatát értik, hanem képesek kezelni azokat a kihívásokkal teli környezeteket is, amelyeken az események rendezkednek.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a program ötvözi a számítástechnikai magot a számítógépes látás és az adat-tudomány és a gépi tanulás szakterületeivel, hogy a hallgatóknak elméleti és gyakorlati tapa ... [+]

A kurzus

Ez a program ötvözi a számítástechnikai magot a számítógépes látás és az adat-tudomány és a gépi tanulás szakterületeivel, hogy a hallgatóknak elméleti és gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek a dinamikus és innovatív technológiai szektorban szükséges innovatív megoldások kifejlesztéséhez.

A modulok olyan témákat foglalnak magukban, mint a fejlett mesterséges intelligencia, a számítógépes látás, a gépi tanulás határai és a számítógépes látáskutatás, a gépi tanulás és a neurális számítástechnika.

A hallgatóknak lehetőségük van arra is, hogy egy disszertáció és lényeges szoftverfejlesztés fejlesztése révén egy jelentős, személyes és szakmai érdeklődésre számot tartó területre kiterjedő kutatási projektet folytassanak.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc Games Development and Design célja, hogy a diákok meglévő számítógépes programozási készségei alapján építsen fel olyan ismereteket és készségeket, amelyek a korsz ... [+]

A kurzus

Az MSc Games Development and Design célja, hogy a diákok meglévő számítógépes programozási készségei alapján építsen fel olyan ismereteket és készségeket, amelyek a korszerű videojátékok fejlesztésére szolgálnak, különböző fejlett eszközökkel és platformokkal, például virtuális valósággal.

Az iparági összefüggés fontos része ennek a programnak, és a diákok tanulmányi témákat is tanulmányoznak, amelyek az iparági munkához és a független játékteremtéshez alkalmazhatók, valamint a további posztgraduális tanulmányokhoz megfelelő kutatási technikák. Ezt támasztja alá munkatársaink iparági tapasztalata, amelyek közül sokan a játékiparban dolgoztak, vagy jelenleg is aktív kapcsolatot tartanak fenn az iparággal.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a mesterképzés egy bizonyítékokon alapuló megközelítést követi, amelynek célja, hogy fejlessze elméleti és gyakorlati készségeit a problémás viselkedés kezelésében tár ... [+]

A kurzus

A University of Lincoln MSc klinikai állatok viselkedése programot vezet egy szakértői csoport, és akkreditált a Szövetség az állatkísérletek tanulmányozására.

Ez a mesterképzés egy bizonyítékokon alapuló megközelítést követi, amelynek célja, hogy fejlessze elméleti és gyakorlati készségeit a problémás viselkedés kezelésében társas állatokban. Vezetője egy szakértői csoport, köztük Európa első állatorvos viselkedés professzora, az Európai és a Királyi Állatorvosi Főiskolai Daniel Mills szakembere.

A tanítást a kutatás és a gyakorlat közli, és Önnek lehetősége van arra, hogy tapasztalatot szerezzen a tényleges esetekről az Állat-tudományi Iskola állatkultúra viselkedési klinikájához való hozzáféréssel. A tananyag szorosan illeszkedik az Iskolai Állatkísérleti Kogníció és Jóléti Csoport kutatásaival. Ösztönözni fogják, hogy kutatási készségeket fejlesszenek ki, és lehetőségük nyíljon az akadémikusokkal való együttműködésre a nagy horderejű projekteken, amelyek közül sokan kutatási tanácsok, jótékonysági szervezetek és kereskedelmi testületek finanszírozzák.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
13 - 33 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc International Business Economics célja olyan hallgatók számára, akik háttérben üzleti és menedzsment tanulmányok. A cél az, hogy lehetőséget nyújtson a gazdasági e ... [+]

A kurzus

A nemzetközi üzleti és alkalmazott gazdaságtan kombinációja a program célja, hogy áttekintést nyújtson a nemzetközi üzleti világról, és szilárd alapot nyújtson a karrierhez számos nemzetközileg működő szervezetnél, vagy alkalmazott / üzleti közgazdászként. Ez a program azok számára készült, akik nem rendelkeznek erős gazdasági vagy ökonometriai háttérrel, és mennyiségi és kutatásorientált a természetben.

FőbbEz a program a Kvantitatív Módszerekre és a Nemzetközi Pénzügyekre és az International Businessre összpontosít.A programot a nemzetközi makroökonómia és a pénzügyek és a nemzetközi üzleti szakemberek szakemberei működtetik.A Lincoln-díj kitöltésével Ön is építheti készségeit és ismereteit a tanórán kívüli tevékenységekkel.... [-]
Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc Számviteli és Pénzügyi diploma célja, hogy fejlessze és fokozza a karrierlehetőségeket azok számára, akik dolgozni vagy dolgozni szeretnének, a pénzügyben vagy a k ... [+]

A kurzus

Az MSc Számviteli és Pénzügyi diploma célja, hogy fejlessze és fokozza a karrierlehetőségeket azok számára, akik dolgozni vagy dolgozni szeretnének, a pénzügyben vagy a könyvelésben. A program az egyetemi szinten kevés üzleti ismeretet vesz igénybe, ezért alkalmas arra, hogy a különböző szakterületeken végzett diplomások számára megismerjék, hogy milyen szakképzettséggel kívánnak foglalkozni.

A diákok elvárják, hogy megismerjék mind a kulcsfontosságú elveket, mind a gyakorlati készségeket, amelyek szükségesek a számlák és a kapcsolódó pénzügyi információk elkészítéséhez és elemzéséhez. A hallgatóknak lehetőségük lesz arra is, hogy megértsék a pénzügyi menedzsment döntéshozatali ismereteit és a finanszírozáshoz használt módszereket a vállalatok számára.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az idegenforgalom globálisan fontos iparág, amely a karrierlehetőségek széles skáláját kínálja. Az MSc Turizmus és Marketing diploma Lincoln kínál egy utat a különböző Pa ... [+]

A kurzus

Az idegenforgalom globálisan fontos iparág, amely a karrierlehetőségek széles skáláját kínálja. Az MSc Turizmus és Marketing diploma Lincoln kínál egy utat a különböző Pathways függ a karrier törekvéseit választott modulok.

A program célja, hogy fejlessze a marketing megértését a turizmus összefüggésében. A hallgatók lehetőséget kapnak egy idegenforgalmi és marketing-modulok tanulmányozására azzal a céllal, hogy megismerjék a turistákat a fogyasztók körében, és hogy hogyan lehet a célokat megjelölni és népszerűsíteni. A hallgatóknak lehetőségük lesz kritikus gondolkodású és szervezeti készségek kifejlesztésére is, amelyek célja, hogy támogassák őket, hogy hatékony szakembergé váljanak.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

MSc Nemzetközi Idegenforgalmi Menedzsment célja, hogy felkészítse a diplomások az egyetemi megértés és az ipari alkalmazások szükséges a magas szintű munkát ebben a növek ... [+]

A kurzus

MSc Nemzetközi Idegenforgalmi Menedzsment célja, hogy felkészítse a diplomások az egyetemi megértés és az ipari alkalmazások szükséges a magas szintű munkát ebben a növekvő globális ágazatban.

A program lehetőséget nyújt az iparági trendek, a piaci kereslet és a kapcsolódó utazási magatartás értékeléséhez szükséges analitikai készségek fejlesztésére. Fontos témák, mint például a vállalkozói szellem, a fenntarthatóság és a globalizmus, szerves részét képezik a programnak. A diákok várhatóan tájékozottak, értelmező, elemző és kritikusak lesznek, valamint tisztában vannak az átruházható személyes készségek megszerzésének és bemutatásának értékével.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc International Business program a Lincoln célja, hogy felkészítse Önt a szükséges tulajdonságokkal és tárgyi ismeretekkel, amely lehetővé teszi számodra, hogy haték ... [+]

A kurzus

A program magas szintű támogatást nyújt a nemzetközi diákoknak. Integrált megközelítések vannak az angol nyelv támogatására, az Egyesült Királyságban való tanulásra és a posztgraduális tanulmányi készségekre, a vállalkozói és foglalkoztatható karrierképesség kialakítására, valamint a lelkipásztori támogatásra. A támogatás alapvető eleme a Nemzetközi Hivatal, az Angol Nyelviskola, a Diákszolgálat, a Karrier, a Könyvtár és más központi szolgálatok szoros kapcsolata.

A vállalkozói diplomások ezt a programot használhatják a tématerület mélyebb megvizsgálására, míg mások a meglévő ismereteiket és készségeiket a nemzetközi üzleti elméletekkel kombinálhatják.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Február 2020
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc Project Management diploma a Lincoln lehetőséget ad arra, hogy vegyenek részt az alapvető elméletek és a legjobb gyakorlatok szisztematikus, kritikus és ugyanakkor ... [+]

A kurzus

Napjainkban a projektek mindenütt jelen vannak, formalizálva azt a módot, ahogyan a vállalatok megszervezik és végrehajtják azokat a folyamatos fejlesztéseket, amelyek a versengő piacokon való sikeres működéshez szükségesek és általában nagy kockázatot és bizonytalanságot jelentenek. A projektmenedzsment történelmi öröksége világszerte nyilvánvaló. Minden, ami épült, az egyiptomi piramisoktól kezdve a középkori katedrálisoktól a felhőkarcolóig és a kortárs infrastruktúra más kiemelkedő példáihoz, valamikor egy projekt volt.

Függetlenül attól, hogy jelenleg milyen szintű a projektmenedzsment ismerete vagy tapasztalata, nagyobb eséllyel rendelkezhet az összetett projektek jobb tervezése, a csapat vezetése és inspirálása, a nehéz érdekcsoportok kezelése és a leginkább kellemetlen vagy váratlan kockázatok kezelése érdekében. A konfliktusmegoldáson és a hatékony multifunkcionális projektintegráción felül lehetőséged lesz a projektek tervezésével, tervezésével és kivitelezésével kapcsolatos gyakorlati készségek fejlesztésében is.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Okleveles pénzügyminisztériumunk célja, hogy keretet biztosítson a diákok pénzügyi és gazdasági ismereteinek megszilárdításához és erősítéséhez. A hallgatóknak lehetőségü ... [+]

A kurzus

Okleveles pénzügyminisztériumunk célja, hogy keretet biztosítson a diákok pénzügyi és gazdasági ismereteinek megszilárdításához és erősítéséhez. A hallgatóknak lehetőségük van tapasztalt szakemberektől tanulni és lehetőséget biztosítanak arra, hogy fejlett tudást fejlesszenek ki a gyakorlat vagy a továbbképzés előkészítésében.

A dereguláció, a globalizáció és a világméretű gazdasági válság nemzetközi tőzsdékre gyakorolt ​​hatása egyre növekvő érdeklődést váltott ki a finanszírozás témájában. A mai piac szakembereinek ügyelniük kell arra, hogy pénzügyi és gazdasági jellegű beruházásokat kezeljenek, és határozott döntések meghozatala érdekében szilárd és tájékozott döntést hozzanak.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Az MSc Robotika és Autonóm Rendszerek célja, hogy felkészítse a hallgatókat a fejlett tudás és készségek fejlesztése az innovatív megoldások által megkövetelt gyors fejlő ... [+]

A kurzus

Az MSc Robotika és Autonóm Rendszerek célja, hogy felkészítse a hallgatókat a fejlett tudás és készségek fejlesztése az innovatív megoldások által megkövetelt gyors fejlődő globális ipar a Robotika és autonóm rendszerek (RAS).

A program célja, hogy lehetőséget biztosítson a diákok meglévő számítógépes programozására és matematikai keretrendszerének megismerésére laboratóriumi műhelyeken, előadásokon, vitákon és független kutatásokon keresztül.

A kurzus feltételezi a programozási koncepciók és a támogató matematikai keretrendszer ismeretét, miközben kifejezetten a számítástechnikai tartományhoz kapcsolódó speciális fogalmakat mutat be.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a kurzus lehetőséget biztosít az analitikus készségek fejlesztésére, amelyeket a közszféra és a magánszféra munkáltatói nagyra értékelhetnek. A diplomások könyvelőként ... [+]

A kurzus

A University of Lincoln MSc Számvitel konverziós mesterként olyan nem számviteli háttérrel rendelkezők számára, akik könyvelési pályára állnak.

A mai globalizált gazdaságban a szabványosított pénzügyi jelentések rendkívül fontosak. Ez a program célja, hogy a hallgatók lehetőséget adjanak arra, hogy fejlesszék a számviteli vezető pozíciók eléréséhez szükséges készségeket.

Akadémikusan szigorú, az MSc számviteli program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy mind a számviteli gyakorlatot a kortárs elmélet és kutatás összefüggésében vizsgálják meg, és megbízható pénzügyi döntéseket és ajánlásokat tegyenek.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a program célja, hogy felkészítse Önt a fejlett tudás és készségek fejlesztésére az innovatív megoldások által igényelt, a mai gyorsan fejlődő számítástechnika. ... [+]

A kurzus

A mesterséges intelligencia, a számítógépes látás, a robotika, a mobiltechnika és a játékalkalmazások fejlesztései a társadalom számítástechnikai eszközökkel való kölcsönhatásának normális részévé váltak.

Ez az MSc Számítástudomány lehetővé teszi a meglévő ismereteit a számítógépes programozás és a matematikai keretek révén a laboratóriumi műhelyek, előadások, viták és a független kutatás.

Munkatársaink mellett munkatársainknak lehetőségük nyílik kritikai megértésük fejlesztésére és gyakorlati tapasztalatok megszerzésére olyan innovatív területeken, mint például a számítógépes elképzelések és a megfigyelés, a robotika és a mobil számítás, annak érdekében, hogy innovatív megoldásokat dolgozzanak ki a jelenlegi és a jövőbeli kihívásokra.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a program lehetőséget ad arra, hogy fejlessze szakértelmét a számítástechnika egy bizonyos területén, és erősítse meg készségeit a kutatás-fejlesztés vagy a technológi ... [+]

A kurzus

Ez a program lehetőséget ad arra, hogy fejlessze szakértelmét a számítástechnika egy bizonyos területén, és erősítse meg készségeit a kutatás-fejlesztés vagy a technológia menedzsment pozícióinak előkészítésében.

Ennek a mesternek a rugalmas jellege lehetőséget ad arra, hogy kutatást végezzen egy olyan területen, amely az Ön számára érdekes vagy aktuális munkahelye szempontjából releváns. A diákok közelmúltbeli projektjei közé tartoznak például a hibrid információs rendszerek menedzsmentje, a gépi látásrendszer fejlesztése az élelmiszerhibák automatikus azonosításához, valamint a biológiailag inspirált neurális hálózatok használata az autók és a gyalogosok közötti ütközések megelőzése érdekében. Példa a kutatási területekre a robotika és az autonóm rendszerek, a számítógépes látás és a kép- vagy videóelemzés, az orvosi képelemzés, a szociális számítástechnika, a játékok és a komoly játékalkalmazások, valamint az adat-tudomány.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Építészeti tudományok és menedzsment szakirányunk megfelel a globális környezetet érintő kihívásoknak: az éghajlatváltozás, a technológia, az urbanizáció, a népességdinam ... [+]

A kurzus

Programunk célja, hogy tovább fejlessze a diákok tudását és megértse az épületek tudományát és az építési folyamat irányítását annak érdekében, hogy teljesítsék szakmai feladatainkat épített környezetünk megteremtésében, javításában és fenntartásában. Úgy tervezték, hogy a hallgatók egy olyan programot, amely holisztikus szempontból az építési menedzsment folyamatok és a globális kihívások előtt álló modern építőipar.

Ez a program alkalmas a közelmúltban végzett építészmérnökök és más kapcsolódó tudományágak iránt, akik szeretnék kifejleszteni a műszaki tudást és a vezetési készségeket, amelyek szükségesek a gyors pályafutás megteremtéséhez az építőiparban. Alkalmas olyan tapasztalt építőipari szakemberek számára is, akik az Egyesült Királyságban és a tengerentúlon vezetői pozíciókra törekszenek. Ezen túlmenően a tudás és készségek fejlesztése során a hallgatók képesek lehetnek az MPhil / PhD kutatási tanulmányok folytatására, az építési tudomány, az építési technológia és az építési menedzsment területén.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

Mester

University of Lincoln

Az MRes előadóművészetek (dráma, tánc, zene) célja, hogy elismert kutatási díjat nyújtson a doktori tanulmányok előkészítésében a kapcsolódó területeken. A doktori tanulm ... [+]

A kurzus

Az MRes előadóművészetek (dráma, tánc, zene) célja, hogy elismert kutatási díjat nyújtson a doktori tanulmányok előkészítésében a kapcsolódó területeken. A doktori tanulmányok alapjait fejlesztő hallgatók számára tervezték.

Ez a kurzus ideális kiindulópont az előadóművészeti kutatásokhoz. Célja, hogy biztosítsa a tudományos kutatáshoz szükséges kritikus és módszertani eszközöket, ugyanakkor lehetővé tegye a kiválasztott előadóművészeti fegyelem és a teljesítmény különböző szemléletű elkötelezettségének fokozott tanulmányozását.

A mesterképzésben részt vevő diákok élvezhetik a Lincoln Előadóművészeti Központ, a stúdiók, a galéria és a vibráló művészi közösség forrásait.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a szakképzési program rugalmasságot nyújt a tanulásnak a Brit Építész Intézet (RIBA) és az Architects Registration Board (ARB) követelményeinek megfelelő keretek közöt ... [+]

A kurzus

Ez a szakképzési program rugalmasságot nyújt a tanulásnak a Brit Építész Intézet (RIBA) és az Architects Registration Board (ARB) követelményeinek megfelelő keretek között.

Ez a kurzus a személyes célok, az eredmények és a tervezési filozófia kritikus gondolkodását ösztönzi a strukturált elméleti vita és az egyéni kutatás keretein belül. Fontos hangsúlyt fektetni a szakmai készségek fejlesztésére egyéni tanulmányok, csoportmunka és stúdió tevékenységek révén.

A diákok laboratóriumokat és műhelyeket használhatnak a hagyományos modellalkotási technikák, valamint a digitális gyártási technológiák alkalmazására. A sikeres befejezése a program, akkor dönthet úgy, hogy előrelépés a Posztgraduális diploma Szakmai gyakorlat és menedzsment architektúra (ARB / RIBA 3. rész), mint Pathway válás bejegyzett építész.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Augusztus 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Lincoln

Ez a szakmai program célja, hogy magas színvonalú oktatást biztosítson a törekvő építészek számára. A programot az Építészek Regisztrációs Testülete írja fel, és a Royal ... [+]

A kurzus

Ez a szakmai program célja, hogy magas színvonalú oktatást biztosítson a törekvő építészek számára. A programot az Építészek Regisztrációs Testülete írja fel, és a Royal Architects Institute (Royal Institute of British Architects) hitelesíti.

Ez a kurzus a strukturált elméleti vita és az egyéni kutatások keretein belül ösztönzi a személyes célok, eredmények és tervfilozófia kritikai reflexióját. Ez biztosítja azt a szabadságot, hogy testre szabja a tanulás keretein belül, amely megfelel a Royal Architects and Architects Registration Board 2. részének követelményeinek.

Külön hangsúlyt fektetnek a szakmai készségek fejlesztésére egyedi tanulmányok, csoportmunka és stúdió tevékenységek révén. Lehetősége lesz arra, hogy azokra a szempontokra összpontosítson, amelyek a leginkább érdeklődnek, és azok, amelyek igazodnak a karrier törekvéseihez.... [-]

Egyesült Királyság Boston
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul

Change your World at the University of Lincoln

Address
University of Lincoln Brayford Pool
LN6 7TS Boston, England, Egyesült Királyság