University of Liverpool Online Programmes

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bevezetés

Üdvözöljük University of Liverpool Online Programmes .

Posztgraduális programjaink megfizethető és kényelmes utat biztosítanak a tanulás és a karrier fejlődéséhez. Magasra értékelt képesítést kap egy rangos brit egyetemtől és a Russell Group tagjától, amely egy 24 kutatás által vezetett brit egyetem csoportja, amely elkötelezett a lehető legmagasabb szintű kutatás és oktatás fenntartása mellett.

Portrait of a concentrated mature business woman working on a laptop while sitting at the table at home

Miért érdemes University of Liverpool Online Programmes tanulni?

Minden programunkat kifejezetten az online tanuláshoz terveztük. Az oktatást és az értékeléseket a legmodernebb tanulási platformunkon keresztül rugalmasan nyújtják, hozzáférést biztosítva a tanulmányok online elvégzéséhez szükséges összes erőforráshoz és támogatáshoz. A program sikeres befejezése után meghívást kap a Liverpooli Egyetem gyönyörű campusára, Anglia északnyugati részén.

Rólunk

A Liverpooli Egyetem 2000 óta kínál online programokat, ezzel Európa egyik vezető online posztgraduális fokozata. A karrier előrehaladására és a globális együttműködésre összpontosítva programjaink olyan ambiciózus szakemberek számára készültek, akiknek több éves munkahelyi tapasztalatuk van, és akik rangos képesítést szeretnének megszerezni, miközben nem veszélyeztetik meglévő kötelezettségeiket.

Close up top view of african American young man typing texting on modern laptop keyboard, biracial male employee sit at desk working on computer, consult client or studying online, technology concept

Helyszínek

Liverpool

Address
Liverpool, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket