University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Nottingham-i Egyetem Társadalomtudományi Karja az üzleti, közgazdasági, oktatási, földrajzi, jog-, politika- és nemzetközi kapcsolatok, valamint a szociológia és a szociálpolitika széles skáláját kínálja.

Hírnév a kiválóságért

A Nottingham-i Egyetem világelső 100 egyetem, és a legmagasabb 50 közé sorolja a társadalomtudományi tantárgyakat a legfrissebb QS World University ranglistán. Egy valóban globális intézmény, Kínában és Malajziában működő egyetemeken Nottingham üdvözli a diákokat az egész világon.

Dinamikus tanulási közösséget kínál, ahol a tanítást a világ vezető kutatási eredménye támasztja alá. A legfrissebb kutatási kiválósági keretrendszerben az egyetem az Egyesült Királyságban a nyolcadik helyen szerepel a "kutatási teljesítmény" mértéke mellett, és kutatásának több mint 97% -át nemzetközi szinten ismerik el. A kar értékes hozzájárulást nyújt ehhez olyan kutatásokkal, amelyek széles körű hatással vannak a társadalomra, beleértve a gazdaságot, az egészségügyet és a jólétet, a kultúrát, a közrendet és a környezetet.

Inspiráló hely

A karon belüli iskolák Anglia szívében, az Egyetem Park és a Jubilee Campus területén helyezkednek el. A 300 hektár területet lefedő egyetemi parkot az Egyesült Királyság egyik legszebb campusának tekintik, egy csónakázó tó és a zöld dombok között. A Nottingham városközpontjától mindössze 10 perc alatt elérhető busszal és villamos hálózattal. A Jubilee Campus számos díjat nyert innovatív, környezetbarát épületekhez, a tóparti környezet és kortárs szobrok inspiráló tanulási környezetet biztosítanak.

Dedikált támogató hálózat

Az Egyetem az Ön tanulmányai előtt irányítja Önt, és támogatja Önt. Információkat és útmutatást nyújtanak számos kérdésben, beleértve a nemzetközi képesítéseket, a vízumokat, a pénzügyeket, a munkajogra és az életre való alkalmazkodást az Egyesült Királyságban.

Az angol nyelvtanulásért felelős brit tanács által az Egyesült Királyságban akkreditált angol nyelvtanfolyam az Ön nyelvtanulása előtt és alatt nyújtja a nyelvtanulást az előírt szintre.

A Karrier és Foglalkoztathatósági Szolgálat karrierlehetőséget kínál az élethez, és a Diákszolgálat segít Önnek bármely személyes vagy tudományos kérdésben.

Valódi világi tanulás

A kar minden iskolája értékes kapcsolatot ápol az iparral, és a tanfolyamok felkészítik Önt az alapvető készségekre és a speciális ismeretekre, amire a szakmai célok eléréséhez szüksége lesz.

---

Az ezen a honlapon felsorolt ​​információkat a tanév előtt állították össze, amelyre érvényesek. Minden erőfeszítést megtett annak biztosítása érdekében, hogy a benne foglalt információk a közzététel időpontjában pontosak legyenek, de a kurzus közzététele és megkezdése közötti időszakban valószínűleg változások (például a tanfolyam tartalma). Ezért nagyon fontos, hogy ellenőrizze az egyetem honlapját bármilyen frissítés előtt, mielőtt pályára jelentkezne a nottingham.ac.uk/studywithus . Ha van különbség a honlap tartalma és az egyetem honlapján, az egyetem honlapjának tartalma elsőbbséget élvez .

Helyszínek

Nottingham

Address
Faculty of Social Sciences Law and Social Sciences Building University of Nottingham University Park
NG7 2RD Nottingham, Anglia, Egyesült Királyság

Programok

Executive kurzusok
MA