University of St Andrews

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tegye elsőként Skócia első egyetemét

134039_ScreenShot2020-04-07at7.01.08PM.png

Mint 600 éves intézmény , nem meglepő, hogy a University of St Andrews egész világon világszerte ismerték az oktatás terén. Skócia legjobb egyeteme a 2021-es Complete University Guide által besorolt , az Egyesült Királyságban pedig a 2. helyen áll (Guardian Good University Guide 2021) .

Hat évszázad óta a világ legfényesebb és legígéretesebb tanulói érkeztek St Andrews-ba tanulni, és döntően megtalálják a gondolkodási teret, hogy megkérdőjelezzék, mit tanítanak nekik. Pályakezdőink tovább segítenek a világ alakításában, nagykövetektől, élvonalbeli kutatóktól és feltalálóktól kezdve a piacvezető vezérigazgatókig és szakértőkig - sőt még az amerikai függetlenségi nyilatkozat aláírójáig is - St Andrews segít megvalósítani a potenciálját, bárhol is legyen az a világon. világba megy.

Tudassa velünk, mi érdekli - regisztráljon, hogy többet megtudjon

Posztgraduális tapasztalat St Andrews-ban

A University of St Andrews t az Országos Hallgatói Felmérés hallgatói az elmúlt 14 évből 11 évig az Egyesült Királyság legjobb hallgatói élményének választották . Amikor hozzánk jön tanulni, garantálja az egyedülálló és emlékezetes élményt, amelyet sehol máshol nem talál.

St Andrews egy kicsi egyetem, méretünk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy jobban kölcsönhatásba lépjenek az alkalmazottakkal, szoros és tartós kapcsolatokat építsenek ki a barátokkal, és kitűnőek legyenek a tanulmányaid során. St Andrews város és egyetemünk együtt fejlődtek, egyedi kapcsolatokat és perspektívát adva nekünk. Amikor csatlakozik hozzánk, akkor a közösség tagjává válik, és Szent Andrews mindenki az önök egyetemen lesz. A város körül elhelyezkedő előadó színházainkkal és osztálytermeinkkel hamarosan megszerezheti a rokonság és a biztonság érzetét, amelyet másutt nehéz megtalálni.

Posztgraduális hallgatóként beléphet az exkluzív posztgraduális közösségünkbe és a főiskolába . Ezek rendszeres hálózatépítési rendezvényeket és lehetőségeket, valamint vendég előadásokat, műhelymunkat és társadalmi tevékenységeket szerveznek, segítve a hasonló gondolkodású társak megismerését, és kapcsolatot létesítenek, amely segítséget nyújt nekünk az ideje alatt és azon túl.

Miért St Andrews

St Andrews egyedülálló hely a tanuláshoz és az élethez. A Skócia keleti partján fészkelő hallgatók előfordulhatnak, hogy órákon átmennek a golfpályákon, vagy osztályba mennek, vagy a tengerparton kocognak. Az Egyetem nemcsak világszínvonalú hírnevet képvisel, hanem társadalmi tevékenységek sokféleségét is kínálja, beleértve több mint 150 hallgató társaságot és 50 sportklubot. A városon sétálva átélheti a skót történelem történelmi épületeket, tereptárgyakat és hallgatói hagyományainkat. Gazdag történelem, a legmodernebb modern felszereltség és a gyönyörű helyszín felejthetetlen és érdekes élményt nyújt a St. Andrews-i tanuláshoz.

Karrier kilátások

Diplomáinkat az egész világon a munkáltatók nagyon keresik, a megtanult magas szintű készségek és képességek miatt. A hallgatók hozzáférhetnek a legújabb tudásukhoz és technikáikhoz saját területén, a legmodernebb eszközökhöz és a támogatási szolgáltatásokhoz, amelyek mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek elérni teljes tudományos potenciálját.

Programjaink kihívásokkal telik, nagy elismeréssel bírnak, és a világszerte elismert rangos képesítéssel bírnak. Akár átfogó tanított kurzust , akár mély kutatási alapú diplomát keres, University of St Andrews segít a katapultban a célok elérésében

Tudassa velünk, mi érdekli - regisztráljon, hogy többet megtudjon

Helyszínek

Saint Andrews

Address
St Katharine's West
The Scores

KY16 9AJ Saint Andrews, Skócia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MSc