University of Sussex Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

University of Sussex Business School

A University of Sussex Business School igyekszünk megválaszolni a modern világ néhány fő kihívását, a klímaváltozástól a fejlődő munka világáig. Szakértelmünk jelenlegi skálája és minősége az üzleti gyakorlat és a politikai döntéshozatal szempontjából közvetlenül releváns kutatás és oktatás élére állít minket.

Az EQUIS és az AMBA által akkreditált University of Sussex Business School olyan jelenlegi és törekvő vezetőket fejleszt ki, akik kritikus és eredeti gondolkodásmódot fognak elősegíteni. Célunk az innováció kezelése a társadalmi és gazdasági fejlődés érdekében.

A Falmer mellett található Brighton közelében, London és a Gatwick és Heathrow főbb nemzetközi repülőterei könnyen elérhetők. Számos tanfolyamot kínálunk a menedzsmentről, a pénzügyről, a számvitelről, a közgazdaságtanról, a politikáról, a fenntarthatóságról, a fejlesztésről, a vállalkozói szellemről és a marketingről. Campusunk és online programjaink egyetemi, posztgraduális, MBA és doktori képzéseket tartalmaznak.

Az Egyesült Királyság üzleti és gazdasági top 10-esek vagyunk (Times Higher Education World University Rankings 2020), és a harmadikak vagyunk az Egyesült Királyságban a 2015–2019-es kutatási bevételek tekintetében (Chartered Association of Business Schools). Ugyancsak a 13. helyen állunk az Egyesült Királyságban a közgazdaságtan és az üzleti világ tudományos egyetértéseinek teljesítmény rangsorában 2020-ban (NTU rangsor).

Helyszínek

Brighton

University of Sussex

Address
Jubilee Building, Falmer
BN1 9RH Brighton, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 (0)1273 872668

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket