Westminster Kingsway College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Westminster Kingsway College az egyik legnagyobb oktatási szolgáltató London központjában, és büszkélkedhet oktatási központok a főváros, amelyek széles skáláját kínálja a tanfolyamok, beleértve az angol nyelvet, Pathway az egyetemi kurzusok és egyetemi kurzusok.

Minden évben a Westminster Kingsway College üdvözli a nemzetközi diákokat a világ minden tájáról . Kozmopolitan Főiskola közösségünk több mint 60 nemzetet foglal magában, amelyek 54 különböző nyelvet beszélnek . Üdvözöljük az összes olyan nemzetiségű diákot, akik vagy az Egyesült Királyságban telepedtek le vagy Londonba utaztak, hogy tanulmányozzanak velünk. Tanulhatsz a diákok mellett a világ minden tájáról, és a velünk kapcsolatos tapasztalatok nagyban gazdagodnak e sokszínűséggel. A kollégium széles skálájú kurzusokat kínál az egyetemre való haladás lehetőségeivel. Kiváló hírnévnek örvendünk a vendéglátóiparban, és kiemelkedő alumíniumaink közé tartozik a TV-szakács Jamie Oliver.

59923_soho.jpg

A Westminster Kingsway College által kínált összes kurzust úgy tervezték, hogy segítsen Önnek abban, hogy a legtöbbet kihozza az Ön oktatási tapasztalatából. Számos kurzust kínálunk olyan nemzetközi hallgatóknak, akik szakmai készségeket fejlesztenek vagy tudományos végzettséget szereznek.

A Westminster Kingsway College a British Council által akkreditált angol nyelvtanulásért, és tagja az angol UK-nak. A Westminster Kingsway College angol nyelvtudását EL Gazette, az angol nyelv és a nemzetközi oktatás újságcíme is elismerte, a British Council legutóbbi felmérése alapján.

A Westminster Kingsway College szakosított kurzusa a következőket tartalmazza:

 • Nemzetközi angol nyelvtanfolyamok
 • Nemzetközi vendéglátás diplomák kulináris
 • Szakmai tanfolyamok a kreatív iparágakban
 • Egyetemi diploma az üzleti és kulináris művészetekben

59924_ImagecopyrightWestminsterKingswayCollege13.jpg

Miért tanuljon velünk?

A Westminster Kingsway College-ban való tanulmányozás mellett nagy lépést tesz egy izgalmas és sikeres jövő megteremtésében, miközben a világ egyik legizgalmasabb és legélénkebb városában tanul. Utazás Londonba, Anglia, és ugyanazon az utcán járhat, mint a királyok, királynék, hercegek és hercegnők, akiket a történelemosztályban tanulmányoztak, olvastam az újságokban és látták a tévében. A londoni szemtől, a nemzeti galériától és a londoni toronytól, akár történelmet, akár modern művészt szeretne, megtalálja itt az izgalmas városban. Gyönyörű parkjainkon és kertjében járhat, látogasson el világszínvonalú múzeumokba és galériákba, és ápolja a kultúrát, képzőművészetet és színházat. Ön is képes lesz arra, hogy látogasson el a közeli helyeken, mint például a Brighton partvidék, Kent kertjei, Stratford-upon-Avon Shakespeare szülőhelye és a Windsor kastély híres királyi rezidenciája. A város szívében található a Westminster Kingsway Főiskola a fő közlekedési csomópontok közelében, amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy európai szomszédainkba utazhasson.

Miért Westminster Kingsway College

A Westminster Kingsway College nemzetközi hallgatói széles körű kurzusokat vehetnek igénybe egy barátságos és professzionális környezetben, hogy a legjobb tanulási élményt nyújtsák Önnek.

A Főiskola felajánlja:

 • Első osztályú tanítás olyan oktatókból és oktatókból, akik a kiválasztott iparágban dolgoztak, és kifejlesztették a tanítási készségüket, hogy segítsenek megtanulni és a legtöbbet kihozni a kiválasztott szakterületről
 • Oktatók és támogató tisztviselők, akik a tanulmányaik során támogatják Önt
 • Progresszus az egyetemek széles skálájához, beleértve a Russell Csoport egyetemeket
 • Kitűnő eredményeket nyújt a hallgatóknak, akik elkötelezték tanulmányaikat és olyan költséghatékony kurzusokat, amelyek ár-érték arányt nyújtanak Önnek
 • Első osztályú létesítmények és erőforrások minden kollégiumi központunkban, ingyenes internet-hozzáféréssel és tagságunkat tanuló központjainkkal. A tanulási központokat kifejezetten az angol nyelvektől eltérő nyelvű beszélők számára tervezték, biztosítva ezzel, hogy minden nemzetközi hallgató teljes mértékben kihasználhassa a létesítményeket.
 • Kiváló elhelyezkedés a központi vonat és a csomópontok közelében London központjában
 • Egy nemzetközi csapat és a hallgatói csapat támogatást és tanácsot nyújt a tanulmányai során
 • Esély, hogy részt vegyen a nemzeti versenyeken és rendezvényeken, amíg tanulmányoz a Westminster Kingsway College-ban
 • Biztonságos és kényelmes tanulókörnyezet, amely segít Önnek maximalizálni minden lehetőséget a személyes célok eléréséhez.

Nemzetközi irodai támogatás

A nemzetközi tisztviselő az első kapcsolattartó pont a nemzetközi hallgatók számára, akik érdeklődnek a Westminster Kingsway College-ban való tanulmányozásra. A Westminster Kingsway College nemzetközi diákjainak széles körű kiegészítő támogatást tud nyújtani a tanfolyam előrehaladásával és pénzügyi tanácsadással kapcsolatos tanácsadáshoz. Segítünk továbbá a nemzetközi diákoknak, hogy szállásokat találjanak speciális szállásszolgáltatókon keresztül.

Vízum

A Westminster Kingsway College Tier 4 szponzor. Szakképzett munkatársaink segítenek Önnek a Tier 4 vízum- és rövid távú tanulmányi vízumkérelmezési folyamatban.

Helyszínek

London

Address
Victoria Centre, Vincent Square
SW1P 2PD London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: