University of Westminster

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egyetemünk hosszú és büszke történetét mutatja be nemzetközi együttműködése és globális elkötelezettsége a kutatási partnereinktől, kollégáinktól, diákjainktól és öregdiáktól a világ minden tájáról, kapcsolatok a globális egyetemekkel és inspiráló és gyakorlati utazási lehetőségeket biztosítva diákjaink számára.

Az elismerés a legújabb Times Higher Education világegyetemi rangsorában, amely a világon a 117. helyet foglalja el a nemzetközi kilátásokon kívül, a 28. helyezett a világon az International Outlook számára a Times Higher Education Young University rangsorban, bizonyítja a globális elkötelezettségünket. elkötelezettség.

A legmodernebb oktatási és kutatási környezetnek és egy vezető, gyakorlattal foglalkozó intézménynek ad otthont. Hosszú történetünk során a világ minden tájáról érkező diákokat üdvözöljük az egyetemi közösségnek, amely elkötelezett a tudományos kiválóság, a kulturális elkötelezettség és a személyes gazdagodás mellett. Oktatási tapasztalataink kiterjednek az osztályteremre és a határokon túl is. A diákok hozzáférhetnek az egyik legnagyobb külföldi tanulmányi programhoz, és évente több mint 1000 diákot fogadnak az Egyesült Államokban, Japánban és az EU-ban, és a partnerek közel 80 egyetemgel rendelkeznek 20 országban. Elkötelezettek vagyunk a globális polgárok következő generációjának inspirálásában.

Világszerte vezető kutatásaink, amelyek az oktatási intézményekkel és iparágakkal együttműködve világszerte készültek, valódi hatással vannak. A tanfolyam modulokból, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy jótékonysági szervezetekkel dolgozzanak, és szociális vállalkozásokat fejlesszenek ki, az úttörő új módszerek kutatása a nagyméretű erdei tűzoltáshoz, Westminster továbbra is nemzetközi szinten változtatja meg az emberek életét.

A jövő, mint intézmény, valóban globális, hiszen biztosítjuk, hogy az egész Westminster kollégáink, diákjaink és öregdiákok közösségei „globális polgárok”, akik részt vehetnek a világ jövőjének kialakításában és alakításában.

Helyszínek

London

University Of Westminster

Address
University of Westminster
309 Regent Street

W1B 2HW London, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 20 7911 5000

Programok

MA