York St John University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Stratégiánk

A mi hallgatóinkat 1841 óta oktattuk és ihletettük Yorkban. Az évek során elért sikerünk és eredményeink részben részben az intézményi kapacitásunknak köszönhetően hatékonyan tervezünk, világos célokat tűzzünk ki, és erőfeszítéseinket ezek megvalósítására összpontosítjuk.

2012-15 a növekedés, a siker és az egyetem fokozottabb külső elismerése volt. Most már több hallgatónk van, mint valaha, és folytatódása, elérése és diplomás foglalkoztathatósági aránya ritkán volt magasabb. Profilunk a felsőoktatási szektorban sikereink és növekvő hírneve révén növekszik az egyetem hatékony vezetésével és irányításával. Keményen dolgoztunk a tanfolyamok, a létesítmények, az akadémiai szabványok, valamint a kormányzás és a menedzsment fejlesztése érdekében.

Együttműködve kormányzóinkkal és az egyetem munkatársaival, ambiciózus és izgalmas stratégiai tervet dolgoztunk ki 2015-2020-ra. Ez egy olyan keret, amely lehetővé teszi számunkra, hogy összegyűjtjük, megértsük, prioritásként kezeljük és nyomon követjük a kulcsfontosságú célok felé vezető haladást. Végrehajtása révén az egyetemet a felsőoktatási szektor turbulenciájának kezelésére helyezzük, és továbbra is kiváló tanulási lehetőségeket kínálunk minden diákunk és személyzetünk számára.

Küldetés, értékek és látomás

Méretünk, erős közösségünk és személyes szemléletünk a tanuláshoz különleges helyet jelentett számunkra mindezen évekre.

Diákjaink és munkatársaink jelentősen hozzájárulnak az Egyetem anyagához, és reméljük, hogy itt tapasztalataik inspirálják őket arra, hogy életük során alakítsák közösségeiket.

Tanulóinknak és személyzetünknek személyes tanulási és növekedési lehetőségeket kínálunk - mind akadémiai, mind egyénileg -, és ezt elősegíti a diákok és a személyzet közötti magas szintű interakció. Büszkék vagyunk arra, hogy minden diákunkat és személyzetünket azonosítjuk és fejlesztjük.Küldetésünk

Ösztönözni diákjainkat és személyzetünket arra, hogy teljes potenciáljukat, tudásukat előmozdítsák és pozitívan járuljanak hozzá a világhoz.Az értékeink

Egy inkluzív, innovatív, átalakító és ambiciózus közösség vagyunk, melynek erős érzékenysége van.A látomásunk

Mi leszünk az angol kis egyetemek legjobbjai.

Stratégiánk révén:

  • A hallgatói tapasztalatok minőségének javítása, különös tekintettel a tanulásra, az oktatásra és a kutatásra, hogy a diplomások fejlesszék az élet és a munka készségeit.
  • Élvezze a sokszínű és kulturálisan gazdag közösséget, megtartva a 175 év feletti közösségérzetet.
  • Növelje a diákok számának növekedését - Home / EU, nemzetközi és posztgraduális.
  • Biztosítsa pénzügyi és szervezeti rugalmasságunkat.

Láthatjuk küldetésünket, értékeinket és maguk elképzelését .

Mindenkinek, aki itt dolgozik a York St John-ban, egyenlő szerepet játszik a sikerünkben. Tehát mindannyiunk feladata, hogy tiszteletben tartjuk küldetésünket, értékeinket és jövőképeinket, megosztjuk a felelősséget és büszkék vagyunk az egyetemi közösségre, javítsuk munkamódszereinket, jobb tanulási környezetet hozzunk létre, és sikerünkre építhessünk.

Campus és létesítmények

York St John University kiemelkedő egyetem, akadémiai kiválóságáról és érzékeny természetéről ismert, és mindig a mindent megteszi. Csodálatos campusunk a történelmi város központjában található.

A tizenegy hektáros helyünk a Lord Mayor's Walk-ban lenyűgöző környezetben helyezkedik el, a világhírű York Minster felé nézve a városfalain. Díjnyertes egyetemünk az elmúlt 10 évben 100 millió fontot váltott át annak érdekében, hogy a diákok élvezhessék a tanulás és az élet megfelelő környezetét. Eredetileg négyszögletes, újabb épületek köré épültek, köztük a De Gray Court és a Fountains Learning Center, amely a könyvtárat, az informatikai létesítményeket és a modern előadótermet tartalmazza. A Foss épületben sportcsarnokunk, fiziológiai laboratóriumunk, biomechanikai laborunk, pszichológiai laboratóriumunk, fitneszterem, fizioterápiás laboratórium és általános tantermek állnak rendelkezésre.

Egyéb lehetőségek közé tartozik a táncstúdió, a dráma stúdió, a zenei szobák (mind gyakorlati, mind technikai), TV és filmgyártó létesítmények, szerkesztői lakosztályok és különálló művészeti és design stúdiók. Számos vendéglátóhely van, a diákszövetségben bár, kávézó, üzlet és irodák találhatók az egyetemen.

Helyszínek

York

Address
Lord Mayor's Walk, York
York, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket