City and Islington College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Megbízó üdvözlő

Köszönjük, hogy érdeklődik a City és a Islington College.

Mi londoni vezető Főiskola, és az egyetlen College London megítélni kiemelkedő minden intézkedést Ofsted.

Mi vagyunk az első választás Továbbképzési Kollégium fiatalok ezrei szerte Londonban, akik elérik kiváló tanulmányi eredményeket. 1400 diák haladt a felsőoktatásban az elmúlt évben.

Az a célunk, hogy a kivételes tanulási tapasztalatok diákjaink és hogy segítsen nekik elérni céljaikat. Sok az elért eredményeket diákjaink hihetetlen, és a megszokottól. Széles körű kiindulási pont, a diákok azt mutatják, hogy a megfelelő hozzáállás és szemlélet, és amely támogatja a kreatív és szakértő személyzet, rendkívüli dolgok történnek. Bold törekvései lehet elérni.

Kapunk sok külső díjat, de mi vagyunk a legbüszkébbek, az elismerés diákjaink. 95% mondja azt érezzék, tisztelik és biztonságban van, hogy a tanítás jó, és azt, hogy ajánlaná a testület egy barátjának.

City és Islington kínálunk

Modern és izgalmas helyeket tanulni Képzett és magasan képzett tanárok szakmai tapasztalattal, akik szenvedélyesen és ragyogó abban, amit csinálnak Egyedi támogatás biztosítása érdekében akkor sikeres Az alkoholtartalom-növelés lehetőségeket, szakmai tapasztalat és mentori hogy segítsen szerezni kulcsot az élet és a foglalkoztathatóság készségek

A diákok megtanulják az egyik az öt központok, amelyek mindegyike egy diszkrét közösség a diákok és a személyzet összpontosított tanfolyamok és képesítések egy adott szakterület, amely jöhet alkot egy kollégium, hogy a sokszínű és izgalmas. Az egymást központ dolgozunk, több mint 200 munkáltatókat, hogy az Ön számára világos vonalak látványa dolgozni.

Szed-e egy tudományos vagy szakmai útvonalat a további vizsgálatot, biztos vagyok benne, hogy lesz egy tanfolyam, amely megfelel az Ön igényeinek. Nagyon remélem, hogy lesz választani, hogy csatlakozzon hozzánk, és részévé válik a következő fejezet a sikertörténet.

Fő Sir Frank McLoughlin KBE

Küldetésünk

Az, amit csinálunk jól minden nap - RENDKÍVÜLI oktatását és képzését minden diák.

Elképzelésünk

Az, amit néz ki a jövő - A londoni VEZETŐ főiskolán.

Mindezzel együtt, küldetés és a jövőkép lendületet és kössétek azokat dolgozik a főiskola - oktatók, hallgatók, és a partnerek. Ezek nem unalmas nyilatkozatok ülnek keretes falra, nagyrészt figyelmen kívül hagyta: ezek a katalizátorok a cselekvésre.

Mit jelent a küldetésünk jelent?

Hogy a kivételes oktatás és képzés minden hallgató a mi küldetésünk. Rendkívülinek is szokatlanul jó abban, amit csinálunk, de rendkívülinek néhány alkalommal, néhány diák, nem elegendő. Összhang a legfontosabb.

City és Islington College kivételes képzés és oktatás:

Szigorúan összpontosított létre a legjobb eredményeket a diákok Lehetővé teszi, és arra ösztönzi, hogy minden diák állította be nevezetességei magas és törekvéseik megvalósításához Túlmutat a képesítések; a diákok a készségek és kvalitások, amelyekre szükségük van a hosszú távú siker a globális gazdaságban Van egy tiszta rálátás dolgozni Rendkívül fontos, innovatív és jövőbe középpontjában Formálja az igényeinek a diákok és a munkaadók

Által szállított munkatársat, aki szenvedélyes, hozzáértő és elkötelezett.

Mit is érték?

Értékeink kulcsfontosságú ötletek és elvek, hogy az emberek a szervezeten belül és partnereink úgy vélik, fontos; meghatározzák az dolgozunk.

EXCELLENCE

A diákok és a személyzet szentelt nagy tanulás; megtudta, hogy következetesen jó minőségű, releváns és összpontosított eredmények.

AMBITION

Ambition része a DNS mint szervezet - mi mindig keresi a módját, hogy növekszik és fejlődik, amit csinálunk javára diákjaink Minden diákjaink támogatja, hogy fejlesszék és törekvéseik megvalósításához. Munkatársaink nagy törekvéseit minden tanuló számára, és a maguk számára. Ezek arra ösztönzik, hogy merész és kreatív munkájuk során.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

A hallgatók és oktatók együtt, hogy segítsen minden diák siker Szorosan együttműködünk a munkáltatók és más partnerekkel; rajz külső szakértő, hogy segítsen nekünk biztosítson jobb eredményeket a diákok

ALKALOM

Mindenki megkapja a lehető legjobb tanulási lehetőségeket, és sikeres legyen Minden diák és minden munkatárs kezelik, amely az egyéni és tisztelettel.

Cégünk története

1993 óta több mint negyedmillió fiatalok és felnőttek tanulmányozták a továbbtanulás a City és Islington College. Azért jöttek mindenféle tapasztalatok és törekvések és képviselt mindenféle London háttérben. Vizsgálták a különböző szinten - a kezdőktől angol mint második nyelv Alapítvány fok - és birkózott széles a tárgyak és készségek. Az idő az általuk eltöltött Főiskolán mozog egy és négy év és néhány befejezték több tanulmányi programok.

Az államháztartási statisztika szempontjából a tanulók fejlõdését ez: 1993-ban, illetve 50% alatti diákok elért sikert tanfolyamok. 2014-ig a siker aránya 85% volt.

Erőteljes sikertörténet, plusz teljesítmény statisztikák, ellenőrzési jelentések és a díjat elfog a legteljesebb képet a mi történelmünk.

Helyszínek

London

Address
City and Islington College,
The Marlborough Building,
383 Holloway Road

N7 0RN London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket