University of Strathclyde Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Strathclyde Business School (SBS) hosszú és büszke története, hogy innovatív üzleti iskola - és egy vezető technológiai egyetem részeként - „hasznos tanulással” rendelkezik. A Times Higher Education 2016 díjakban az SBS-t az Év Üzleti Iskolájának nevezték el. A díjat a Business School innovatív és vállalkozói hozzáállásának és általános „kiemelkedő” teljesítményének elismeréseként ítélték oda.

A Strathclyde egy hármas akkreditált üzleti iskola: a világon csak 89, az első üzleti iskola Skóciában háromszor akkreditált, akkreditálta a nemzetközi testületeket, az AMBA, az AACSB és az EQUIS. A hármas akkreditáció mellett. Európa első egyetemi karának az Egyesült Arab Emírségekben az MBA program működtetésére vonatkozó engedélyt kell kapnia.

Az iskola tantárgyak és szakosodott egységek együttműködnek egy dinamikus, teljes körű és változatos szakterületi és interdiszciplináris posztgraduális kurzusok biztosítására.

Az iskola zászlóshajó MBA programja 1988 óta elérhető az Egyesült Királyságon kívül, ahol több ezer MBA kurzus résztvevője végzett, és jelenleg sokkal többet tanul saját országukban. A programnak számos tanulmányútja van, de kiemeljük „egy MBA” megközelítésünket. A vezetői MBA, amelyet az egyik nemzetközi központunkon keresztül tanul, pontosan ugyanaz a program, mint amit Glasgow-ban tanulna, és az akadémikusok, akik az országban a program alapvető elemeit nyújtják, az MBA-t is Glasgow-ban nyújtják.

A program formátuma kifejezetten elfoglalt vezetők számára készült, akiknek össze kell kapcsolniuk a karrier és a családi kötelezettségeket az MBA tanulmányok igényeivel. A részmunkaidős megközelítés rugalmassága lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy két éven belül diplomázzanak. A vizsgálatot azonban szükség esetén hosszabb időszakra lehet elosztani, legfeljebb hat évre.

A Strathclyde Executive MBA-t részmunkaidőben kínáljuk nemzetközi központjainkon keresztül:

  • Bahrein
  • Dubai i
  • Görögország
  • Malaysia
  • Omán
  • Singapore

Helyszínek

Glasgow

Address
University of Strathclyde Business School
199 Cathedral Street

G4 0QU Glasgow, Skócia, Egyesült Királyság

Milánó

Address
Politecnico di Milano
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy

Milánó, Lombardia, Olaszország

München

Address
TUM School of Management
Arcisstraße 21, 80333 München, Germany

München, Bajorország, Németország

Peking

Address
Beijing Jiaotong University School of Economics and Management
Siyuan East Building, Beijing Jiaotong University, Haidian District, Beijing 100044, China

Peking, Peking, Kína

Toulouse

Address
Toulouse Business School
1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810
31068 TOULOUSE Cedex 7, France

Toulouse, Occitanie, Franciaország

Akkreditáció

Programok