Inland Norway University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

2017. január 1-jétől a Hedmarki Alkalmazott Tudományok Egyeteme és a Lillehammer Egyetemi Főiskola egyesül az új Intézményi Inland Norway University of Applied Sciences Egyetemen (INN Egyetem).Sponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Az INN Egyetem hat campuson működik Norvégia délkeleti részén: Blæstadban, Elverumban, Evenstadban, Hamarban, Lillehammerben és Renaben. Mintegy 13 000 hallgatóval és 952 alkalmazottal rendelkezik.

Új intézményünk 35 egyéves tanulmányi programot, 52 alapképzési, 31 mesterképzési programot és 4 Ph.D. programok (plusz egy a norvég tudományos és technológiai egyetemmel együttműködésben) számos tanárképzési és továbbképzési program mellett.

Akadémiai ajánlatunk számos tárgyterületet lefed: ökológia és mezőgazdasági tudományok, pszichológia, sport, jog, zene, pedagógia, egészségtudományok, társadalomtudományok, tanárképzés, nyelv és irodalom, biotechnológia, film, tv és kultúra, turizmus, animáció és játéktudományok, közgazdaságtan, vezetés és innováció.

Helyszínek

Elverum

Address
Inland Norway University of Applied Sciences
PO Box 400
Elverum
Norway

2418 Elverum, Innlandet, Norvégia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket