Oslo Met University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az OsloMet egy változatos tudományos profilú és egyértelmű nemzetközi orientációjú városi egyetem. Az általunk végzett kutatás és az általunk oktatott hallgatók révén az OsloMet igyekszik válaszolni a társadalom és a munkaerőpiac igényeire. Az OsloMet előremutató és elkötelezett az új technológiák és innovatív megoldások alkalmazása mellett, amelyek javítják az egyetem működését.

Az értékeink

Tanulás

A társadalommal és a munkaadókkal szoros együttműködésben tudásunk és tapasztalatunk hozzájárul a tanuláshoz és a tanulmányi programjaink korszerűsítéséhez. Hozzájárul az intézmény, az egyes hallgatók és az alkalmazottak fejlesztéséhez is.

Újító

Az innováció megköveteli a tudományterületek, a szakmák és a társadalom érdekelt felei közötti együttműködést. Célunk, hogy kíváncsi és nyitott legyünk a társadalommal, a munkaadókkal és a vállalkozásokkal folytatott kapcsolatainkban, és új ismereteket fogunk létrehozni, amelyek megoldást kínálnak a holnap kihívásaira.

Különböző

Az oslói régióban való elhelyezkedésünk jó lehetőségeket kínál számunkra, hogy megértsük és kihasználhassuk a város sokszínű lakosságát. Elősegítjük az egyenlőséget és a megértést - általában a társadalomban, és különösen hallgatóink és munkatársaink körében.

Helyszínek

St. Hanshaugen

Address
Pilestredet,46
0167 St. Hanshaugen, Oslo, Norvégia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket