UIT The Arctic University of Norway

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Jon Terje Hellgren Hansen

UIT The Arctic University of Norway a világ legészakibb egyeteme. Az Északi-sark szélén fekvő helyzete küldetést jelent. Az Északi-sark egyre növekvő globális jelentőséggel bír. Az éghajlatváltozás, az északi sarkvidékek erőforrásainak kihasználása és a környezeti fenyegetések nagy érdeklődésre számot tartó témák, és a Tromsøi Egyetem különös érdeklődést tanúsít. Az UIT The Arctic University of Norway globális kérdéseket közelről szemlélheti.

Knowlege a világ tetején

A Magas-Életet a vad természet, a kontrasztos fény és időjárási viszonyok, a földrajzi távolságok és a multikulturalizmus jellemzi. Sok UiT kutatóközpontja és tanulmányi programja tükrözi az Északi-sarkvidék sajátos jellegét.

Jørn Berger-Nyvoll

Az UiT kulcsfontosságú kutatásai középpontjában a poláris környezet, az éghajlatkutatás, az őslakosok, a béke és a konfliktus átalakulás, a távorvoslás, az orvosi biológia, az űrfizika, a halászati ​​tudomány, a tengeri bioprospektívák, a nyelvészet és a számítástechnikai kémia állnak.

Kiválósági központok

Az elméleti nyelvészet felsőfokú tanulmányainak központja, a CASTL és a CTCC, az elméleti és számítástechnikai kémia központja mind Norvégi Kiválósági Központokat neveztek ki. 2002-ben a Tromsø-alapú NST, a norvég távorvoslási központot nevezték ki az Egészségügyi Világszervezet Együttműködési Központjának.

Az ARCTOS hálózat a Biotudományi, Halászati ​​és Gazdaságtudományi Karon vezető szerepet tölt be a tengeri sarkvidéki ökoszisztémák kutatásában és a norvég polar Intézet fontos partnerjeként Tromsøban. A Fizika Tanszék az északi lámpákra és az űrkutatásra összpontosít. Mindezek az intézetek magas nemzetközi hírnévvel bírnak.

Arctic Frontiers

Az egyetem a FRAM - Észak-Éghajlat-éghajlati és Környezetvédelmi Kutatóközpont (Fram Centre) része. Minden év januárjában a nemzetközi konferencia Arktikus Frontiers meghívja a kutatókat, a politikusokat és az üzleti képviselőket, hogy az Arctic kérdésekkel foglalkozzanak fegyelmi határokon keresztül. A Sarkvidéki Tanács Titkársága a Fram Központban található. Az Egyetem és a Fram Center kutatói részt vesznek az Északi-sarkvidék számos nemzetközi programjában.

Nemzetközi hub

16000 diák és 4000 fő dolgozik és dolgozik az UiT-ben. A Norvég Arctic Universty. A tanítás kutatási alapú. Az UiT hét tudománya - az északi kérdések iránti elkötelezettség ellenére - széles körű tanulmányi programokat kínál.
A Tromsøi tudományos közösség rendkívül nemzetközi. Az egyetemi oktatók több mint 20% -a és a hallgatói testület 10% -a külföldről érkezik. Az egyetem több mint 20 angol tanított mesterképzési programot kínál, és minden egyetemen angolul tanított tanfolyamokat kínálnak mind a bachelor, mind a master szinten.

Jon Terje Hellgren Hansen

UIT The Arctic University of Norway alapító tagja az Északi-sarki Egyetemnek, amely 140 cirkópoláris régió kutatási és kutatóintézménye. De az egyetem együttműködik a világ minden részével. 200 nemzetközi megállapodás biztosítja a hallgatók és a személyzet aktív akadémiai cseréjét partnerintézményekkel világszerte.

Norvégia északi partjai

Az egyetemnek nyolc egyeteme van. Tromsø, Narvik, Harstad, Alta, Bodø, Mo i Rana, Hammerfest és Kirkenes található. Az egyetem egyre fontosabb hajtóerőt jelentett Észak-Norvégia és a nagy-északi nemzetközi együttműködés számára.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MSc » Mesterképzések megjelenítése » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


Mester Turizmus Tanulmányok

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Alta Tromsø + 1 további

Az idegenforgalmi tanulmányi program mestere arra szolgál, hogy felkészítse a hallgatókat a karrierbe való bejutásra, illetve olyan kereskedelmi, állami vagy nonprofit szervezetekben, amelyek helyi, nemzeti vagy nemzetközi szinten nyújtanak látogatói szolgáltatásokat. A program biztosítja a hallgatók számára a szükséges tudományos alapítványok folytatni a PhD. [+]

Az idegenforgalmi tanulmányi program mestere arra szolgál, hogy felkészítse a hallgatókat a karrierbe való bejutásra, illetve olyan kereskedelmi, állami vagy nonprofit szervezetekben, amelyek helyi, nemzeti vagy nemzetközi szinten nyújtanak látogatói szolgáltatásokat. A program biztosítja a hallgatók számára a szükséges tudományos alapítványok folytatni a PhD.

A program leírása

Az idegenforgalom egyre fontosabb globális jelenség, amely társadalmi, kulturális, gazdasági, politikai és környezeti lehetőségeket és kihívásokat jelent. A gazdaságok bővülése lehetővé teszi, hogy több ember utazzon gyakran és hosszabb távon a tájak, városok, kultúrák és népek megtapasztalására. A globalizáció és a technológiai fejlődés lehetővé teszi a fokozott mobilitást, így a turisztikai tevékenységet. Az idegenforgalom fejlesztése és növekedése kihívást jelent az ökológia fenntarthatóságára az éghajlatváltozás korában is.... [-]


A bennszülöttek mestere

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø

A Bölcsészettudományi, Társadalomtudományi és Oktatási Bölcsészettudományi Kar a Sami Tanulmányok Központjával együttműködve kétéves, teljes idejű mesterképzést kínál a bennszülött nevelésben (MIS). A program interdiszciplináris, és kihasználja a Kar számos részlegén felhalmozódott szaktudást. A mester program tematikus fókusza a nemzetközi őslakos mozgalom, a történelmi tapasztalatok és a ... [+]

A bennszülöttek mestere

A Bölcsészettudományi, Társadalomtudományi és Oktatási Bölcsészettudományi Kar a Sami Tanulmányok Központjával együttműködve kétéves, teljes idejű mesterképzést kínál a bennszülött nevelésben (MIS). A program interdiszciplináris, és kihasználja a Kar számos részlegén felhalmozódott szaktudást. A mester program tematikus középpontjában a nemzetközi őslakos mozgalom, a történelmi tapasztalatok és a korabeli összefüggések jelenik meg, amelyeket az őslakos emberek világszerte tapasztalnak.

A kétéves tanulmányok során a diákok 120 kredit (120 ECTS) képzésben részesülnek. Egy 10 kredites kurzus választható az egyetem által kínált egyéb kurzusok közül. Ezt a választott kurzust az egyetemi koordinátornak jóvá kell hagynia, és az egyes hallgatók érdekeire kell alapozni, mint a mesterképzés előkészületeit. A fennmaradó tanfolyamok kötelezőek. Úgy tervezték, hogy széles alapot nyújtson, amelyből az egyéni diák választhat egy releváns tantárgyat a szakdolgozat számára. A disszertáció munkáját az UIT The Arctic University of Norway együttműködő részlegének oktatói felügyelik, és a témákat a kijelölt tanácsadókkal együttműködve választják. A második félév végén szokásos adatgyűjtést végezni a mesterképzéshez.... [-]


A filozófia mestere a békében és a konfliktus átalakulásában

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø

A Mester program mélyreható megértést nyújt a kulcsfontosságú kérdésekről, amelyek tájékoztatják a béke és a konfliktusok tanulmányozását. Interdiszciplináris betekintést nyújt a konfliktusok természetébe és okaiba, valamint a béke megteremtésére és a konfliktus által sújtott társadalmakba vetett bizalom helyreállítására irányuló erőfeszítésekre. Aktívan veszi fel a skandináv és nem-skandináv országokban tanuló hallgatókat a kulturális oktatási és tanulási tapasztalatok megteremtésében és előmozdításában. [+]

A Mester program mélyreható megértést nyújt a kulcsfontosságú kérdésekről, amelyek tájékoztatják a béke és a konfliktusok tanulmányozását. Interdiszciplináris betekintést nyújt a konfliktusok természetébe és okaiba, valamint a béke megteremtésére és a konfliktus által sújtott társadalmakba vetett bizalom helyreállítására irányuló erőfeszítésekre. Aktívan veszi fel a skandináv és nem-skandináv országokban tanuló hallgatókat a kulturális oktatási és tanulási tapasztalatok megteremtésében és előmozdításában.

A program leírása

A béke és konfliktus átalakítás (MPCT) mesterképzési programja interdiszciplináris betekintést nyújt a konfliktusok természetéhez és okaihoz, valamint az összetett konfliktusok békés eszközökkel való kezeléséhez szükséges elemzési készségekhez.... [-]


A filozófia mestere a vizuális antropológiában

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø

Érdekli az emberi kultúrát és hogyan használja a videokamerát a társadalmi tudományos kutatásban? A Vizuális Kulturális Tanulmányokban lehetőséget kap arra, hogy nemzetközi környezetben etnográfiai kutatási módszereket, antropológiai elméleteket és néprajzi filmkészítõket tanuljon, melynek végén saját filmje és írásos tézete elkészül. [+]

Érdekli az emberi kultúrát és hogyan használja a videokamerát a társadalmi tudományos kutatásban? A Vizuális Kulturális Tanulmányok keretében lehetőséget kap arra, hogy egy nemzetközi környezetben néprajzi kutatási módszereket, antropológiai elméletet és néprajzi filmkészítést tanuljon, melynek végén saját filmje és írásos tézete elkészül.

A Régészeti és Szociális Antropológiai Tanszék két éves teljes idejű mesterképzést kínál a Vizuális Kulturális Tanulmányok (VCS) programjában. Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgatókat arra tanítsa meg, hogyan tudják megismertetni az emberek életét és kultúráját a mindennapi életük feltárásával a minőségi társadalomtudományi kutatási módszerek és az etnográfiai film felhasználásával. A program ötvözi az elméleti elméletek és módszerek előadásait, a filmkészítést és a gyakorlati oktatást a kamerákban, a hangfelvételben és a szerkesztésben.... [-]


A filozófia mestere az elméleti nyelvészetben

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø

A program jól illeszkedik azoknak a hallgatóknak, akik a nyelvet összehasonlító perspektívából szeretnék tanulni. A program különös hangsúlyt fektet a nyelvtan formális aspektusaira, különösen a szintaxisra és a fonológiára. Ezeknek a tudományágaknak a megközelítése számos nyelv összehasonlító tanulmányaira támaszkodik. [+]

A program jól illeszkedik azoknak a hallgatóknak, akik a nyelvet összehasonlító perspektívából szeretnék tanulni. A program különös hangsúlyt fektet a nyelvtan formális aspektusaira, különösen a szintaxisra és a fonológiára. Ezeknek a tudományágaknak a megközelítése számos nyelv összehasonlító tanulmányaira támaszkodik.

Az elméleti nyelvészet filozófiai mestere az elméleti nyelvészettudományi posztgraduális szintű tanulmányokat foglalja magában, és a bölcsészettudományi munka kiterjesztésének tekinthető. A program különös hangsúlyt fektet a nyelvtan formális aspektusaira, különösen a szintaxisra és a fonológiára. Ezeknek a tudományágaknak a megközelítése számos nyelv összehasonlító tanulmányaira támaszkodik. A diákok betekintést nyernek a nyelv struktúrájába, a nyelvi kutatások összehasonlító aspektusaiba, a társadalmi és földrajzi változatosságba, a nyelvek történelmének fejlesztéséhez és a nyelvbeszerzéshez. A mester szintjén a hallgatók különleges érdeklődést alakítanak ki a tanfolyamon alapulóan, és vagy magiszteri tézist vagy két cikkhosszú papírt írnak.... [-]


A geológia mestere

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø

A geológusok megrajzolják a Föld hosszú, csodálatos történelmét. A geológia mindenki számára, aki többet szeretne megtudni a bolygónkon, ahol élünk, és a kreativitást a természetünkben izgalmas jelenségek megértésével ötvözzük. A geológia megérti a földrengéseket, a vulkánokat, a csúszdákat és más természeti veszélyeket, az éghajlatot és az üvegházhatást. Tectonikákat és vulkánokat, klímaváltozásokat tanulhatsz, vagy szakosodhatsz a szeizmikus vagy üledékek értelmezésébe, amelyek elmesélik a környezetet millió évvel ezelőtt. [+]

A geológusok megrajzolják a Föld hosszú, csodálatos történelmét. A geológia mindenki számára, aki többet szeretne megtudni a bolygónkon, ahol élünk, és a kreativitást a természetünkben izgalmas jelenségek megértésével ötvözzük. A geológia megérti a földrengéseket, a vulkánokat, a csúszdákat és más természeti veszélyeket, az éghajlatot és az üvegházhatást. Tectonikákat és vulkánokat, klímaváltozásokat tanulhatsz, vagy szakosodhatsz a szeizmikus vagy üledékek értelmezésébe, amelyek elmesélik a környezetet millió évvel ezelőtt.

A program leírása

A tanulmány magában foglal egy mesterképzést (60 ECTS) és kötelező és választható tárgyakat (60 ECTS). Az opcionális tantárgyak száma a vizsgálati koncentráció területei között változik. Az egyiknek lehetősége van a Svalbard Egyetem Központjában (UNIS) vagy külföldön folytatni a tantárgyakat.... [-]


Angol nyelvtudományi szak mestere a nyelvszerzés és a többnyelvűség szakosodásával

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø

A program jól illeszkedik azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek az angol nyelv elsajátításának és második nyelvének megszerzésének tanulmányozására, valamint arra, hogy az angol nyelv hogyan befolyásolja a többnyelvű helyzeteket. Az egyéni felszólalóknál a többnyelvű helyzetek miatt az egyik nyelv befolyásolhatja egy másik személyt, különösen az akvizíció folyamatában, és végső soron nyelvi lemorzsolódást is eredményezhet az egyik nyelv hiánya és használata miatt. [+]

A program jól illeszkedik azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek az angol nyelv elsajátításának és második nyelvének megszerzésének tanulmányozására, valamint arra, hogy az angol nyelv hogyan befolyásolja a többnyelvű helyzeteket. Az egyéni felszólalóknál a többnyelvű helyzetek miatt az egyik nyelv befolyásolhatja egy másik személyt, különösen az akvizíció folyamatában, és végső soron nyelvi lemorzsolódást is eredményezhet az egyik nyelv hiánya és használata miatt. A társadalmakban a többnyelvűség és a nyelvi kapcsolatok új nyelvváltozatok kialakulását eredményezhetik. A programban résztvevő hallgatók szorosan beilleszkednek a nyelvi akvizíció, variáció és károsodás kutatócsoportjába (LAVA: http://site.uit.no/lava/), amely aktív és produktív kutatócsoport, amely különböző a többnyelvűség és a többnyelvű nyelvbeszerzés. A hallgatók lehetőséget kapnak gyakorlati kutatások elvégzésére a csoport tagjaival. A program jó alapot nyújt a többnyelvűséggel kapcsolatos munkához mind a magán-, mind a közszférában, és jól illeszkedik azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének pályára állni a kutatáson belül.... [-]


Biológia Biológia Mester

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø

Az egyedülálló földrajzi fekvés miatt a UIT The Arctic University of Norway ideális hely a sarkvidéki környezet tanulmányozására. Szakosodjon egy olyan biológiai területen, amely érdekes, és olyan tudást szerez, amely különleges készségeket biztosít a jövőbeni munkájáért. A kutatás és a tanítás általános középpontjában az alkalmazkodás az élethez a nagy szélességi körökön, ahol mechanizmusokkal foglalkozunk a szervezet minden szintjén, a molekuláktól és sejtektől az organizmusoktól az ökoszisztémákig, a szárazföldi és a tengeri környezetekig. [+]

Az egyedülálló földrajzi fekvés miatt a UIT The Arctic University of Norway ideális hely a sarkvidéki környezet tanulmányozására. Szakosodjon egy olyan biológiai területen, amely érdekes, és olyan tudást szerez, amely különleges készségeket biztosít a jövőbeni munkájáért. A kutatás és a tanítás általános középpontjában az alkalmazkodás az élethez a nagy szélességi körökön, ahol mechanizmusokkal foglalkozunk a szervezet minden szintjén, a molekuláktól és sejtektől az organizmusoktól az ökoszisztémákig, a szárazföldi és a tengeri környezetekig.

A program leírása

Számos mesterképzést kínálnak, amelyek tükrözik az UIT The Arctic University of Norway egyedülálló földrajzi helyzetét a magas északi területen. Lehetőséget kínálnak arra, hogy felfedezzék a modern biológiában lenyűgöző kérdéseket, és kihangsúlyozzák a társadalom kihívásait: a természeti erőforrások és a biológiai sokféleség kezelését illetően.... [-]


Fizika Mester

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø

A fizika a jövőt formálja. Bárhová is nézel, látod a fizikát és a fizika alkalmazásának módjait. A mobiltelefonok, a CD-lejátszók, a rádiók, a tévék és a számítógépek mind fizikai eszközökön alapuló technikai eszközök. A felettünk lévő műholdak nyomon követik, hogy mi történik a Földön, beleértve a környezetszennyezést is. Ezeket a megfigyeléseket műholdas állomások töltik le és lefordítják képekre, amelyek megkönnyítik a Föld helyzetének megértését. Ez is a fizika. A meteorológiai fizikában a felettünk lévő levegő mérésére használjuk fel, hogy jobb időjárás-előrejelzéseket kapjunk. Az északi fények tanulmányozása szintén fontos az északi szélességi jelenségek megértéséhez. [+]

Fizika Mester

A fizika a jövőt formálja. Bárhová is nézel, látod a fizikát és a fizika alkalmazásának módjait. A mobiltelefonok, a CD-lejátszók, a rádiók, a tévék és a számítógépek mind fizikai eszközökön alapuló technikai eszközök. A felettünk lévő műholdak nyomon követik, hogy mi történik a Földön, beleértve a környezetszennyezést is. Ezeket a megfigyeléseket műholdas állomások töltik le és lefordítják képekre, amelyek megkönnyítik a Föld helyzetének megértését. Ez is a fizika. A meteorológiai fizikában a felettünk lévő levegő mérésére használjuk fel, hogy jobb időjárás-előrejelzéseket kapjunk. Az északi fények tanulmányozása szintén fontos az északi szélességi jelenségek megértéséhez.... [-]


Képzőművészeti Mester

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø

A mesterképzés a mesterképzésben kétéves kurzus, amelynek célja, hogy a diákok számára egyedülálló alapot nyújtson a jövő kutatások, elméletek és szakmai művészi gyakorlat terén. A program olyan feltörekvő művészekre irányul, akik elmélyítik gyakorlataikat stúdióban és műhelyközpontú kontextusban, és arra ösztönzik őket, hogy saját kezdeményezéseiket fejlesszék. A programhoz való hozzájárulás kiegyensúlyozott betekintést nyújt a kortárs társadalom számára fontos helyi és nemzetközi kérdések között. [+]

A mesterképzés a mesterképzésben kétéves kurzus, amelynek célja, hogy a diákok számára egyedülálló alapot nyújtson a jövő kutatások, elméletek és szakmai művészi gyakorlat terén. A program olyan feltörekvő művészekre irányul, akik elmélyítik gyakorlataikat stúdióban és műhelyközpontú kontextusban, és arra ösztönzik őket, hogy saját kezdeményezéseiket fejlesszék. A programhoz való hozzájárulás kiegyensúlyozott betekintést nyújt a kortárs társadalom számára fontos helyi és nemzetközi kérdések között.

A program leírása

A Képzőművészeti Mesterképzés célja, hogy fejlessze a hallgató szakmai képzőművészi képességeit. A program célja, hogy tükrözze a kortárs elképzeléseket arról, hogy mit jelent hivatásos művészeként dolgozni, és ezáltal lehetőséget biztosít a hallgatóknak arra, hogy kifejlesszék az egyéni törekvéseiket a képzőművészet területén való professzionális munkavégzésre. A fő cél a művészek nevelése, művészeti alkotások, kiállítások és egyéb művészi alkotások létrehozása jelenti a tanulmányi program legfontosabb szempontjait. A program alapot szolgáltat más szakmai területekhez, amelyek a művészeti területhez kapcsolódnak.... [-]


Közgazdaságtudományi Mester

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø

Hogyan használják fel a forrásokat a társadalomban, és hogyan kell őket felhasználni? Ezek a gazdasági kérdések nagy kérdései. A mesterképzés a közgazdaságtanban az elméleti és alkalmazott gazdasági elemzés, a módszertan és az empirikus kutatás mélyebb megértését biztosítja. A hallgatóknak lehetőséget kell biztosítani önálló tanulás és feladatok elvégzésére. [+]

Hogyan használják fel a forrásokat a társadalomban, és hogyan kell őket felhasználni? Ezek a gazdasági kérdések nagy kérdései. A mesterképzés a közgazdaságtanban az elméleti és alkalmazott gazdasági elemzés, a módszertan és az empirikus kutatás mélyebb megértését biztosítja. A hallgatóknak lehetőséget kell biztosítani önálló tanulás és feladatok elvégzésére.

A program leírása

A program mikroökonómiai továbbképzésekből áll, amely magában foglalja a lineáris algebra és a statikus optimalizálás használatát is. A makroökonómia magában foglalja a nyílt gazdaságok és a gazdasági növekedés elemzését. Az első félévben a hallgatók ökonometriai kurzust fognak folytatni - a korszerű kvantitatív módszerek a közgazdaságtan számára. A második félévben a hallgatók választhatnak a fejlett pénzügyek és az alkalmazott mikroökonómiai kurzusok között. A harmadik félévben a hallgatóknak olyan kurzust is el kell fogadniuk, amely közös alapot biztosít a mesterképzéshez, és szakterülete a disszertáció témakörében. A diplomamunka 30 ECTS, és a negyedik és utolsó félévben íródnak.... [-]


Master of Science - Aerospace Control Engineering

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø Narvik + 1 további

Az Aerospace Control Engineering Masters program a hallgatók számára különleges készségeket szükséges a modell, a tervezés és a dinamikus viselkedésének a repülőgép-rendszerek, beleértve a rögzített szárnyú UAV-ok, rotorcrafts és műholdak. [+]

Az Aerospace Control Engineering Masters program a hallgatók számára különleges készségeket szükséges a modell, a tervezés és a dinamikus viselkedésének a repülőgép-rendszerek, beleértve a rögzített szárnyú UAV-ok, rotorcrafts és műholdak.

A mester program alkalmas a diákok érdeklődését a tanulás, fejlesztése és alkalmazása a legmodernebb ellenőrzési technológia repülőgép-kapcsolódó célokra. A technológia típusa nagy hasonlóságot mutat a szélsőséges környezetek technológiáival, például a sarkvidéki térségekkel és a tengeralattjárókkal, és az ilyen területeken a technológiák fejlesztésére irányuló érdeklődéssel rendelkező diákok ezt a programot relevánsnak találják.... [-]


Master of Science - Ipari Mérnöki

Campus Nappali 4 félév January 2019 Norvégia Narvik Tromsø + 1 további

A Master of Science fokozat ipari mérnöki fogja a hallgatók számára a tudás és képességek megfelelő technikák, készségek és eszközök azonosítására, megfogalmazására, elemzésére és megoldására ipari mérnöki problémák. [+]

Az ipari mérnökök "nagy képet" látnak, amikor komplex folyamatokkal és rendszerekkel foglalkoznak. A terület a sok "kerekek" elemzésére összpontosít, amelyeknek együtt kell működniük ahhoz, hogy a szervezet képes legyen a leghatékonyabb és jövedelmezőbb módon működni. Diákként megismerheti a különböző módszertanokat, technikákat és eszközöket, amelyeket alkalmazhat a szervezet teljesítményének növelése érdekében. A tanulmány révén szerzett képességek különösen alkalmasak vezetői pozíciókra.

A Master of Science fokozat ipari mérnöki fogja a hallgatók számára a tudás és képességek megfelelő technikák, készségek és eszközök azonosítására, megfogalmazására, elemzésére és megoldására ipari mérnöki problémák. Normális előrelépés esetén a hallgató két év után mesterképzésben részesül, amely 120 kredit. Ha a hallgató a mester tanulmányt egy külső cégnél kívánja összeilleszteni, akkor a program három vagy négy évre bővíthető. Ezután javasolt egy testre szabott oktatási terv. Miután befejezte ezt az oktatást, a diákok szilárd alapot kapnak ahhoz, hogy különböző pozíciókat töltsenek be a globális bázisban. A tipikus pozíciók egy vezető mérnök, projektmenedzserek, fejlesztők, tanácsadók, menedzserek és kutatók. Sok korábbi diákunk vezetõ vagy vezetõ kutatói pozíciókat tart állami szervezeteknél vagy magánvállalatoknál.... [-]


Master of Science - Mérnöki tervezés

Campus Nappali 4 félév January 2019 Norvégia Narvik Tromsø + 1 további

A mérnöki tervezés a mérnöki tudományon alapul, és magában foglalja a terméktervezésre és számítástechnikára vonatkozó ismereteket. A műszaki tervezés legfontosabb összetevői Műszaki, tudományos számítások / számítások és alkalmazott matematika, amely a tervezéssel, a geometriával és az anyagtudománygal kapcsolatos problémákra vonatkozik. A Engineering Design kurzus a diákok számára a tervezési és esztétikai tervezés megértését és a matematikai és fizikai elvek és módszerek mély megértését foglalja magában a tervezés során. Különös hangsúlyt fektetünk a geometriára és alakra, a termékekre és a tervezési folyamatokra, az erőszámításokra és az elemzésekre, az anyagokra, a számítógépes modellezésre és a szimulációkra. [+]

Bachelor of Engineering az ismeretek anyagok, mechanika, és a modellezés, hanem mások is alkalmasak a mester programja a mérnöki tervezés . Különös érdeklődés a matematikai és fizikai elméletek megértésében, például a különböző építési magatartásformák, tervezési folyamatok és anyagok viselkedésének előnyei lehetnek a tanulási eredmény maximalizálása érdekében.

A mérnöki tervezés a mérnöki tudományon alapul, és magában foglalja a terméktervezésre és számítástechnikára vonatkozó ismereteket. A mérnöki tervezés legfontosabb összetevői Műszaki tudományos számítások / számítások és alkalmazott matematika, amely a tervezéssel, a geometriával és az anyagtudománygal kapcsolatos problémákra vonatkozik. A Engineering Design kurzus a diákok számára a tervezési és esztétikai tervezés megértését és a matematikai és fizikai elvek és módszerek mély megértését foglalja magában a tervezés során. Különös hangsúlyt fektetünk a geometriára és az alakra, a termék és a tervezési folyamatokra, az erőszámításokra és az elemzésekre, az anyagokra, a számítógépes modellezésre és a szimulációkra.... [-]


Master of Science - Villamosmérnöki

Campus Nappali 4 félév January 2019 Norvégia Narvik Tromsø + 1 további

Az elektrotechnika mesterképzése alkalmas az elektromágneses rendszerek és az elektromos energiaforrások, az elektromos elektronika és az elektromos motor meghajtók érdeklődésével rendelkező diákok számára, és az elektrotechnika gyorsan fejlődő terület, sok karrierlehetőséggel. [+]

Az elektrotechnika mesterképzése alkalmas az elektromágneses rendszerek és az elektromos energiaforrások, az elektromos elektronika és az elektromos motor meghajtók érdeklődésével rendelkező diákok számára, és az elektrotechnika gyorsan fejlődő terület, sok karrierlehetőséggel.

Az elektrotechnika az alkalmazott elektromos technológiáról szól. Ez egy összetett és dinamikus tudomány a mikroelektronikától kezdve az elektromágnesességtől a nagy teljesítményű technológiaig, a holnapi informatika fejlődésétől a komplex ipari folyamatok automatizálásáig és műszerezéséig. Az elektronikus mérnökök évtizedek óta forradalmasították a hétköznapi napot. A "high tech" koncepció nagyrészt az elektrotechnika terén elért innovációkra épül. Ennek a fegyelemnek a lehetőségein belül megvan a lehetősége arra, hogy elsajátítsa a különböző készségek széles skáláját.... [-]


Matematika mester

Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Norvégia Tromsø + 1 további

A diákok választhatnak három különlegesség közül; algebra, analízis / differenciál geometria vagy alkalmazott matematika. Néhány speciális terület: titkosítás, számelmélet, elliptikus görbék, algebra, differenciál geometria, komplex elemzés, nemlineáris hullámok és dinamikus rendszerek. Az alkalmazott matematika témákban a plazmafizika, az optika, a matematikai ökológia és a bioinformatika kapcsolódhat. [+]

A program leírása

A diákok választhatnak három különlegesség közül; algebra, analízis / differenciál geometria vagy alkalmazott matematika. Néhány speciális terület: titkosítás, számelmélet, elliptikus görbék, algebra, differenciál geometria, komplex elemzés, nemlineáris hullámok és dinamikus rendszerek. Az alkalmazott matematika témákban a plazmafizika, az optika, a matematikai ökológia és a bioinformatika kapcsolódhat. A mesterképzés 60 ECTS-os mesterképzést tartalmaz a kötelező tanfolyamok mellett, valamint egy 60 ECTS-s speciális tanterv mellett. Ezek függenek a kiválasztott szakmától.

A következő tudományágak kínálhatók:

AlgebraElemzés / Differenciál geometriaAlkalmazott matematikaTanulási eredmények... [-]

Mester a technológia és a biztonság a High North

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø

A High North természeti erőforrásai vonzzák az iparágat. Új offshore olaj [+]

A High North természeti erőforrásai vonzzák az iparágat. Új offshore olaj

A program leírása

A program az észak-észak ipari tevékenységével kapcsolatos technikai és biztonsági kihívásokra összpontosít. Különös figyelmet fordítanak a tengeri és tengeri műveletekre a kemény és sérülékeny sarkvidéki környezetben. A hallgatókat bevezetik a fejlett, összetett és integrált műszaki rendszerek irányításának módszereivel és eszközeivel az üzemeltetés és a karbantartás, a megbízhatóság és a gyártásbiztosítás, az egészség, a biztonság

A program egy 2 éves, teljes munkaidős tanulmány egy rögzített ütemezéssel. A tanfolyamokat bizonyos mértékig hozzá lehet igazítani a részidős hallgatókhoz. Az első év 50 ECTS kötelező tanfolyamot foglal magában, amelyek közösek minden diák számára és egy 10 ECTS választható kurzus. Ezek technikai leíró kurzusok és módszertani kurzusok. Minden kurzus független egymástól. A második évben a hallgatók szakirányú szakképzéssel és a számos előre meghatározott tanterv választásával érik el szakképzésüket. A hallgatók szakirányú projektet is végeznek. Az elmúlt félévben 30 ECTS diplomamunka foglalkozik.... [-]


Mester az angol irodalomban

Campus Nappali Részidős 2 év September 2019 Norvégia Tromsø + 1 további

A mester program Angol irodalomban átfogó tanulmányt az irodalom az egész angol nyelv. A tanfolyamok rávilágítanak arra, hogy az irodalom hogyan alakítja és alakítja ki a történelmet, annak relevanciáját a kortárs kérdésekben, mint például az éghajlatváltozás és a konfliktusmegoldás, valamint annak a képességét, hogy megkérdőjelezzék és finomítják az olvasó gondolkodásmódját. A kritikus megközelítések sokféleségére építve a program segít a diákoknak finomítani képességeiket, hogy analitikusan és kreatívan gondolkodjanak. [+]

A mester program Angol irodalomban átfogó tanulmányt az irodalom az egész angol nyelv. A tanfolyamok rávilágítanak arra, hogy az irodalom hogyan alakítja és alakítja ki a történelmet, annak relevanciáját a kortárs kérdésekben, mint például az éghajlatváltozás és a konfliktusmegoldás, valamint annak a képességét, hogy megkérdőjelezzék és finomítják az olvasó gondolkodásmódját. A kritikus megközelítések sokféleségére építve a program segít a diákoknak finomítani képességeiket, hogy analitikusan és kreatívan gondolkodjanak.

A program leírása

A mester program angol irodalom lehetőséget ad a diákoknak arra, hogy angol nyelvű irodalmi és kulturális szövegek széles skáláját tanulmányozzák, míg egy adott területen szakosodott területen kutatók irányítása alatt. Az angol részleg az angol, az ír, az amerikai és a posztkoloniális irodalom felügyeletét kínálja, és különösen erős a romantika, a modernizmus és a kortárs irodalom területén.... [-]


Mester Számítástudomány (Narvik)

Campus Nappali 4 félév September 2019 Norvégia Narvik

Ez egy tanulmány a grafikák, számítógépes játékok és szimulációk iránt érdeklődőknek. Rájössz, hogy mindennapi életünk hamarosan a virtuális valóság részévé válik, és részt kívánsz venni a jövő fejlesztésében. [+]

Ez egy tanulmány a grafikák, számítógépes játékok és szimulációk iránt érdeklődőknek. Rájössz, hogy mindennapi életünk hamarosan a virtuális valóság részévé válik, és részt kívánsz venni a jövő fejlesztésében.

A program leírása

Ezzel a tanulmányozással teljes előfeltétele lesz a fejlett számítógépes játékok, a virtuális valóság fejlesztésének és a valóságos szimulációk készítésének. Alapos elméleti és gyakorlati alapot kap a fejlett szoftverfejlesztéshez, különös tekintettel a játék- és szimulációs fejlesztésre és tanulási rendszerekre.

A Narvik szoros kötetei a helyi, országos és nemzetközi kutatóközpontok számára a diákok számára előnyösek.... [-]


Számítástudományi Mester (Tromsø)

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø

A mindennapi életben a számítástechnika mindenütt körülvesz minket, mint például az internet és a mobiltelefonok. A program rendkívül praktikus és kísérleti, ahol a hallgatók megtanulják a fejlett adatrendszerek tervezését, fejlesztését és programozását. Minden tanítás angolul fog tartani, és a programban diákok vannak a világ minden tájáról. [+]

A program magában foglalja mind az elméleti alapot, mind a kísérleti módszereket a számítástechnikában. A felsőfokú tanfolyamok közvetlenül kapcsolódnak a tanszéken folyó kutatásokhoz. Ez magában foglalja a jelentős tudás lehetőségét a lefedett területeken.

A program négy kötelező tanfolyamból áll, számítástechnikában, összesen 40 ECTS kredit és 20 ECTS kredit választható kurzus. A választható kurzusok olyan témákon belül lehetnek, mint a közgazdaságtan, a menedzsment, a pszichológia és a vállalkozói szellem. A program 60 ECTS-os mesterképzéssel zárul. A mester tézis egy külső IT-céggel együttműködve is elvégezhető.

Tanulási eredmények... [-]

Természettudományi diplomát a tengeri biotechnológiában

Campus Nappali 2 év January 2019 Norvégia Tromsø

A cél az, hogy a jelölteket általában a biotechnológiai szakképzettségben oktassák, és ezáltal számos szervezetben, köztük az innovációra, a kereskedelmi fejlesztésre és a tengerészeti erőforrások értékteremtésében a folyamatokban és az iparban elsősorban a pályafutásukra való jogosultságot biztosítsák. [+]

A cél az, hogy a jelölteket általában a biotechnológiai szakképzettségben oktassák, és ezáltal számos szervezetben, köztük az innovációra, a kereskedelmi fejlesztésre és a tengerészeti erőforrások értékteremtésében a folyamatokban és az iparban elsősorban a pályafutásukra való jogosultságot biztosítsák.

Foglalkozunk azzal, hogy kiaknázzuk az óriási tengeri erőforrásokhoz való hozzáférést, mint nemzetet. A tengeri biológiai sokféleséget magukban foglaló szervezetek többsége még mindig kevés kutatást folytat. Ezek a biológiai erőforrások lehetnek egyedülálló biomolekulák (enzimek, másodlagos metabolitok, fehérjék / peptidek, tengeri zsírok és szénhidrátok) és a hozzájuk tartozó genetikai kódok forrása.... [-]


Videók

Welcome to UiT The Arctic University of Norway!

Kapcsolat

University of Tromsø

Cím Hansine Hansens veg 18
9019 Tromsø, Troms, Norvégia
Telefon +47776440009

UIT - Norges Arktiske universitet - Campus Alta

Cím Follumsvei 31
9510 Alta, Finnmark, Norvégia
Telefon +47 78 45 05 00

UiT - Norges arktiske universitet, campus Narvik

Cím Narvik, Nordland, Norvégia
Telefon +47 77 64 40 00