VID Specialized University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

VID Specialized University több mint 4500 hallgató van egyetemi egyetemen négy városban; Bergen, Oslo, Sandnes és Stavanger. A VID hosszú hagyományokkal és tapasztalatokkal rendelkezik az egészségtudományban, a társadalomtudományban és a teológiai tanulmányokban.

50 képzési programunk van a hálózaton keresztül. VID Specialized University College 2016. január 1-jén jött létre négy norvég intézmény összevonása után: az oslói Diakonhjemmet University College és a Sandnes, a bergeni Betanien University College, a berlini Haraldsplass Deaconess University College és az MHS - a Stavanger missziós és teológiai iskolája. vid A Betanien University College klinikai tanulmányokat kínál nemzetközi csere hallgatóknak az orvosi és sebészeti gyakorlat, a mentális egészség és az otthoni ápolás területén. A Diakonhjemmet Egyetemi Kollégiumot 1890-ben alapították, mint magán nonprofit főiskolát. Ezen az alapon az akkreditált felsőoktatási intézmény jelenleg mintegy 2300 hallgatót és 160 karot és alkalmazottat foglalkoztat.

122668_VID_pic_5.jpg

A főiskola alapvető értékeit szlogenjében foglalják össze: „Szentelt embereknek.” Ezek az értékek tükrözik a főiskola tudományos fókuszát is, amely kizárólag az egészségügyi, szociális és egyházi programokra összpontosít minden szinten (Bachelor, Master, és Ph.D.), és valamennyi területen folyamatban lévő kutatások támogatják. A Haraldsplass Deaconess University College (HDUC) egy magán, nonprofit, keresztény, akkreditált állami támogatású University College Norvégiában. Magas szintű szakmai színvonal és hallgatói elégedettség ismeri.

A főiskola a nemzetközivé válásra összpontosít, és a főiskolai hallgatók kb. 50% -a rövidebb vagy hosszabb ideje tartózkodik külföldön tanulmányainak ideje alatt. vid MHS - A Misszió és Teológia Iskola egy magán, speciális egyetem, amelyet a Norvég Misszió Társaság (NMS) birtokol, elkötelezett az egyház küldetésének, valamint a vallási és kulturális találkozók globális perspektíváival kapcsolatos magas színvonalú oktatás és kutatás mellett.

Helyszínek

Oslo

Address
184 Vinderen, NO-0319 Oslo
NO-0319 Oslo, Oslo, Norvégia

Bergen

Address
Ulriksdal 10
5009 Bergen, Hordaland, Norvégia

Sandnes

Address
Vågsgaten 40
4306 Sandnes, Rogaland, Norvégia

Stavanger

Address
Misjonsmarka 12
4024 Stavanger, Rogaland, Norvégia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket