Il Sole 24 ORE Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

24 Ore Business School kifejlesztett innovatív és speciális üzleti képzési és szakmai fejlesztési programok célja, hogy segítse a friss diplomások pályakezdők szerezzenek új ismereteket és készségeket, valamint érett vezetők és szakemberek, akik frissíteni kell a meglévő készségek fejlesztése, új szakterületek . A programok célja a magánszemélyek dolgozik az állami és a magánszektorban.

Középpontban a különböző igényeket a fiatal vezetők és a szakemberek, tanterveket folyamatosan frissíteni, hogy vegyék figyelembe a legújabb üzleti trendek. Tapasztalt kiadók háttérrel oktatási azokat a kulcsfontosságú témákat, mozgásba gazdag párbeszéde szakértők, újságírók és a több mint 6000 vezetők, akik részt minden évben. Sole 24 Ore oktatási programok célja, hogy konkrét alapozó a következő területeken: közgazdaságtan, pénzügy és menedzsment.

Sole 24 Ore Oktatási programok a következők:

  • Éves rendezvények - Specialized mesterképzéséhez - Executive Master - Tanfolyamok és konferenciák - E-learning - In-house oktatásban - Szakmai fejlődés

A Business School ajánlatok:

A teljes munkaidőben mester program, amely magában foglalja a munka során szerzett tapasztalatok gyakorlat, amelyek a fiatal diákok egy nagyobb versenyelőnyt belépni a munkaerő magasabb szintű képzettséggel és szakértelemmel.

A Executive24 mester célja az elfoglalt vezetők és vállalkozók, akik egyensúlyt kell teremtenie a karrier kötelezettségeit azok szükség van a folyamatos tanulás egy dinamikus világban. A program helyettesek távoktatás on-campus ülés, hogy rugalmasabb oktatási tapasztalat.

A Master24 célja az önálló tanulók és épül egy innovatív formula a távoktatás, amely kihasználja a multimédiás tanterem, amely magában foglalja a hozzáférést és interakció szakértők.

A résztvevők az oktatási programok férhetnek hozzá Sole 24 Ore gazdagság kiváló minőségű, multimédiás források.

Kar közé magasan képzett olasz és nemzetközi szakértők, akik tapasztalattal mind a saját területén, valamint az osztályteremben. Ők használják a pragmatikus megközelítés, aminek célja az üzleti vállalkozások igényeinek szakemberek.

150 ösztöndíjak a diákoknak.

A Business School mindig kiemelt figyelmet fordított a kialakítása és fenntartása szoros kapcsolatot néhány, a legfontosabb vállalatok és a tanácsadó cégek Olaszországban és szerte a világon. Jelenleg együttműködni több mint 600 nemzetközileg elismert üzleti partnerek. Ez a hálózat lehetővé teszi Sole 24 Ore hogy integrálja az üzleti valóságot a képzési programok, így biztosítva a szilárd és gyakorlati alkalmazások számára a tanulás.

Sole 24 Ore e-learning platform lehetővé teszi a diákok, hogy megosszák dokumentumok, üzenetek és hozzon létre egy közösséget.

Gyakornoki szerves részét képezik a Master program és képviselik fontos lehetőséget diplomások be a munkaerőpiacra. A kiterjesztett hálózati kapcsolatok a vállalati, szakmai és pénzügyi szektor, párosulva a készítmény, amelyet a Master program, a diákok lehetőséget, hogy belépjen fontos cégek mind Olaszországban, mind külföldön.

Karrier elhelyezése következik sikeres teljesítésétől függ a Mester program és áll bevezetése képzett pályázók a szervezetek, illő tanulók életrajzok (önéletrajz) az igények a cégek. A cél annak biztosítása, hogy a diplomások szerezni releváns és tartalmas élményt, amely lehetővé teszi számukra, hogy folytassák a szakmai előmenetel.

Helyszínek

Milánó

Il Sole 24 ORE

Address
GRUPPO 24ORE Via Monte Rosa 91
20149 Milánó, Lombardia, Olaszország
Telefonszám
+39 02 30221

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket