The American University of Rome

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Amerikai Római Egyetem (AUR) az egyik legrégebbi egyetemi egyetem Olaszországban. A diákok akkreditált amerikai Egyesült Államokban alapképzést szereznek az egyetemi program befejezésekor (jellemzően négyéves időtartamra). Az amerikai főiskolai diplomát egyetemesen elismerik a felsőoktatás sikereinek.


Az AUR Rómát tanteremként használja, Olaszországot és Európát felbecsülhetetlen értékű forrásként. Az Amerikai Római Egyetem felkészíti a diákokat, hogy gyakorlati interdiszciplináris egyetemi szakemberek segítségével éljenek és dolgozhassanak kultúrákon keresztül, utazási és gyakornoki utakon való tanulási lehetőségekkel, multikulturális karjával és munkatársaival. A diákok nyolc főiskolai diplomát választanak:

Az oktatás angol nyelven történik . Azok az hallgatók, akiknek angol nyelvtudásuk fejlesztésre szorul, pályázhatnak az Intenzív angol nyelvtanfolyamra annak érdekében, hogy az Amerikai Római Egyetem teljes tudományos tantervéből részesülhessenek. Ezzel a programmal a diákok angolul beszélnek, hallgatnak, olvasnak és írnak angolul, miközben kiválasztott kreditorientált általános oktatási kurzusokat tartanak az AUR-n.

Felvételi versenyképes. Az AUR vonzza a diákokat több mint 40 országból, és felajánlja diákjainak külföldi tanulmányait külföldön: Kína, Ecuador, Anglia, Görögország, Spanyolország és az Egyesült Államok legfinomabb egyetemei. A pályázatokat folyamatosan fogadják el, és a hallgatókat az életkor, faj, nem, vallás, nemzeti vagy etnikai hovatartozás vagy fogyatékosság nélkül tekintik meg.

Az Egyesült Államok egyetemi rendszerén kívüli intézményeknél szerzett akadémiai kreditek esetében lehet előnyt szerezni. Az olyan jelöltek, mint az olasz maturità, a nemzetközi érettségi vizsga, a brit GCSE A szintjei és más ezzel egyenértékű programok kerülnek kiértékelésre, valamint az értékelés alapján nyújtott előretekintő krediteket.

A legtöbb esetben a kollégium első éve (30 féléves kredit) felel meg. Ha az AUR felvételi irodája megállapítja, hogy egy diák egyébként teljesen akadémikus képesítéssel rendelkezik, de az angol nyelvtudás megakadályozhatja a sikeres akadémiai tapasztalatok megkezdését, személyre szabott akadémiai félév vagy év lehet az AUR-nál .

Az Amerikai Római Egyetem elkötelezett a diákok pénzügyi szükségleteinek segítésével, különféle tudományos ösztöndíjak és diákmunkahelyi posztok felkínálásával a képzett diákok számára.

A diploma megszerzése után a legtöbb AUR diplomás vagy folytatja tanulmányait, vagy úgy dönt, hogy azonnal belép a munkahelyre. Azok közül a diákok közül, akik a diploma megszerzését követően választják be a munkahelyet, 86% -uk kevesebb mint egy évet foglalkoztatott (2010 szeptemberétől hivatalosan és nyilvánosan jelentett adatokat a Független Főiskolák és Iskolák Akkreditációs Tanácsának (ACICS).

Az AUR- t akkreditálták és / vagy felismerték: a Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága (USA), az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma, a Delaware Állam oktatási tanszéke, a Rome Tribunal és az olasz Oktatási Minisztérium.

Helyszínek

Róma

The American University of Rome

Address
The American University of Rome
Via Pietro Roselli 4 I-00153 Rome

Róma, Lazio, Olaszország
Telefonszám
+39 06 5833 0919, 888-791-8327

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket