Accademia del Lusso

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Biztonságos tanulás

Accademia del Lusso nagyon komolyan veszi hallgatói és munkatársai biztonságát, és betartja az összes kormányzati és helyi hatósági előírást a jelenlegi egészségügyi vészhelyzet vonatkozásában. A tanfolyamokat lehetőség szerint személyesen és online (élő közvetítés / igény szerint) tartják, szükség esetén innovatív és hatékony, magas színvonalú módszerekkel.

További részletek a href = "accademiadellusso.com/hu webhelyen találhatók

---

Ösztöndíj lehetősége

Az Accademia del Lusso ösztöndíja jelenleg elérhető azoknak a nemzetközi hallgatóknak (EU és nem EU tagországok), akik vagy a fenntartható divattervezés mesterképzésére, vagy a divatkommunikáció menedzsment mesterképzésére jelentkeznek 2021 januárjában, angol nyelven tanítva. Jelentkezési határidő: 2020. december 14. További részletekért vegye fel a kapcsolatot az iskolával.

Accademia del Lusso

Divat- és Designiskola

Accademia del Lusso divat- és formatervezési iskolát 2005-ben nyitották meg azzal a céllal, hogy magas színvonalú oktatást biztosítson a divat- és formatervezési iparban pályafutást indítani kívánó fiatalok számára, valamint az ágazatban már dolgozó szakemberek számára, akik fejleszteni vagy frissíteni kívánják képességeik és tudásuk.

A divat- és formatervezési iskola oktatási módszere innovatív megközelítésen alapul, amelynek két tanulási útja szorosan kapcsolódik: a termelésre irányuló kreatív technikai út és a menedzsmentnek szentelt adminisztratív út.

Az Accademia del Lusso megkülönböztető oktatási módszere szintén az oktatók szakértelmének és tapasztalatának eredménye, akik mind a divat és a formatervezés különböző területein ismert szakemberek. Ez lehetővé teszi a multidiszciplináris oktatást, amelyet folyamatosan frissítenek és szorosan kapcsolódnak a munkaerőpiachoz.

Ezen túlmenően a divatiskola és az iparág fontos vállalkozásaival folytatott együttműködés lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy folyamatban lévő projekteknél vagy már végrehajtott projekteknél dolgozzanak, és oktatásaikat egy nagyon oktató tapasztalattal egészítsék ki, amelyet csak a szakmai világgal való közvetlen kapcsolat garantálhat. .

Ajánlott tanfolyamok

Mesterkurzusok: olyan hallgatók számára készültek, akik alapképzettséggel vagy magasabb fokozattal rendelkeznek, és akik olyan speciális előkészítést szeretnének szerezni, amely lehetővé teszi számukra a divat- és luxusmenedzsment pozícióinak betöltését a világ rangú vállalkozásaiban.

3 éves tanfolyamok: azok számára, akik befejezték középiskolai tanulmányaikat, és egyetemi szintű kurzust kívánnak folytatni, amely a divat- és formaterviparban szükséges szilárd elméleti és gyakorlati képzést nyújtja számukra.

Intenzív 1 éves tanfolyamok: azok számára, akik középiskolai vagy egyetemi tanulmányaikat befejezték, és intenzív tanfolyamot kívánnak folytatni meglévő ismereteik fejlesztése és kiegészítése érdekében, hogy kompetens szakembergé váljanak és karrierjüket alakítsanak ki a Divat- és Dizájn iparban .

Rövid távú tanfolyamok: ideális azok számára, akik jelenleg tanulnak vagy dolgoznak, és nincs időjük hosszú távú kurzusra. Bevezetésként tekinthetők a divatnak és ideálisak az összes profilhoz, ha az általános fogalmakon alapulnak, vagy a szakembereknek megfelelő továbbfejlesztési kurzusokra, amikor a szektor bizonyos területeire koncentrálnak.

Előkészítő tanfolyamok: ezek minden egyes tanév kezdete előtt kerülnek megrendezésre, és azok számára elérhetőek, akik már az Accademia del Lusso divat- vagy design tanfolyamán Accademia del Lusso . A kurzusok előkészítik a hallgatókat a nyelvi fejlesztések terén, biztosítják számukra a divat és a tervezés alapvető elképzeléseit, és segítik a diákokat abban, hogy integrálódjanak új környezetébe Milánóban.


Fő okok az Accademia del Lusso való tanuláshoz

  • 100% olasz divat- és formaiskola
  • 12 tanuló maximális osztálymérete az aktív és dinamikus interakcióhoz a tanárokkal, és a lehető legtöbbet hozza ki a tanfolyamból
  • Az oktatói személyzet kizárólag a divat- és formatervezési ágazatban jelenleg képzett szakemberekből áll, akiknek célja a naprakész munkatapasztalat folyamatos átadása a hallgatóknak.
  • Az elméleti órák és a gyakorlati tapasztalatok kombinációját összekapcsoló kevert tanítási módszer (workshopok: külső látogatások, jól ismert divat- és design szakemberek szemináriumai, exkluzív rendezvényeken való részvétel, cégrendeletek szerinti projektmunkák, trendi előrejelzés az európai fővárosokban)
  • A tanárok közvetlenül angol nyelven tanítanak, nincsenek tolmácsok zavaró osztályok
  • Kitűnő szakmai lehetőségek, köszönhetően a divat- és dizájn-üzleti kapcsolatoknak az ADL Karrier Hivatal által kezelt luxusszférájában
  • Luxus helyszín 5. ponton a Via Montenapoleone-n, a világ egyik legfontosabb utcáján
  • A Diáktámogatási Iroda segítséget nyújt a vízum- és bevándorlási eljárásokban, valamint a megfelelő szállások megkeresésében Milánóban, valamint a nemzetközi hallgatók gondozása életének minden területén Milánóban
  • Az ADL kurzusainak fő célja a hallgatók felkészítése és minősítése a mai versenyképes munkaerőpiacra való azonnali és sikeres bejutásra


Infrastruktúra / oktatási létesítmények

Accademia del Lusso professzionális műhelyeket és számítógépes laboratóriumokat biztosít a hallgatók számára, iMac-kel, valamint a legújabb hardverrel és szoftverrel. Az iskola magában foglal egy igazi üzletet is, ablakokkal, mintázatkészítéssel és testreszabási laboratóriumokkal, valamint nagy tereket fotózásra és divatstílus-ülésekre.


Kiemelt kar

Accademia del Lusso tanárai magasan képzett szakemberek, akik jelenleg a divat- és design ágazatban dolgoznak, és többségükben kizárólag az ADL diákjainak tanulnak. Ez biztosítja a diákok számára a naprakész munkatapasztalatok folyamatos átadását, valamint közvetlen kapcsolatot a tanári cégekkel.


elhelyezések

Az Accademia del Lusso Karrier Hivatala összekapcsolja a diákokat a vállalkozásokkal annak érdekében, hogy kiváló lehetőséget biztosítson a gyakornokoknak, amelyek gyakran elhelyezésre nyílnak. Ez a hatékony iroda segíti a diákokat a cv és a portfólió létrehozásában, azzal a céllal, hogy felkészítse őket a munkahelyi igények megteremtésében és profiljaik legjobb módjainak bemutatásában.


Legjobb toborzó cégek

Valentino, Prada, Fendi, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Bottega Veneta, LVMH, Hugo Boss, Vivienne Westwood, Ermenegildo Zegna, John Richmond, Krizia, L'Espresso, L'Oreal, Luxottica, Marina Rinaldi, Stefanel, Baci és Abbracci, OVS, +39 emlékmű, UPIM, 1. emelet, AB & COM, Aeffe, Lux Venture ügynök, Alviero Martini, Antonio Marras, Barbara Giannelli, Be-Ma, Betty Blue, Brooks Brothers, Cashmira, Celine, Osztálykiadás, Colangelo, Columbus, Conde Nast, Corps et Ame, Datura, PEM Publishing, Emilù, Eres, Fabrizio Melzi, divat, Franca Soncini, Francesco Scognamiglio, Fun and Fashion, Future Concept Lab, GF Service, Gianfranco Femzia, Gruppo Zannier, Guitar, Ileana Turrini, Info Draft , Ingenio, Insight Communication, JM Fashion & Advertising, Jonofui, Krizia, L'Autre Chose, Le Van Kim, Les Copains, Marly's Fashion, Martin Margiela, Matteo Sorbellini, Monica Leoni, a Muse Magazine, Nardelli, Page Adv, Philippe Plein, Popai, Donne miniszterelnök, Ruffo, SP Management, Saatchi & Saatchi, Sabat ini, Salima Arfoudi, Schema, Scudrera, So farmer, Società Italia, International Staff, Studio Re, Studio Uno, Tosi Communication, Ulisse Barbi, Uragano stúdió, Urrà, Videolook, Vigevano 41, VW Consultin White Gallery, XT.

Helyszínek

Milánó

Address
Accademia del Lusso S.r.l.
Via Montenapoleone 5

20121 Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket