Bologna Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

BBS" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/38/38186_Screen_Shot_2017-01-19_at_5.30.49_PM.png" alt="BBS" />

alt = "A BBS (2000-ben becsült érték) a Bolognai Egyetem (kb. AD 1088) üzleti iskolája. alt =" A BBS Európa leginnovatívabb üzleti iskolái közé tartozik, és Olaszország egyik legelismertebb intézménye. Az interdiszciplináris kitekintés, az ipar integrációja és a nemzetközivé válás az iskola filozófiájának kulcsfontosságú pillérei, amelynek célja a hallgatók megfelelő képességeinek biztosítása annak érdekében, hogy a folyamatosan változó és összetett gazdasági környezetben bizalommal, tudással és motivációval találkozzanak a sikerhez.

Bologna Business School központja a Villa Guastavillani épületében található, a 16. századi reneszánsz épületben, a bolognai hegyekben, kevesebb mint tíz percre a városközponttól. Itt a történelem, a technológia és a hagyomány gyönyörű és természetes keretek között él. Bologna egy élénk város Olaszország szívében - 30 percre Firenzétől, egy órára Milánótól, két órára Rómától és Velencétől - Emilia-Romagna városában, Európa egyik leggazdagabb régiójában.

BBS

alt = "A BBS 360 ° -os tudományos és" valós világ "oktatási tapasztalatot kínál, beleértve nappali tagozatos mesterképzéseket (angol és olasz nyelven), részmunkaidős mesterképzéseket és rövid távú programokat vezetők és szakemberek számára. Az iskola együttműködik az iparral vezető vállalatok, kiemelkedő vezetők, magas színvonalú és személyre szabott programok biztosítása számukra. A középvállalkozások és a „Made in Italy” ipar kérdéseire különös figyelmet fordítanak kutatások és célzott projektek.

BBS

Az alt = "BBS közösség egy család, amely diákokból, öregdiákokból, karokból, menedzserekből és egy kiterjedt üzleti hálózatból áll, amely több mint 500 nemzeti és nemzetközi társaságból áll. Hallgatók, akik évente több mint 600-at érkeznek, a világ minden tájáról érkeznek, és különféle akadémikusok alt = "A BBS Karon több mint 300 hazai és nemzetközi oktató, akadémikus, valamint vezetők és tanácsadók vesznek részt.

Helyszínek

Bologna

Bologna Business School BBS

Address
Villa Guastavillani - Via degli Scalini, 18
40136 Bologna, Emilia-Romagna, Olaszország
Telefonszám
+39 051 209 0111

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket