Free University of Bozen-Bolzano

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Free University of Bozen-Bolzano 1997 Free University of Bozen-Bolzano ben alakult. Egyetemünk erős nemzetközi kilátásokkal rendelkezik, amint azt a többnyelvű tanfolyamok (német, olasz, angol és Ladin) is bizonyítják, valamint a külföldi diákok és oktatók nagy száma.

Az egyetemnek öt kara van, és az előadók magas aránya (35%) és a diákok (17%) külföldről érkeznek , és a gazdaság, a természettudományok, a műszaki tudományok, a társadalomtudományok, az oktatás és a tervezés . Jelenleg 4 100 hallgató regisztrálva van több mint 30 egyetemi és posztgraduális képzésben .

A nemzeti rangsorban az egyetem minden évben eléri a legjobb pozíciókat. 2018-ban, a negyedik egymást követő évben, a Censis olasz kutatóközpontja a kisebb magán egyetemek közül az első helyen állt egyetemünk (kevesebb, mint 5000 diák). A nemzetközi rangsorban is magas rangot szereztünk, különösen a „nemzetközivé válás”, a „hallgatói elégedettség” és a „gyakorlatorientált” kategóriák alatt.

A tanított modulok és a kutatási projektek kapcsolódnak a nemzetközi és interregionális hálózatokhoz. Például az Euregio projekten belül partnerségben állunk Innsbruck és Trento egyetemekkel, és elkötelezettek vagyunk a minőségi szabványok elérése mellett.

Tegyen fel kérdést a WhatsApp webhelyen

Helyszínek

Bolzano

Address
Free University of Bozen-Bolzano
Universitätsplatz 1 Piazza Università 1

39100 Bolzano, Trentino-Dél-Tirol, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket