H-FARM College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bízunk a fiatalokban és a jövőbeni lehetőségekben

Mi vagyunk az egy egyedüli vezető platform, ahol az innováció, a vállalkozói szellem és az oktatás együtt élnek és növekednek

Mi vagyunk az innovációs platform, amely támogatja az új üzleti modellek létrehozását, valamint a fiatalok és a vállalatok átalakítását és oktatását digitális megközelítéssel. A 2005-ben alapított vállalkozásunkban az elsők voltak a világon, amelyek olyan modellt fogadtak el, amely egybevágja a beruházásokat, az üzleti tanácsadást és a digitálisan kibővített oktatási programokat, és most Európa legfontosabb innovációs központja vagyunk.

Küldetésünk az, hogy új üzleti és oktatási modellek segítségével vezesse a vállalatok digitális átalakulását és kultúrákat hozzon létre.

A nevünkben H jelentése az ember, mert az emberek a dolgok középpontjában állnak: szolgáltatások, kapcsolatok, interakciók. Az emberek változtatnak meg. A jövő, amelyről álmodtunk, még csak a kezdetekben van, és velünk építette.130284_stud.jpg

A világ változik, amelyet a technológiai innováció hajt előre, amely átalakítja a társadalom minden szempontját

Hisszük, hogy a hallgatóknak inspirációra és kreativitásra van szükségük a jövőbeli kihívásokkal való szembenézéshez szükséges készségek fejlesztéséhez .

A H-FARM oktatási projektet egy olyan innovatív megközelítés jellemzi, amely forradalmasítja a tanítást és a tanulást, dinamikus programok , multidiszciplináris készségek fejlesztése és új oktatási eszközök használata révén segíti a hallgatókat potenciáljuk kibontakoztatásában .

Minden kurzusunk multidiszciplináris, együttműködési, tapasztalati és konkrét megközelítésen alapul.

Csapatorientált

Az együttműködés, a befogadás és az átláthatóság alapvető fontosságú a komplex projektek irányításában. A csapatmunka technikái, az öntudatosság fejlesztése és a lágy készségek képezik a megközelítésünk alapját.

Interaktív megközelítés

Együttműködünk vendégtanárokkal, szakértői mentorokkal és innovátorokkal, akik első kézből származó tapasztalataik alapján a legfrissebb információkat nyújtják a hallgatóknak.

Nyílt innováció

Mindig naprakészek vagyunk a legújabb trendekkel és technológiai újításokkal, amelyek megfelelnek a mai kihívásoknak. Kihasználjuk azokat a lehetőségeket, amelyeket a változás tett lehetővé.

Gyakorlati tapasztalat

Az inspirációt valósággá alakítjuk. Első kézből történő kísérletezéssel tanulunk.

Az élethosszig tartó tanulás

A tanulás egész életen át tartó folyamat, mind a szakmai, mind a személyes növekedés szempontjából.130285_people-2557396_1920.jpg

Helyszínek

Roncade

Address
Tenuta Ca’ Tron, Via Sile 41
31056 Roncade (TV)

31056 Roncade, Veneto, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket