Haute Future Fashion Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AKADÉMIA

Magasabb Akadémia Divat és Design (HFFA) - egy innovatív oktatási intézmény, amely a vonatok szakemberek a legmagasabb szintű a divat területén Suite, haute couture és a koncepció kialakítása.

Az Akadémia ben alakult Milánó - elismert világ fővárosa a divat és a design. A cél az Akadémia - képzés egy új generációs kreatív igazgatók (művészeti vezető) és a felső vezetők stratégiai menedzsment Suite.

Avantgárd oktatási módszernek Akadémia változások megközelíteni a jövőbeli fejlődés interdiszciplináris oktatás és célja a folytatása a hagyományok kiváló kivitelezés «Made in Italy".

MÓDSZER HFFA

Mivel a folyamatosan változó követelményeknek az alkotás folyamatát divat, kiváló kivitelezés és a művészi kifejezés ma újra magasságban. HFFA módszert ad a diákok megfelelő culturological bázis és a fenntartható tervezés készségek a kreatív folyamat, hogy biztosan be a rendszerbe a divat és a siker eléréséhez.

Integrált innovatív egyetemi tananyag, és kapcsolatokat létesített vezető szervezetek és márkák a divatszakma lehetővé HFFA vált kiválósági központ a diákok és a hivatkozási pont a vállalatok számára, hogy fektessenek be a modernizáció a stratégiai ágazatban.

CAMPUS

Campus HFFA található a Milánó történelmi központjában, néhány lépésre a Dóm és a Via Montenapoleone (a híres "Fashion Square"), mely egy stratégiai helyzete között az irodák divatházak és butikok. Az Akadémia székhelye a falak, a híres Intézet SIAM (Society of Arts and Crafts) - az egyik legrégebbi oktatási központok, az olasz-ben alapított 1838-ban, mielőtt a nemzeti Olaszország egységesítése. SIAM mindig ösztönözte az új ötletek és találmányok, és tett egy hatalmas fejlődéséhez járul hozzá a két milánói és az egész országot.

Amellett, hogy az ókori római falak, az épület területe több mint 5000 m²-es egyéb fontos történelmi és kulturális értékek, köztük a meghökkentő Díszterem, amely otthont előadások HFFA, és a híres könyvtár nevű Carlo Cattaneo, amely több mint 6500 könyvek és kéziratok a tizennyolcadik század óta. Ez egy igazi kulturális oázis a város szívében, két nagy kényelmes zöldebbé udvarral és terasszal, panorámás kilátással. Itt mindent átgondolt a maximális kényelmet a diákok.

Az Akadémia nyitva 08.00 és 22.00 óra között, és számos lehetőséget kínál a szocializáció, korlátlan hozzáférést biztosít az osztályteremben, Mac számítógépek a szükséges szoftver és nagy sebességű internet Wi-Fi.

Tantermek és laboratóriumok

Az osztálytermekben, felszerelt Mac számítógépekkel és ingyenes Wi-Fi-vel, köszönhetően a sikeres kombinációja a design és a technológia létrehozásához egy hangulatos munkahelyi légkör.

Amellett, hogy tantermeket, és biztosítja a speciális laboratóriumi osztályok - Atelier, Parfüm Laboratóriumi és stúdió sound design. Gyakorlati órák által végzett, magasan képzett szakemberek segítségével megismerkedhetnek a technológia és berendezések.

KÖNYVTÁR divat és design

Amellett, hogy a régi könyvtár Intézet Society of Arts and Crafts (SIAM), az Akadémia saját gazdag könyvtárát a divat és a design. Több mint hatmillió könyvek és kiadványok ősi kéziratok a legújabb kiadványok mindig elérhetőek a kutatás vagy új információt a diákok és a szakemberek.

MOBILE szolgáltatások diákok

HFFA az első Oscar Felsőoktatási, amely egy innovatív mobil információs rendszer. Valóban, az igénybe vett alkalmazások okostelefonokra és tablettát, a diákok mindig van kéznél a legfrissebb híreket a tanfolyamok, menetrend osztályok és tantermek. Bármikor, még a diploma megszerzése után, akkor kap távoli hozzáférést anyag a virtuális könyvtár: könyv, szöveg, tankönyvek, folyóiratok és egyéb információk ..

Helyszínek

Milánó

Address
Via Santa Marta, 18
20123 Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket