Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Értékek

Minőség, hitelesség, tisztelet, a vendéglátás és élelmiszer-biztonság

A kulturális hajtóerő, amely továbbítja az értékeket

A cél ICIF, az Institute of Food and Wine a Régiók Olaszország, osztályozásának, védelme és előmozdítása érdekében a képet az olasz konyha, a kiváló helyi termékek és regionális ételek és borkultúra, a kihirdető ismeretek körében szakemberek az egész világon hangsúlyozva értékének igazi olasz konyha és a kiváló élelmiszerek, amelyek megkülönböztetik az egyik ICIF egyik fő célkitűzése, hogy elősegítse "Olaszországban készült".

Életmód, vendéglátás és a hitelesség

ICIF mindig is az értékek olasz ételek és borok, olasz vendégszeretet és Életstílus szerte a világon részt események és inititatives, mind Olaszországban, mind külföldön. Az akció a Pizzéria és kiváló minőségű olasz élelmiszeripari termékek révén történik oktatás fiatal szakácsok az olasz központja a vár Costigliole d'Asti, a kínai Intézet Sanghajban, az intézetek Sao Paulo és Flores da Cunha Brazíliában , és együttműködés révén iskolák és egyetemek Gasztronómiai különböző országban szerte a világon.

Fő tevékenységek

Szakácsképzés, támogatása "Made in Italy", fontosabb eseményeket, és a hamisítás elleni küzdelem

Gyakorlat

Képzése fiatal olaszok és külföldi szakácsok, hogy szert szakmai specializáció Regionális Pizzéria; A tananyag magában foglalja a képzést az élelmiszerbiztonságra és a fenntartható politikák irányítása az élelmiszer-láncban.

Előmozdítása "Made in Italy"

Promotion az olasz konyha és a kiváló minőségű olasz termékeket külföldön, a képzések szervezésével és a diffúziós kapcsolatos információk "Made in Italy", és annak végrehajtását a hivatásos szakácsok és éttermek szerte a világon.

Promotion olasz ételek és borok termékek külföldi vásárokon és nemzetközi eseményeket. Szervezése ételek és borok túrák felfedezni a lényege az olasz regionális konyha és a kultúra, a kiváló minőségű termékek és a gazdag kultúra az olasz régiók.

Fontos események

ICIF áll az élen a nemzetközi események, ahol mérvadó hang az étteremben üzleti van szükség, amely a szakértelem olyan kezdeményezések, amelyek elősegítik az olasz ételek és kultúra.

Hamisítás elleni küzdelem

Úgy hívják, hogy "Olasz hangzású"Az utánzás vagy hamisítás olasz élelmiszeripari termékek külföldön. A hamis élelmiszertermék keveréke olasz nevek, logók, képek és szlogenek egyértelműen tulajdonítható hazánkban.

Amellett, hogy a nevelési célok, ICIF-ben alakult azzal a céllal, hogy osztályozza, védelme és előmozdítása érdekében a képet az olasz konyha és a termékek kiválósági tengerentúli, védelme kézműves alkotások, védi a fogyasztókat a hamisítás és a hamisítás és a tudás terjesztése és technikák között hivatásos szakácsok és vendéglátósok szerte a világon.

Helyszínek

Turin

Address
Piazza Vittorio Emanuele II, 10
Costigliole d'Asti

14055 Turin, Piedmont, Olaszország

Olaszország Online

Address
Piazza Vittorio Emanuele II, 10
Costigliole d’Asti (AT)

14055 Olaszország Online, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket