Hivatalos Leírás

Inkubátor a tudás és a kutatás az innováció számára.

Velence mindig is válaszút előtt áll a különböző kultúrák és az állapota okozott, hogy ki vannak téve, mint más városokban, befolyások, trendeket és innovációkat, a művészet, mint a kultúra és a kereskedelem, ápolása hivatás találkozó és kutatási Új.

Városok első és legnagyobb szervezete proto-ipari West: az Arsenal Velence, ahol azt találták, és elindította a termelés haditengerészeti sorozat.

Velencében konvergálnak nyelvek, ötletek, és tehetségüket velük tárgyak és anyagok. A hozzáállás, hogy az átalakulás a meglévő minőség különbözteti meg kell összekapcsolni a különböző világok és szülni az új realitásokhoz.

Mi teszi IED Velence központja oktatási kiválóság? Azt a képességét, hogy hozzon létre egy kapcsolatot a rengeteg tudás és az, hogy katalizálja a pályázati projekteket, az emberek és az energia nem csak a helyi kontextusban, de nemzeti és globális szinten.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Olasz

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

IED – Istituto Europeo di Design Venice

kiadás - A művészetek és kultúra világának legújabb fejleményei egyfelől látták, hogy a művészek és a területen dolgozó más szakemberek munkájuk kreatív és üzleti részév ... [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

A művészet és a kultúra világának legújabb fejleményei egyrészt a művészek és a szakterületen résztvevő egyéb szakemberek munkájával foglalkoztak, mind a kreatív, mind az üzleti részükkel. Másrészt a kultúra eszméje és funkciója egy tudatosabb és strukturáltabb közjó és szolgáltatás felé fejlődött, amely a vállalkozói szemléletű szakembereket igényli és a társadalmi tudatosságra és a fenntarthatóságra összpontosít.

A Mesterképzés a Művészetért és Kultúráért a hallgatók számára olyan elméleti és gyakorlati hátteret biztosít, amely lehetővé teszi számukra, hogy elinduljanak egy ötletből, és meghatározzák az üzleti tervet, amely az ötletet ötvözi és értékes innovációt eredményezne. A konkrét, személyre szabott tanításoknak köszönhetően, akik támogatják az osztályokat az elkülönített mentorálással, a résztvevők megtanulják, hogyan tervezzenek és kezelhessenek művészeti vagy kulturális projekteket teljes egészében. A mester végén lehet pályafutást kezdeni a magán- és közművelődési intézményeken belül, egy vállalkozás elindításához vagy egy nem nyereséges projektek megtervezéséhez.... [-]

Olaszország Velence
Január 2020
Angol
Nappali
6 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Venice

kiadás - Ma a kortárs művészet kurzusához olyan készségekre van szükség, mint a művészi kontextusok és a nyelvek. Míg a szilárd kulturális háttér olyan fontos, mint a ve ... [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

Ma a kortárs művészet kurátora olyan készségeket igényel, mint a művészi környezet és a nyelvek. Míg a szilárd kulturális háttér ugyanolyan fontos, mint a menedzsment és a kommunikációs készségek, a 21. századi kurátor számára még fontosabb, hogy stabil kapcsolati hálózatot építsen ki, hogy a kurátori projekt kézzelfogható és széles körben bővíthető legyen.

Ezért a velencei város presztízsének és egyedülálló pozíciójának köszönhetően a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy kritikusan és aktívan részt vegyenek a kurátori gyakorlatban és kortárs művészetekben folyó vitákban, és működjenek a Biennálé kontextusban, a kiválósági és innovációs inkubátorban. A tanfolyam arra készteti a tanulókat, hogy gyakorlatilag minden formájukban megismerjék a kurátor munkáját, egy nemzetközi karának köszönhetően, amely a művészeti világ egyik legkiemelkedőbb szakembere. Ezáltal a résztvevők megismerkednek a kurátori módszerekkel, mint például a Peggy Guggenheim Gyűjtemény, a Pinault Alapítvány, a Fondazione La Biennale di Venezia és a Christie's.... [-]

Olaszország Velence
Január 2020
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Aggiudicati una borsa di studio per il corso di Marketing e Comunicazione dei Beni Culturali

Aggiudicati una borsa di studio per il corso di Grafica Digitale

Mery Glez - performance luminosa e sonora

IED - Istituto Europeo di Design
Address
Velence, Veneto, Olaszország
Honlap
Telefonszám
+39 041 277 1164