IUAV University of Architecture in Venice, Italy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Iuav Masters (posztgraduális szakirányú programok) és Advanced Specialization Courses

Az Università Iuav di Venezia fejlett kurzusokat kínál a diplomások és szakemberek számára.

A különböző posztgraduális programok három ágon oszlanak el, amelyek az elérni kívánt foktól függően változnak:

  • I. szintű mester program
  • II. Szintű mester program
  • Speciális szakirányú kurzusok

A Masters (posztgraduális szakirányú programok) célja a tudás és a készségek fejlesztése az innovatív és stratégiai ágazatokban a gyártási és ipari világ, és jellemzi az interdiszciplináris és alkalmazási megközelítést.

Különböző tudományágak (művészet, építészet, várostervezés, szociológia, mérnöki tudományok, közgazdaságtan, filozófia, irodalom stb.) Diplomások számára nyitottak, akik érdeklődnek a vállalkozói készség, a vállalati funkciók és bizonyos közigazgatási és pénzügyi szektorok szakmai képzésének megszerzéséért.

Minden Posztgraduális Mesterprogram ellenőrzött hozzáférést biztosít. A felvételi feltételeket minden egyes Programjelentés tartalmazza.

A posztgraduális mesterképzési programok a következő címek birtokában állnak rendelkezésre (egyes ágazatok további információkat tartalmaznak a saját Program-értesítésükről):

  • I. szintű mesterképzés - előfeltétel: Bachelor of Arts or Science
  • II. Szintű mesterképzés - előfeltétel: mesterképzés vagy tudomány

A posztgraduális mester program egy tanév hossza, körülbelül 375/450 órányi óra. Az akadémiai tevékenységeket az egyetemi kreditek számszerűsítik (egy hitel 25 óra diákmunkának felel meg). A teljes tanulói terhelés ezért általában 60 kreditben szerepel.

A posztgraduális mesterképzés megszerzése érdekében a hallgatóknak legalább a tanulmányi időtartam 70% -át meg kell jelenniük, és meg kell adniuk a szükséges vizsgákat. A tanulmányterv magában foglalja a szakmai gyakorlatot, a megszerzett tudás kísérletezését és alkalmazását, valamint a végső kutatási téziseket.

Speciális szakirányú tanfolyamok különböző időtartamú szakmai kurzusok. Nyitottak azoknak, akik birtokában egy egyetemi vagy posztgraduális diploma. Olyanok is nyitottak, akik szakmai tapasztalatot szereztek, amelyet a kurzusok céljaira elismertek és alkalmasnak ítéltek.

Minden posztgraduális program ellenőrzött hozzáférést biztosít: ezért célszerű megtekinteni az egyes programokról szóló közleményt, hogy megismerjék a felvételi pontos feltételeit.

A végzős programok magukban foglalhatják az egyetemi kreditek megszerzését.

A részvételi arány az órák egy bizonyos százalékáig kötelező.

Helyszínek

Velence

Address
Santa Croce, 191 30135 Venezia VE Italia
30135 Velence, Veneto, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket