LUISS Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

LUISS Business School EQUIS által akkreditált LUISS Business School a LUISS Guido Carli Egyetem üzleti és menedzsment iskolája, amelynek székhelye Róma (Olaszország). Az iskola vezet az egyének és a vállalatok fejlődését és növekedését. Olyan tehetségeket képez, amelyek képesek lesznek elősegíteni a kis- és nagyvállalatokon belüli társadalmi és üzleti növekedést, a vállalkozói szellemet nem szokványos tulajdonságokkal ötvözve: a kreativitás, minden nehézség kihívásával.

Legyen Ön az ambíció üzleti vállalkozás megkezdésében vagy nagy szervezet átalakításában, a világ átalakításában vagy a világ megváltoztatásában, a LUISS Business School kapcsolata a jövőjével.

LUISS Business School tevékenykedik és innováció , kreativitás és lehetőségek vesznek körül. Itt tanulni és hozzáférni a világszínvonalú oktatókhoz, vendégelőadókhoz és az iparág vezetőitől.

Egy nemzetközi campus Róma szívében (Olaszország). Nincs olyan hely, mint Róma! LUISS Business School egy felsőfokú üzleti iskola a világ örökségének Rómában (Olaszország), ahol a szépség, a történelem és a kultúra csodálatos környezetet biztosít. Az iskola Róma egyik legjelentősebb történelmi és művészeti részében helyezkedik el, épületei tükrözik a város légkörét és szépségét. A város gazdag történelmével és kultúrájával, valamint az olasz vállalkozások kreativitásával mindent megtalál, amire szüksége van a transzformációs élményhez.

Tapasztalja meg a Business School-ot a világ első 1% -ában

LUISS Business School megszerezte az aranyszínvonalat, az EQUIS-akkreditációt, amely biztosítja a legjobb minőségű tanulási tapasztalatot.

Etika, felelősségvállalás és fenntarthatóság

Az etika, a felelősségvállalás és a fenntarthatóság hubja (ERShub) azért jött létre, hogy értéket adjon az etika, a felelősség és a fenntarthatóság terén a vezetői oktatásban és általában a gazdasági tevékenységben. Az ERShub előmozdítja azt az elképzelést, hogy az üzleti élet etikai, felelősségteljes és fenntartható megközelítése jelentős és tartós gazdasági eredmények eléréséhez kulcsszerepet játszik, miközben lehetővé teszi a mai világdinamika és a globális kihívások megfelelő értelmezését.

A vállalkozás megkezdésének tervezése. Ha ez a vállalkozói tevékenység, amely a következő munkaképességének középpontjában áll, az iskola hozzáférést biztosít a hallgatók modellezéséhez, tervezéséhez és finanszírozásához, hogy mi legyen vállalkozó.

Helyszínek

Róma

LUISS Business School

Address
Via Nomentana,216
00162 Róma, Lazio, Olaszország
Telefonszám
+39 06 85 225 689

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket