LUISS School of Government

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A School of Government része Libera Università Internazionale degli Studi sociali (LUISS) Guido CarliMultidiszciplináris egyetem kínál fok összes egyetemi szinten. A hangsúly az üzleti tanulmányok, a gazdaság, a politika és a jog. A campus található Róma központjában, és bemutatja a modern tanulási környezetet 7000 diák. Az új épületek belsejében található egy nagy félig park területén a Via Romania, egy modern egyetemi komplexum szerelve a legújabb fejlett technológia. Az építészet területén nyitott, dinamikus, átlátható terek teljesen kifejezni a közösségi érzést, és az intenzitás az élet az egyetemen.

LUISS Guido Carli egy egyetemi elkötelezett a kiválóság szempontjából jelentős beruházást az oktatás és a kutatás. Köszönhetően a kapcsolata Confindustriától olasz Gyáriparosok Szövetsége, az egyetem szorosan kapcsolódik az ország ipari konszernek, amelyek nagy része nemzetközi szinten működnek. A kutatás és az oktatás kiválósága LUISS közelmúltban megerősítette egy független értékelést Il Sole 24 Ore, az egyik vezető európai napilapok, valamint a Nationplacing intézmény között az első Olaszországban. alapítása óta LUISS Guido Carli játszott kulcsfontosságú szerepet az olasz gazdasági és kulturális fejlődését. Nem csak azt képzett világszínvonalú vezetői érzékeny értékeit piaci kultúra, és a szabályok a modern demokrácia, de ez szintén fontos tudományos hozzájárulást az alábbi területeken a gazdasági és pénzügyi, jogi és politológiai.

Hallani a LUISS School of Government közvetlenül az igazgató Prof. Sergio Fabbrini

School of Government származó Andrea Giannone on Vimeo.

Miért Luiss Guido Carli

LUISS Guido Carli egy multidiszciplináris egyetem kínál fok összes egyetemi szinten. A hangsúly az üzleti tanulmányok, a gazdaság, a politika és a jog. A campus található Róma központjában, és bemutatja a modern tanulási környezetet 7000 diák. Az új épületek belsejében található egy nagy félig park területén a Via Romania, egy modern egyetemi komplexum szerelve a legújabb fejlett technológia.

Az építészet területén nyitott, dinamikus, átlátható terek teljesen kifejezni a közösségi érzést, és az intenzitás az élet az egyetemen. LUISS Guido Carli egy egyetemi elkötelezett a kiválóság, amely vonzza a legnagyobb tehetségeket (tekintve a diákok és a tanárok) keresztül jelentős beruházást az oktatás és a kutatás. Köszönhetően a kapcsolata Confindustriától olasz Gyáriparosok Szövetsége, az egyetem szorosan kapcsolódik az ország ipari konszernek, amelyek nagy része nemzetközi szinten működnek. A több mint negyven év óta az alapító 1966-LUISS Guido Carli játszott kulcsfontosságú szerepet az olasz gazdasági és kulturális fejlődését. Nem csak azt képzett világszínvonalú vezetői érzékeny értékeit piaci kultúra, és a szabályok a modern demokrácia, de ez szintén fontos tudományos hozzájárulást az alábbi területeken a gazdasági és pénzügyi, jogi és politológiai.

Hely és szolgáltatások

Tanul a School of Government jelenti része LUISS dinamikus és nemzetközi közösség, amely megosztja a tudományos törekvések, a lelkesedés és a tapasztalat. Diákok tartsa aktív szerepet kapjanak az oktatás és számíthatnak a szoros kapcsolatot a kar tagjai. LUISS számos lehetőséget a diákoknak, hogy vegyenek részt a szövet az egyetem, és azon túl, beleértve a saját rádió és webTV, a legfontosabb az olasz hallgatói közösség.

Étkezési

A hallgatók férhetnek hozzá a cafeteria a Viale Románia campus, amely a következő nyitvatartás:

  • Ebéd: hétfőtől péntekig, 12,00-14,30
  • Vacsora: hétfőtől péntekig, 19,00-20,45
  • Szombat: 12.00-13.30

A cafeteria kínál elvitelre szolgáltatás vacsoraidőben tart nyitva, szombaton. Meg kell foglalni a szolgáltatás által 13.30. Változások a cafeteria nyitvatartási felteszik a hirdetőtáblán és a LUISS honlapján. Augusztusban a kávézók zárva lesz. További információk itt érhetők el.

E-mailek és IT

Az egyetem IT Services egység biztosítja a működés és frissítés az IT-szolgáltatások a LUISS, hogy a hallgatók, oktatók és a személyzet tagjai fokozott szoftverek. Biztosítja továbbá rendszer és platform átjárhatóság alkalmazott oktatási, kutatási és adminisztratív szolgáltatások. Az IT Services fő tevékenységei a következők:

  • hálózati és biztonsági szolgáltatások
  • segítség felhasználók
  • hardver és szoftver
  • az új technológiák bevezetésének
  • fenntartása és fejlesztése alkalmazások

Diákként a School of Government, akkor el kell látni egy e-mail fiókot, és hozzáférést biztosít számos webalapú szolgáltatásokat. LUISS egyetemen is nyújtanak vezeték nélküli hozzáférést.

Könyvtár

School of Government diákok szabadon hozzáférhet LUISS könyvtár, ami sok olyan offline és online kutatási források, könyvek és folyóiratok. További információ a könyvtár itt érhetők el.

sport-

LUISS Sports Activity célja, hogy a diákok részt, és úgy érzi egy közösségi révén értékes üzenetet a sport. Ennek része a School of Government, akkor a gyakorlatban mindenféle sportok széles, beleértve a kosárlabda, labdarúgás, röplabda, rögbi, atlétika. Minden sport tevékenység zajlik a University sportközpont PALALUISS, az Acqua acetosa területen, ami 30 percen belül Viale Románia campus tömegközlekedéssel. További információkért lásd: itt.

Kulturális tevékenységek

A diákok is részt vesznek a különböző kulturális tevékenységek által szervezett LUISS diákok, mint például, a fényképezés és írásban versenyek, színházi labs. Az egyetem is megállapodásokat kötött színházak száma Rómában, mely a diákok vágott árú jegyek vagy kedvezményes bérletek. További információt kell közölni, ha megérkezik az egyetemen.

On-campus egészségügyi

A diákok hozzáférhetnek a költség-ingyenes egészségügyi szolgáltatás, amelyet LUISS és irányítja a házon orvos, akinek hivatali órák:

  • Hétfőn, szerdán, pénteken: 15.30-16.30
  • Kedden és csütörtökön: 10.00-12.00

Augusztusban az on-campus ellátás zárva. Az orvos is felveheti a kapcsolatot e-mailben és telefonon.

Orvosi ügyelet

Van sürgősségi orvosi szolgálat minden LUISS diákok, mely mind az on-campus és a diák otthonában. A szolgáltatás által kínált Medical Care, és akkor vegye fel a kapcsolatot velük, felszólítva az ingyenesen hívható szám 800 94 94 89.

Utazási iroda

LUISS Guido Carli megállapodást írt alá a CTS utazási iroda (Centro Turistico Studentesco e Giovanile), ahol a diákok részesülnek számos szolgáltatást. A diákok a School of Government vásárolhat egy CTS tagsági kártya 18 € helyett 30 €. CTS tagjai megkapják a CTS Tagsági kártya és a Nemzetközi diákigazolvány, amely hozzáférést biztosít kedvezményeket és csökkentsék az árak a légitársaságok, vonat, komp, mozi- és színházjegyeket Olaszországban és külföldön. Ön is megvásárolhatja üdülési csomagokat olyan hely destination.Details információkat ezek a szolgáltatások-ről közvetlenül a Felvételi munkatársai A School of Government, a következő címen: LUISS School of Government Via di Villa Emiliani 14 00197 Roma Olaszország Telefon: 0039 06 85225052 / 5065 Fax: 0039 06 85225056 E-mail: sog@luiss.it.More információkat LUISS szolgáltatások állnak rendelkezésre LUISS International prospektus

Akkreditációs

A School of Government szerves része LUISS Guido Carli. Az egyetem egy teljesen elismert tudományos és kutatási intézmény olasz Oktatási Minisztérium, Egyetemi és Kutatási.

Helyszínek

Róma

LUISS School of Government

Address
Viale Pola 12, 00198 Roma, Italia
00198 Róma, Lazio, Olaszország
Telefonszám
+39 06 85225053

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket