Università LUM - School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A 2004-ben született Egyetem Vezetõiskolája 44 egyetemi mestert, 12 vezetõ mestert és több mint 40 szakképzést kínál.

Számos olyan kezdeményezést támogat, mint szemináriumok, konferenciák, szimpóziumok és az Summers Schools, továbbá a Jogi és a Nemzetközi Tanulmányok Iskolája által biztosított kurzusokon és mesterprogramokon keresztül foglalkozik a társadalmi, jogi és üzleti kérdésekkel is.

Ebben a fejlesztési folyamatban az iskola fokozatosan konszolidált számos és fontos kapcsolatot a vállalatokkal, állami intézményekkel, egészségügyi szervezetekkel és társadalmi vállalkozásokkal, amelyekben kiváltságos beszélgetőként szolgál. Ebből a szempontból a szakértelem és a források biztosításával hozzájárul az intézményi és kulturális mintához, valamint elkötelezi magát Olaszország és a mediterrán térség fejlesztése és növekedése mellett. Más szavakkal: a LUM Menedzsment Iskola az összetett részekkel együtt egy modern szervezetet mutat be, amely képes lefordítani alapítójának alapelveit: a kar és a hallgatók közötti csere minták erősítése: az akadémia és a produktív rendszer között, miközben értékes szinergiákat hoz létre. Fontos hangsúlyozni az iskola magas színvonalú elhelyezését, amely számos előnyt és pozitív hatást gyakorolt nemcsak a hallgatókra, mind tudományos teljesítményükre és foglalkoztathatósági képességeikre tekintettel, mind a helyi, magán- és állami vállalatokra, akikkel megállapodásokat és egyetértési megállapodást írtak alá. A Nemzetközi Tanulmányok Iskoláját azzal a céllal hozták létre, hogy szakirányú posztgraduális képzést hozzon létre a nemzetközi vezetők számára a releváns gazdasági és társadalmi kérdésekről.

Az iskola jövőbeli történetét azonban még meg kell írni: olyan oldalakat, amelyek elmondják az e kemény kalandban részt vevők büszkeségét és szenvedélyét, hogy az értékek, ötletek és törekvések erőssége révén építsék az ország fejlődését.

141226_Schermata2020-10-02alle16.30.05.png

Helyszínek

Bari

Address
Direzione amministrativa S.S. 100 Km 18 70010 Casamassima (BA)
70010 Bari, Puglia, Olaszország

Milánó

Address
Via Giovanni Terruggia,14
20162 Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket