Milano Fashion Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Milano Fashion Institute konzorcium létre, hogy a felsőoktatás a divat terén három Milan egyetemek Bocconi Egyetem, Cattolica Egyetem és Politecnico a Milan. Ez a három egyetem képviselnek nemzetközi kiválósági központ, támaszkodva konszolidált tapasztalattal rendelkezik a kutatási és képzési tevékenységek a vállalkozások számára a divat ágazatában a vezetés, a kommunikáció és a design. Így Milano Fashion Institute egyedülálló kezdeményezés Európában az interdiszciplináris megközelítés alkalmazható kompetenciák hozzájárult a tudományos partnerekkel. A képzési program magában foglalja a tudósok és kutatók közgazdasági és menedzsment szakok Bocconi Egyetem Társadalomtudományi és Kommunikációs a Cattolica Egyetem és a Műszaki és Design a Politecnico a Milan. Általában a programokat a divatipar járnak csak egy vagy két ilyen tudományágak és ezért nehezen bevezetésével a diákok a rengeteg által felvetett kérdések kreatív, termelés és kommunikációs folyamatok, divattal foglalkozó vállalkozások számára.


A Milano Fashion Institute programot, másrészt meghatározza, hogy a hallgatók a speciális interdiszciplináris készségeket, amelyekre szükségük van a hatékony kezelésére a teljes desgin, termelés és kommunikáció folyamatát divat termékeket.

Részvétel mestere MPI egyedülálló kulturális, személyes és szakmai lehetőséget, hogy kiad egy nagyon intenzív időszak Milánóban, az egyik legnagyobb világ divat fővárosaiban.

Az erős kötelékek Milánó és a divat létrehozott második felétől a múlt század, nem képviseli kizárólag a butikok és üzletek, amelyek jellemzően a leginkább kozmopolita város az egész világon. Tény, Milánóban több mint 600 bemutatóterem és 3000 divatcégek. Milan is otthont ad néhány igen aktív és fontos public relations és reklám ügynökségek nemzetközi szinten. És ez még nem minden. Milánóban és a környező tartományban van minden vállalkozás, hogy állítsa össze a divat csővezeték: fotósok stúdió, felderítő ügynökségek, produkciós cégek, a kiadói rendszer és néhány a legismertebb, a legtöbb fejlett és innovatív forgalmazási formák globális méretekben. Milan is a városban, ahol a legfontosabb ipari szövetségek jöttek létre, mint például a Nemzeti Kamara olasz divat (CNMI) és az olasz divat Rendszer (SMI).

Több, mint egy termelési és professzionális rendszer, Milan egy globális divat szakaszban: a divat rendszer vezető eseményeket, beleértve a Milano Collezioni, MIPEL (Nemzetközi Bőrdíszmű Market), Mido (International szemüvegek Fair), MICAM ShoeEvent (International cipő Fair), és a Milano Unica (olasz Textil Fair), katalizátorként működne, rajz divat ágazat szereplői a világ minden tájáról egész évben.

Kulturálisan beszélő, Milan a városban, ahol az olasz történelem erősen jelen van, sőt, ahol a művészet szorosan kapcsolódik a kulturális jelenségek jellemzik a korszerűség, mint a divat és a design magukat.A Scala Színház, a Dóm, a Királyi Palota, a Sforza-kastély, a Arcimboldi Színház, a Triennálé Design Museum, a Brera Pinacoteca, a Poldi Pezzoli Múzeum, a huszadik század Múzeum és a Fashion Múzeum Morando palota fő szimbóluma kiterjedt rendszere kulturális helyszínek, hogy a fogadó rendezvények és kiállítások egész évben.

A személyi szinten, Milan számos különböző szabadidős lehetőségek is: az éttermek és helyszínek Brera és végig a Navigli csatornái, a butikok a divat "Arany Négyszög" (a luxus kiskereskedelmi kerület központjában Milánó) és a mega-üzlet Corso Vittorio Emanuele, az bemutatótermek kiváló kortárs design márkák, a számos rendezvény, mint a Nemzetközi Bútor Vásár (Salone del Mobile) és Fuorisalone rendezvények, valamint aa kiterjedt hálózata kis butik, hogy animálni az élet sok környékeken kívül a jól ismert városközpont. Milan is egy sportos hagyomány gyökerezik a távoli múltban, a csapat nyerte el a legtöbb cím, európai és világszinten egyaránt nagyobb és kisebb sport. Végül, valamint az, hogy központi helyen Európában, Milánó Észak-Olaszország egyik legfontosabb vasúti csomópont, több mint 80 km nagyvárosi hálózatokkal (és még két vonal alatt), és 280 km-es villamosvonal.

Helyszínek

Milánó

Address
Milano Fashion Institute
Registered Office
Via Sarfatti 25,

20136 Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket