Maranello Design Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

„Maranello-ban létrehozunk jövőbeli autós tervezőket”

117698_Maranellokeystone02.png

Maranello Design Academy tervezési tanulmányokra szakosodott képesítéssel rendelkező diplomás iskola. A tanfolyamokat az Europa di Roma Egyetem igazolja.

https://www.universitaeuropeadiroma.it

A Maranello Design Academy elkötelezettek vagyunk a diákok képzésében és magas szintű szakemberekké alakításában.

Van egy egyedülálló programunk, amely az iparággal való szoros együttműködésen alapul, és különleges lehetőségeket kínál az olasz design és a művészeti kultúra megismerésére.

Programunk három fő pilléren alapul:

1. Tanulás a Doing segítségével

Az MDA diákjai a professzionális tervezők által vezetett kis stúdióosztályokban tanulnak, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy a tanulmányi évek során magas szintű tervezési készségeket és kompetenciákat érjenek el.

2. Teljes bemerülési vonalvezetés

A legismertebb sportkocsik és motorkerékpár-gyártók, mint például a Ferrari, a Maserati, a Lamborghini, a Ducati, a Pagani és az Alfa Romeo galériákban és múzeumokban történő rajzolása és tanulása.

3. Teljes bemerítés Art

Az MDA tanterv tartalmazza a legfontosabb olasz művészeti múzeumok és történelmi építészeti helyszínek látogatását. Ily módon a diákok az olasz művészeti kultúra történelmi mesterműveit Rómában, Firenzében és Velencében olyan területeken fejlesztik, mint a festészet, a szobrászat és az építészet.

Teljes alámerülés

Az autótervezés mind az osztályteremben, mind a környező környezetben él és lélegzik. Maranello Design Academy elkötelezett amellett, hogy a hallgatót ezekbe a területekbe merítse, egyedülálló „Élő vonalvezetési program” segítségével.

A professzionális tervezők és a Motor Valley autómúzeumait feltáró kirándulások vezetésével a Maranello Design Academy diákjai a Maserati, Ferrari, Lamborghini, Ducati és Pagani múzeumok és galériák kortárs és történelmi autó- és motorkerékpár-modelljeinek vannak kitéve. ahol „élő” tervrajzokat készítenek.

Ezekben a különleges vonalvezetési órákban a diákok bemutatják az alapvető látási, gondolkodási és cselekvési módokat, amelyek nélkülözhetetlenek mindazok számára, akik érdeklődnek a közlekedési tervek karrierjének folytatásáért.

Gyári látogatások

Maranello Design Academy oktatási filozófiája a tanárok és a diákok közötti mély kölcsönhatásban gyökerezik a stúdióban, a helyszínen és az egy-egy mentorálásban. A teljes bemerülési program tanfolyam széles körű, de minden résztvevő hallgató számára kifejezetten szándékos. A program lezárásával a diákok elnyerte a Motor-völgy gazdag tervezési és mérnöki kontextusát, ahol az iskola található, és elkezdte fejleszteni és finomítani saját, sajátos megközelítésüket a tervezésről.

Maranello Design Academy kulturális utazáson veszi át diákjait a Ferrari, Lamborghini, Pagani, Maserati és Ducati történelmével és technológiájával feltöltött lenyűgöző múzeumok és termelési létesítmények útján. Úgy véljük, hogy a „Teljes bemerülési program” a legmagasabb példát kínálja a diákok számára kínált minőségi és technikai ismeretek tekintetében. A program személyre szabott látogatásokat és egy-egy-egy előadást tart a kiemelkedő tervezőkkel és mérnökökkel, amelyek megosztják szakmai tapasztalataikat és gondos figyelmet szentelnek a diákok tervezési kihívásainak.

Teljes bemerítés Art

Michelangelo és Leonardo da Vinci: Róma, Velence és Firenze szabadtéri építészeti múzeumok, ahol a stílusok, technikák fejlődését a csodálatos terek körüli gyaloglás vagy a hihetetlenül gazdag múzeumok látogatása tanúja lehet.

A design diákok számára Olaszország paradicsoma, amely felbecsülhetetlen értékű munkával és helyekkel rendelkezik.

Maranello Design Academy egy speciális „Teljes bemerülési program”: egy olyan program, amely a hallgatókat a felbecsülhetetlen értékű alkotások és az olasz művészeti hagyományok és kultúra helyszínére vezeti be.

Ez a program célja, hogy segítse a tanulókat a formák, arányok és színek mélyebb érzésének megszerzésében és fejlesztésében a világ legfontosabb művészeti remekműveinek kritikus gondolkodásán és megfigyelésén keresztül.

Olaszország széleskörű építészeti és művészeti kultúrájával ismerkedve a diákok elmerülnek a vizuális és strukturális tájban és kulturális környezetében.

Maranello Design Academy egyedülálló lehetőséget biztosít a hallgatók számára az olasz építészet, a festészet és a szobrászat első kézből való megismerésére a Rómába, Velencébe, Firenzébe, Bolognába és sok más fontos városba és múzeumba történő kirándulásokon keresztül.

Helyszínek

Maranello

Address
Via Terra delle Rosse, 12
41053 Maranello, Emilia-Romagna, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket