POLI.design

Bevezetés

Hivatalos Leírás

POLI.design A tervezési területen működik, amely az egyetemek, vállalatok, szakmai szervezetek, intézmények és szervek közötti kapcsolódási pontként működik.

Fejleszti képzési programokat fiatal diplomások és a szakemberek, valamint képzési programok a vállalatok, amelyek szorosan összpontosított innováció. Úgy működik szemszögéből nemzetközivé, partneri viszony kialakítása a cél az egyetemek, iskolák, testületek, intézmények, vállalkozások, és a vállalatok egy eseti alapon.

A sarokköve POLI.design fekszik a tudományágak a tervezés és a kapcsolódó szakmák. Ez a dimenzió a tervezés szélesebb körű, és rendszeres, mint valaha; vesz a stratégiai fontosságú, és ellentétben nem csupán a termék dimenzió, hanem a méret a kommunikáció, a szolgáltatások, a terek, a divat, és az eseményeket.

Ez egy rugalmas szerkezet, amely felhívja a mély tartály belső tudását a Milánói. Ez hozza a fejlett oktatási és kutatási módszereket a vizsgálat, egységesíti és számol a szakmai ismeretek szükségesek, hogy alkalmazkodjanak az új igények a társadalom átesett radikális átalakítását, és hozza a képzési kínálat és a kutatás kifejlesztett egyetemi kontextusban való összhangba kereslet az innováció jelen van a világban a termelés és a társadalomban.

POLI.design, Melyet a Politecnico di Milano hoz létre, hozzáférést biztosít a multidiszciplináris készségek mélytengeri tárolásához az első és legfontosabb műszaki egyetemen Olaszországban. A Design Iskola és a Design Tanszék mellett a Politecnico di Milano Design Rendszert alkotja, amely a források, készségek, létesítmények és laboratóriumok csoportja, amely a világon a legfontosabb.

POLI.design székhelye Milánó, Az egyetemesen ismert és elismert nemzetközi formatervezési kiválósági központ. Az állandó struktúrák, kulturális intézmények, vásárok és bemutatótermek, könyvkiadás, iskolák, kijelzők, kiállítások és események, hogy a város által kínált számtalan és hozzájárulhat a kulturálisan élénk és dinamikus légkör, amelyek gazdagíthatják a szakmai képzési és nyújtó nagyobb tapasztalattal a tervezés minden leginkább up-to-date formák szemszögéből folyamatos innováció.

A szakmai szférával való kapcsolatokat a három legfontosabb tervezői szakemberek társulásai támogatják POLI.design:

  • ADI Ipari Formatervezési Szövetség
  • AIPi Olasz Interior Designers
  • AIAP Vizuális Kommunikációs Szövetség Olasz Szövetsége

Helyszínek

Milánó

Address
POLI.Design,
38/A, via Durando

20158 Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket