Politecnico di Milano

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Milánói Politechnikai mindig is a minőség és az innováció az oktatás és a kutatás, ami a termékeny kapcsolat a gazdasági és gyártási világok keresztül kísérleti kutatás és a technológiatranszfer.

Tudományos kutatás

Milánói Politechnikai kiemelkedik az erős elkötelezettség Researchis végzett elsősorban az energia, a közlekedés, a tervezés, az irányítás, az építészet, a matematika, a természetes és az alkalmazott tudományok, ICT, a környezet és a kulturális örökség ..

A kutatás egyik kulcsfontosságú eleme az összehasonlítás és a verseny között, a legjobb egyetemi intézetek nemzetközi alapon, mivel a fejlett és innovatív képzési programok kerülnek kidolgozásra, ami egy hely, ahol az egyetemi és a világ a vállalkozások eleget, és így jelentősen hozzájárulnak az innovációhoz és az átalakulás a társadalom.

Európában, Milánói Politechnikai részt vesz számos kutatási és képzési projektek a legjobban képzett európai egyetemek, valamint a bővülő más országok: Észak-Amerika Dél-Kelet-Ázsiában. Az egyetem része IDEA LeagueEgy stratégiai szövetség között öt vezető európai egyetemek a technológia, amelynek célja, hogy oktassák az új generációs Mérnökök tanórán kívüli tevékenységek a kiválasztott, tehetséges diákok.

Campuses

Milánói hét egyetemen található a városokban Milano (Leonardo és Bovisa campus), Como, Lecco, Cremona, Mantova és Piacenza. Ez a többközpontú struktúra nevezik Politecnico Network. Milano, és a közeli városok jelentik az egyik legnagyobb gazdasági és kulturális területek Európában. Milan maga világhírű terén a divat és design.

Üdvözöljük a külföldi hallgatók és a sport a POLIMI

Számos sportolási lehetőségek állnak rendelkezésre Milánói Politechnikai és más központokban partner az egyetem. A diákok gyakorlatban atlétika, futball, rögbi, úszás, fitness, golf, röplabda, kosárlabda, labdarúgás, cselgáncs, vívás, hegymászás, síelés, stb

Helyszínek

Milánó

Politecnico di Milano

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32

20133 Milánó, Lombardia, Olaszország
Telefonszám
+39 02 2399 2008

Como

Address
Polo Territoriale di Como
Via Natta 12/14

22100 Como, Lombardia, Olaszország

Lecco

Address
Polo Territoriale di Lecco
Via Gaetano Previati, 1/c

23900 Lecco, Lombardia, Olaszország

Cremona

Address
Polo Territoriale di Cremona
Via Sesto 39/41

26100 Cremona, Lombardia, Olaszország

Piacenza

Address
Polo Territoriale di Piacenza
Via Scalabrini 76

29121 Piacenza, Emilia-Romagna, Olaszország

Mantova

Address
Polo Territoriale di Mantova
Piazza d'Arco 3

46100 Mantova, Lombardia, Olaszország

Milánó

Address
Milano Bovisa Campus
Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MSc
Az intézmény további kínálata: