Politecnico di Milano RIDEF

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Legyen profi a termelékeny és területi átalakításban az éghajlat védelme, az energia- és erőforrás-felhasználás csökkentése, a felújuló források behatolásának jelentős felgyorsítása, a városok újratervezése az emberek számára.

REGISZTRÁLJ A KIVÁLASZTÁSI INTERJÚKRA

SZERVEZŐ FELEK:
A Master RIDEF 2.0 Az energia újrafeltalálása része a Politecnico di Milano Energetikai Minisztériumának képzési kínálatának.

A javaslatot tevő iskola az Ipari és Informatikai Mérnöki Iskola . Különböző olasz egyetemek oktatói, valamint az ipar, a design és az energetikai szolgáltatások szakértői, a szabályozó testületek és a minisztériumok tartanak előadásokat a RIDEF-en.

IRÁNY:

Rendező Lorenzo Pagliano

Paolo Silva igazgatóhelyettes

SZEMÉLYZET:

Barbara Villa, Stefania Lulli, Giulia Pernicano, Cristina De Salvo

TUDOMÁNYOS VEZETŐK:

Lorenzo Pagliano, Gianni Silvestrini, Nicola Pasini, Paolo Silva, Andrea Marchisio, Stefano Campanari, Giuseppe Artizzu, Marco Merlo, Adriana Angelotti, Roberto Armani, Gianluca Ruggieri, Annalisa Galante, Federico Pontoni, Maria Rosa Vittadini, Camillo Daniele

TÁBLA:

Adriana Angelotti, Roberto Armanu, Stefano Campanari, Lorenzo Pagliano, Paolo Silva, Nicola Fergnani, Giuliano Dall'O ', Annalisa Galante, Cesare Maria Joppolo, Silvia Erba, Ennio Macchi, Mario Motta, Paolo Oliaro, Paolo Zangheri, Carlotta Fontana, Federico Zanfi, Eugenio Morello, Alessandro Rogora, Giovanni Scudo, Gianluca Ruggieri, Nicola Pasini, Maria Rosa Vittadini, Giuseppe Artizzu, Andrea Marchisio, Gianni Silvestrini, Stefano Cera, Salvatore Carlucci

Helyszínek

Milánó

Address
Via Lambruschini 4/A
20156 Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket