Raffles Milan - International Fashion and Design School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az iskola, ami nem volt ott.

Amit a piac már ilyen sokáig követelt. A divat és a dizájn falai között, a tanár és a diák között, a múlt és a jövő között. Aki úgy gondolja és beszél a 14 ország nyelvén, ahol működik. Az egyik, hogy felkeltse a legjobb diákokat, a legjobb mestert választotta.

Az iskola, amely itt van.

Az, ahol megtanítanak, hogy szembenézzen a kihívásokkal, amelyeket senki sem gondolott. Az, ahol megvizsgálod magad a korlátaidnak, és megtanulod játszani a játékodat ... a határok érzékelésével. Az, ahol beszélik a nyelvet ... és még egy 13 is! Az egyik, akit soha nem fog elhagyni.

Raffles Milano Istituto Moda e Design

Új divat- és formaiskola Milánóban? Igen, a neve Raffles Milano Istituto Moda e Design . Egy nem szokatlan szellemmel és módszerrel rendelkező iskola. Az iskola olyan hallgatók számára készült, akiknek a jövőbe a szembe akarnak nézni. És mindenekelőtt egy iskola, amely félelmetes oktatócsoportot gyűjtött össze, sok esetben vezetõ neveket a nemzetközi stílus és a formatervezés területén.

A kiindulási blokkokon hároméves tanfolyamok vannak a terméktervezésben, a vizuális tervezésben és a divattervezésben, olaszul és angolul, valamint egy sor Masters-t, hogy tanuljanak a vezetőkből.

Határ nélküli hálózat ereje

Az RM Milano megerősíti a meglévő nemzetközi Raffles Group hálózatot, amely több mint 25 éve született Szingapúrban, és jelenleg energikusan bővül, 14 ország 26 kollégiumával.

A döntés, hogy a "Milano" nevet a névben tükrözi a kiválóság iránti törekvésünket, valamint a város iránti nagymértékű kapcsolatot, amely régóta elismerték a formatervezés kultúrájának fővárosát.

Egy olyan iskola, amely sokkal többet ad

A Raffles Milano által alkalmazott oktatási módszer a reneszánsz műhely gyakorlatából indul ki, és valódi munkát végez valódi projekteken a valódi ügyfelek számára.

Az első naptól kezdődően az előadók és a diákok kapcsolódnak egymáshoz az elválasztó falak nélkül.

Oktató-hallgatói párbeszéd, állandó törekvés az új utakra és biztonságos alapokra az egyéni és csapatnövekedési folyamat számára, amely a diákokat a holnapra vonja fel azzal, hogy felkészíti őket arra, hogy megtapasztalják azt a mai természetes fejlődésnek. A diákok megtanulják mérni a jövő álmait és törekvéseit.

Egy olyan iskola, amely már dolgozik

A Raffles Milano olyan iskola, amely nem volt ott, de a vállalatok hosszú ideje igyekeznek, éppúgy, mint a gyakorlat területén, mint az elméleti területen.

Minden projektünknek van egy célja, egy kontextus, egy erőforrás-készlet, egy korábbi tapasztalat háttere, számos oka annak, hogy mi történik, és természetesen egy sor fal, amely áttörhet. Ez az, amit a diákok lélegeznek be minden lépéssel.

Didaktikus pályáink alapköve a munka világa. Hároméves tanfolyamaink során a diákok megtanulják azáltal, hogy az elmélet és a gyakorlat közötti legszorosabb kötődés, az ötlet és a végrehajtás között jönnek létre. Mesterképzésünk során a hallgatók közvetlenül találkoznak az előadók piacán a vezető nevekkel, és lehetőségük nyílik egymás mellett dolgozni.

Helyszínek

Milánó

Address
Via Felice Casati, 16
20124 Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket