University of Rome Tor Vergata Faculty of Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hogy garantálja a magas színvonalú a szakok által kínált School of Economics és a nemzetközi szabvány követett kutatás, hogy rendelkezik-e számban új tagok minden évben. Jelenleg körülbelül 4.000 hallgató tanul. Az oktatási és kutatási tevékenység, a School of Economics strukturáltak, hogy ösztönözze az aktív és folyamatos részvétel a hallgatók, továbbá a közvetlen és személyre szabott összhang az egyetemi előadások. Kutatás, valamint kulturális és tudományos cserék, koordinálja négy osztályból és egy tárcaközi Központ.

A campus fogadó több lehetőség, mint például a kari könyvtár, nyelvi labor, a sajtóiroda, a diákok információs központ, a Szókratész-Erasmus iroda, adatfeldolgozási szolgáltatás, több szendvics bár és büfék. Sőt, a foglalkoztatási szolgálat segítséget nyújt végzős hallgatók - íróasztal Imprese- hoztak létre, hogy segítsék és posztgraduális hallgatók megtalálni gyakornoki és a foglalkoztatás.

GYAKORLATI INFORMÁCIÓK

Olasz városok még mindig tele sok kis szaküzletekben bár egyre több szupermarketek és bevásárlóközpontok megjelenő és környékén városokban.

Ha vásárolni az élelmiszer, megtudja, melyik nap piaci nap a városban, és élvezze a valódi olasz tapasztalat vásárol a friss gyümölcs és zöldség, hús, sajt, zöldség, valamint a széles háztartási termékek elérhető áron.

Akkor nem kétséges, élvezni a vásárlás olasz étel, de ha néha vágynak ételt otthon, nagy élelmiszer-áruházak már végez egy sor nem olasz ételek és egyes szaküzletekben létezik a városban. Ha vásárolni ruhákat, kiegészítőket vagy egyéb cikkek, nagyvárosok lesz áruházakban, de a legtöbb olasz még mindig inkább a bolt kis szakboltokban és butikok, ahol kapnak nagyobb figyelmet és több személyre szabott szolgáltatást.

Figyelembe véve, szállás, étkezés, telefon, helyi utazási és szabadidős költségek, a diákok meg kell fontolnia egy havi költségvetése 700-900 euró, attól függően, hogy a hely.

Helyszínek

Róma

Address
University of Tor Vergata | Via Orazio Raimondo,18
00173 Róma, Lazio, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket