Rome University of Fine Arts (RUFA)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RUFA, valódi álmok és konkrét projektek.

A RUFA, a Római Képzőművészeti Egyetem multidiszciplináris, nemzetközi oktatási központ, melyet az Oktatási, Egyetemi és Kutatási Minisztérium (MIUR) törvényesen elismert - hiteles, innovatív kurzusokat kínál a művészet, a tervezés és a kommunikáció területén. A RUFA a neves szakemberekkel és rangos vállalatokkal együttműködve biztosítja a diákok elméleti előkészületeinek kiválóságát, továbbá folyamatosan frissített módszertani-operatív útmutatást nyújt, miközben a munkahelyet és a jelenlegi piaci trendeket szem előtt tartja. 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy egyetlen akadémia keretében teljesítsék az olasz és a tengerentúli hallgatók, valamint alapítója, Maestro Alfio Mongelli, RUFA törekvéseit, melyet a mai művészeti és kulturális kontextusban teljes mértékben megfelelõ mesterképzés és mesterképzés kínál. , amely a legmagasabb színvonalú és erős, konkrét jövőbeli foglalkoztatási kilátások művészi képzését biztosítja.

Naprakész és ösztönző képzési javaslatok.

A RUFA számos olyan képzési javaslatot kínál, amely magában foglalja a legizgalmasabb és igényesebb tanulmányterületeket. A Vizuális Művészetek Tanszékének vezetői és a Tervezési és Iparművészeti Tanszék / Új Művészetek Technológiai Tanszéke által vezetett és tanácsadók a RUFA diákjai a jövőbeni szakmai pályafutását a nyolc különböző mesterképzési program közül választhatják:

Festészet / Szobor / Tervezés / Grafikai tervezés / Képregények és illusztráció / Design / Mozi / Fotózás.

És nyolc mesterképzési programból:

Multimédia Művészet és Design / Vizuális és Innovációs Design / Számítógépes animáció és vizuális effektek / Filmművészet / Tervezés / Szobrászat / Festészet / Grafika.

Az időseknek és a további speciális képzést igénylő hallgatóknak a RUFA számos rövid kurzust, mesterképzést és továbbképzést kínál.

A RUFA már sok éve intenzíven együttműködött a Malajziai rangos KDU Egyetemi Főiskolával, közösen létrehozva a Visual and Innovation Design program mestereit. A két egyetem között rendkívül dinamikus, kulturális csere és ötletek és tervek megosztása alakult ki, amelyek célja a két intézménybe beiratkozott hallgatók oktatási gazdagodása. Az ókori és kortárs hagyományok közötti összefonódás csak egy kulturális öltöny, amelyet a római egyetem oszt a malajziai társaival. Az elmúlt években az ösztöndíjaknak köszönhetően tovább erősödött a két intézmény közötti kapcsolatok. A RUFA és a KDU Egyetemi Főiskola teljes mértékben egyetért abban, hogy ez a szinergia hatalmas növekedési lehetőségeket kínál, sőt Wei Min Hon, a malajziai egyetem alelnöke kijelentette: „Meggyőződésünk szerint a diákjaink nagy értéket tudnak tanulni RUFA, amelyet ezután haza lehet vinni. Mindkét országunk rendkívül ősi kulturális örökséggel rendelkezik, és a művészi kifejezés egyformán erős szellemével párosul, és a két találkozó és összeolvadás csak sok új, pozitív ötletet hozhat létre. Hiszünk bennetek, és hisznek bennünk ”.

A mögöttes cél mindig az, hogy a különböző nyelvek, transzverzitás, kutatás és kísérletezés között szennyeződéssel szembenézzünk.

Egyedi módszer

A RUFA képzési megközelítése egy megkülönböztetett és speciális tanítási módszeren alapul, amelynek célja az egyetemi tanterv és a szakmai képzés összekapcsolása.

A RUFA tanulmányi évei alatt a diákok laboratóriumokba, műhelyekbe, tapasztalati órákba, kiállításokhoz, előadásokhoz és vitákhoz vehetnek részt. Ezek mind modern és hatékony eszközök, amelyek közelebb hozzák a diákokat a szakmai munkaerő valóságához. Tanulmányaik kihasználása érdekében a RUFA arra ösztönzi a tanulókat, hogy kihasználják a rendelkezésre álló lehetőségeket, hogy szilárd elméleti és gyakorlati alapot teremtsenek. Ezután inspirált művészetet hozhatnak létre, amely ötvözi az interdiszciplináris szennyeződést, a transzverzális gazdagodást és az innovatív kísérletezést.

Mivel a RUFA kortárs, célja, hogy a hagyományokkal és elméjével a jövőbe tervezett szívét tanítsa és oktassa.

Rómában tanulni

Bámulva az időben, a jövő felé

A kreatív művészetek tanulmányozása olyan légkörben, amely a legmagasabb jelentőséggel bíró ingerekkel és ösztönzőkkel szennyezett, óriási előnyökkel jár. Róma volt a reneszánsz bölcsője, és még ma is a város történelmi és művészeti öröksége világhírű jelkép. Ráadásul Róma állandóan változó város, ahol a dinamikus, izgalmas új nyelvek az új, izgalmas kortárs trendek színpadává teszik. Ez a legnyilvánvalóbb bizonyíték a város múzeumok és galériák nagy sokszínűsége. Sőt, Róma nem csak egy kitűnő klasszikus ajánlattétel, hanem egy olyan események és kezdeményezések ösztönző naptárja is, amelyek az új trendek zászlaja alatt állnak, és a művészettől a zenéig, sőt a rajzfilmekig terjednek.

Ne hagyja abba a lehetőséget arra, hogy tanulmányozza a Rómában található művészeti ingerek turbina motorját. Tanulás itt a belépés a jövő történelmébe!

Helyszínek

Róma

Address
Sede Centrale Via Benaco, 2
Róma, Lazio, Olaszország

Róma

Address
Via Taro, 14
Róma, Lazio, Olaszország

Róma

Address
Via Degli Ausoni, 7
Róma, Lazio, Olaszország

Róma

Address
Via Benaco, 12
Róma, Lazio, Olaszország

Róma

Address
Via Benaco, 1b
Róma, Lazio, Olaszország

Róma

Address
Via Lariana, 14
Róma, Lazio, Olaszország

Róma

Address
Via Lariana, 8
Róma, Lazio, Olaszország