Hivatalos Leírás

RUFA, valódi álmok és konkrét projektek.

A RUFA, a Római Képzőművészeti Egyetem multidiszciplináris, nemzetközi oktatási központ, melyet az Oktatási, Egyetemi és Kutatási Minisztérium (MIUR) törvényesen elismert - hiteles, innovatív kurzusokat kínál a művészet, a tervezés és a kommunikáció területén. A RUFA a neves szakemberekkel és rangos vállalatokkal együttműködve biztosítja a diákok elméleti előkészületeinek kiválóságát, továbbá folyamatosan frissített módszertani-operatív útmutatást nyújt, miközben a munkahelyet és a jelenlegi piaci trendeket szem előtt tartja. 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy egyetlen akadémia keretében teljesítsék az olasz és a tengerentúli hallgatók, valamint alapítója, Maestro Alfio Mongelli, RUFA törekvéseit, melyet a mai művészeti és kulturális kontextusban teljes mértékben megfelelõ mesterképzés és mesterképzés kínál. , amely a legmagasabb színvonalú és erős, konkrét jövőbeli foglalkoztatási kilátások művészi képzését biztosítja.

Naprakész és ösztönző képzési javaslatok.

A RUFA számos olyan képzési javaslatot kínál, amely magában foglalja a legizgalmasabb és igényesebb tanulmányterületeket. A Vizuális Művészetek Tanszékének vezetői és a Tervezési és Iparművészeti Tanszék / Új Művészetek Technológiai Tanszéke által vezetett és tanácsadók a RUFA diákjai a jövőbeni szakmai pályafutását a nyolc különböző mesterképzési program közül választhatják:

Festészet / Szobor / Tervezés / Grafikai tervezés / Képregények és illusztráció / Design / Mozi / Fotózás.

És nyolc mesterképzési programból:

Multimédia Művészet és Design / Vizuális és Innovációs Design / Számítógépes animáció és vizuális effektek / Filmművészet / Tervezés / Szobrászat / Festészet / Grafika.

Az időseknek és a további speciális képzést igénylő hallgatóknak a RUFA számos rövid kurzust, mesterképzést és továbbképzést kínál.

A RUFA már sok éve intenzíven együttműködött a Malajziai rangos KDU Egyetemi Főiskolával, közösen létrehozva a Visual and Innovation Design program mestereit. A két egyetem között rendkívül dinamikus, kulturális csere és ötletek és tervek megosztása alakult ki, amelyek célja a két intézménybe beiratkozott hallgatók oktatási gazdagodása. Az ókori és kortárs hagyományok közötti összefonódás csak egy kulturális öltöny, amelyet a római egyetem oszt a malajziai társaival. Az elmúlt években az ösztöndíjaknak köszönhetően tovább erősödött a két intézmény közötti kapcsolatok. A RUFA és a KDU Egyetemi Főiskola teljes mértékben egyetért abban, hogy ez a szinergia hatalmas növekedési lehetőségeket kínál, sőt Wei Min Hon, a malajziai egyetem alelnöke kijelentette: „Meggyőződésünk szerint a diákjaink nagy értéket tudnak tanulni RUFA, amelyet ezután haza lehet vinni. Mindkét országunk rendkívül ősi kulturális örökséggel rendelkezik, és a művészi kifejezés egyformán erős szellemével párosul, és a két találkozó és összeolvadás csak sok új, pozitív ötletet hozhat létre. Hiszünk bennetek, és hisznek bennünk ”.

A mögöttes cél mindig az, hogy a különböző nyelvek, transzverzitás, kutatás és kísérletezés között szennyeződéssel szembenézzünk.

Egyedi módszer

A RUFA képzési megközelítése egy megkülönböztetett és speciális tanítási módszeren alapul, amelynek célja az egyetemi tanterv és a szakmai képzés összekapcsolása.

A RUFA tanulmányi évei alatt a diákok laboratóriumokba, műhelyekbe, tapasztalati órákba, kiállításokhoz, előadásokhoz és vitákhoz vehetnek részt. Ezek mind modern és hatékony eszközök, amelyek közelebb hozzák a diákokat a szakmai munkaerő valóságához. Tanulmányaik kihasználása érdekében a RUFA arra ösztönzi a tanulókat, hogy kihasználják a rendelkezésre álló lehetőségeket, hogy szilárd elméleti és gyakorlati alapot teremtsenek. Ezután inspirált művészetet hozhatnak létre, amely ötvözi az interdiszciplináris szennyeződést, a transzverzális gazdagodást és az innovatív kísérletezést.

Mivel a RUFA kortárs, célja, hogy a hagyományokkal és elméjével a jövőbe tervezett szívét tanítsa és oktassa.

Rómában tanulni

Bámulva az időben, a jövő felé

A kreatív művészetek tanulmányozása olyan légkörben, amely a legmagasabb jelentőséggel bíró ingerekkel és ösztönzőkkel szennyezett, óriási előnyökkel jár. Róma volt a reneszánsz bölcsője, és még ma is a város történelmi és művészeti öröksége világhírű jelkép. Ráadásul Róma állandóan változó város, ahol a dinamikus, izgalmas új nyelvek az új, izgalmas kortárs trendek színpadává teszik. Ez a legnyilvánvalóbb bizonyíték a város múzeumok és galériák nagy sokszínűsége. Sőt, Róma nem csak egy kitűnő klasszikus ajánlattétel, hanem egy olyan események és kezdeményezések ösztönző naptárja is, amelyek az új trendek zászlaja alatt állnak, és a művészettől a zenéig, sőt a rajzfilmekig terjednek.

Ne hagyja abba a lehetőséget arra, hogy tanulmányozza a Rómában található művészeti ingerek turbina motorját. Tanulás itt a belépés a jövő történelmébe!

Program oktatási nyelve:
Angol
Olasz

Az intézmény további kínálata:

MA

Rome University of Fine Arts (RUFA)

Megtanulni válaszolni mindenfajta kérésre a művészet és a grafika összefüggésében, támaszkodva a képességedre a szépség megértésére és felismerésére, majd újfajta technik ... [+]

Ról ről

Megtanulni válaszolni mindenfajta kérésre a művészet és a grafika összefüggésében, támaszkodva a képességedre a szépség megértésére és felismerésére, majd újfajta technikák és technológiák felhasználásával.

A művészet és a kreativitás kifejezés lehetőségének világa.

A RUFA akadémiai felépítésén belül a kétéves Grafikus Művészeti Szakok a Képzőművészeti Főosztály része, a RUFA akadémiai tanulmányi ágának része, amely a Képzőművészeti Főiskolák közötti interakciót rejti magában, új szinergiákat teremtve közöttük.

A RUFA-nál született az új kortárs művész, aki több képzőművészeti kifejezéssel képes kifejezni magát, legyen az grafikus, festői, transzformációs vagy technológiai jellegű.... [-]

Olaszország Rome
Október 2019
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Megtanulják elsajátítani az anyagot és a mozgást, megteremtve saját útját a művészi kifejezéshez, egyedülálló kommunikációs nyelvet hozva létre, amely teljes hozzáférést ... [+]

Ról ről

Megtanulják elsajátítani az anyagot és a mozgást, megteremtve saját útját a művészi kifejezéshez, egyedülálló kommunikációs nyelvet hozva létre, amely teljes hozzáférést biztosít a kortárs művészeti élethez.

A szobor: anyag, mozgás, tér a művészet kifejezésére.

A RUFA a nemzetközi színtéren jól megalapozott, mint a szobrászművészet szakértője, köszönhetően Alfio Mongelli elnökének, egy világhírű szobrásznak, aki elegáns és erőteljes lineáris esztétikáját ünnepli.

A RUFA MA képzési programján keresztül a diákok megtanulják uralni az anyagot és a mozgást, és meg tudják találni képességeiket művészi kifejeződésben, egyéni nyelv megteremtésében és a kortárs képzőművészeti jelenetben való megjelenésükben.... [-]

Olaszország Rome
Október 2019
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Rome University of Fine Arts (RUFA)

A film, televízió, hanghatások és webes produkciók világában számítógépes animáció és vizuális effektek tervezője, a digitális technikák elsajátítása és a kézi készségek, ... [+]

Ról ről

A film, televízió, hanghatások és webes produkciók világában számítógépes animáció és vizuális effektek tervezője, a digitális technikák elsajátítása és a kézi készségek, a kulturális tudatosság és a kreatív képességek optimalizálása érdekében képzelhető el.

Kreativitás és technológia a számítógépes animáció és a vizuális effektek létrehozásához.

A RUFA Számítógépes Animáció és Vizuális Effektusok MA képzési programja művészeti szakirányú kurzus, melynek célja a digitális animáció és vizuális effektusok tervezése a filmek, televíziók, audiovizuális produkciók és az interneten a digitális technológia, a kézi reprodukció, a kulturális know-how, és a kreatív kapacitás.... [-]

Olaszország Rome
Október 2019
Angol,Olasz
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Ön elméleti és gyakorlati képzését tovább folytatja olyan konkrét témák tanulmányozásával, mint a mozi, set design, fotózás, szerkesztés, hangtechnika, multimédiás termék ... [+]

Ról ről

Elméleti és gyakorlati képzését tovább folytathatja olyan témákban, mint a mozi, a készlettervezés, a fotózás, a szerkesztés, a hangtechnika, a multimédiás termékek, a számítógépes animáció, a 3D, a képek fenomenológiája és a kortárs művészet szociológiája.

Film tartalomból és kísérletezésből.

A film egy sokféle nyelvből álló világ, mindegyik született a látomás közlésének szükségességéből. A kísérletezés és a kutatás segítségével életre kelthetnek új történeteket, és annak érdekében, hogy elmondják nekik, a RUFA létrehozta a kétéves Művészeti Mesterképzési Programot a Filmművészetben, született, hogy egyetlen programban összefogja a tehetséget és a mesélő képességet, írjon és azoknak a hallgatóknak a látása, akik diplomát szerzett a Művészetben vagy a Designban.... [-]

Olaszország Rome
Október 2019
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Egy innovatív, vegyes média, élvonalbeli, keresztirányú oktatási útra Pathway amely egy olyan teljes művészgé alakítja Önt, amely képes saját kreatív nyelvét kifejteni bá ... [+]

Ról ről

Egy innovatív, vegyes média, élvonalbeli, keresztirányú oktatási útra Pathway amely egy olyan teljes művészgé alakítja Önt, amely képes saját kreatív nyelvét kifejteni bármilyen művészeti fegyelemben.

Festők, teljes és multidiszciplináris művészek.

A festészet művészi fegyelem, amely lehetővé teszi a szenvedély és a szakma egyesítésének egy egyedülálló karrier- és életválasztást. A RUFA festészetének tanulmányozása során a hallgató magas szintű multidiszciplináris akadémiai tréninget és a Képzőművészet világához kapcsolódó technikák és tulajdonságok teljes megértését kapja.

Festés a tudáshálózat részeként.... [-]
Olaszország Rome
Október 2019
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Tökéletesítheti tudásbázisát, a kommunikáció tervezésének központjában, a vizuális tervezési tematikus területek elsajátításában, a reklámozásban és a multimédiás kommuni ... [+]

Ról ről

Tökéletesítheti tudásbázisát, a kommunikáció tervezésének központjában, a vizuális tervezési tematikus területek elsajátításában, a reklámozásban és a multimédiás kommunikáció magasan strukturált világában, a tervezési technikák és a digitális innováció területén.

Vizuális tervezés, egy új határ a projekttervezésben és koordinációban.

A Master of Arts képzési program a vizuális és innovációs design egy két éves művészeti specializáció célja, hogy indítson tervezők határain kívül a hagyományos grafikai tervezés korlátait.

A kurzus képzést és előkészítést biztosít a hallgatók számára, hogy kompetensen vizuális kommunikációt hozzanak létre, felhasználva a multimédiás tervezés, a vizuális tervezés és a hirdetési készségek keverékét.... [-]

Olaszország Rome
Október 2019
Angol,Olasz
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Továbbra is tovább finomíthatja edzését a magas fokú műszaki és formatervezési specializációra. Az egész tanulás során Önt egy jól strukturált, folyamatosan frissített kö ... [+]

Ról ről

Továbbra is tovább finomíthatja edzését a magas fokú műszaki és formatervezési specializációra. Az egész tanulás során Önt egy jól strukturált, folyamatosan frissített közös erőfeszítés, gyakornokok és munkalehetőségek támogatják, amelyek az olasz dizájn világelső vezető hívei.

Tanfolyam a hely, a mélység és a mozgás kezelésére.

A posztgraduális képzési program lehetőséget nyújt a művészi és kreatív személyiségű hallgatók számára szakmai környezet megteremtésében, kifejezéseik és tervezői tehetségük kifejezésére, valamint magasan képzett képzésre.

Képes elképzelni azt a téret, amelyet háromdimenziós térként elbeszélnek, azt jelenti, hogy olyan elme van, amely rugalmas és praktikus, képes mélységet és szépséget alkotni.... [-]

Olaszország Rome
Október 2019
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Rome University of Fine Arts (RUFA)

A multimédiás művészet és dizájn mestere - az első ilyen jellegű, a közelmúltban létrehozott program Közép- és Dél-Olaszországban - sikeresen átfogja ezt a bonyolult tanu ... [+]

A multimédiás ötlet körül kialakított területek és létesítmények.

A multimédiás művészet és dizájn mestere - az első ilyen jellegű, a közelmúltban létrehozott program Közép- és Dél-Olaszországban - sikeresen átfogja ezt a bonyolult tanulmányterületet, foglalkozva a digitális technológiák és technikák egyre fontosabb szerepével a tervek kialakításában. multimédiás terek és munkák. Széleskörű területet képvisel a létesítmények tervezésétől és a kulturális események beépítésétől a köz- és magánbeállítások közötti terek megvalósításáig, sőt virtuális tervezési és videó leképezéssel a nyilvános épületek és műemlékek homlokzatain. A kurzus az oktatási kiválóság válaszát nyújtja a tervezők és a művészek számára, akik az ilyen szektorokban dolgoznak, és képesek összeegyeztetni a tervező kreatív kultúráját az új technológiák szakértelmével.... [-]

Olaszország Rome
Október 2019
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul

RUFA Open Time

Address
Sede Centrale Via Benaco, 2
Rome, Lazio, Olaszország
Address
Via Taro, 14
Rome, Lazio, Olaszország
Address
Via Degli Ausoni, 7
Rome, Lazio, Olaszország
Address
Via Benaco, 12
Rome, Lazio, Olaszország
Address
Via Benaco, 1b
Rome, Lazio, Olaszország
Address
Via Lariana, 14
Rome, Lazio, Olaszország
Address
Via Lariana, 8
Rome, Lazio, Olaszország