STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szépség a világ meghívására. ELHISZED?

Rólunk

Az iskola egyedülálló koncepciója a kurzusok tudományos előadásainak és a szakemberekkel és beszállítókkal való hiteles projektek kidolgozásából ered. Minden nap, hogy minden órát, minden órát megforgasson.

- helyszíni szemlék és helyszíni tapasztalatok - valamint workshopok, laboratóriumok, gyárak és üzletek látogatásai. A kurzusok figyelembe veszik a legfontosabb nemzetközi tudományos kutatás eredményeit világhírű tervezők és építészek bizonyságával. Majdnem minden új ötlet ihlette a műalkotások és a művészek. A tudományos és gyakorlati tevékenységeken túl együtt olvasunk, és a filozófiáról, művészeiről, aktuális ügyeiről, valamint a tervezés és az építészet legújabb tendenciáiról szóló szövegekről beszélünk.

Cégünk firenzei építészeti és formatervező stúdió. Sok okból ezt a nagy várost választottuk.

Először is, mivel Firenze központi helyszíne lehetővé teszi számunkra, hogy számos más városban, például Milánóban, Rómában és Velencében látogassunk el, tanulmányozzunk és dolgozhassunk, ahol intenzív munkakapcsolatokat fejlesztettünk ki. Tény, hogy Firenze földrajzi helyzete gyors és könnyű hozzáférést biztosít Olaszország minden részéhez.

Másodszor, mert itt született az olasz nemzetközi formatervezés, ahol a legérdekesebb történelmi kontextus találkozott a jövő jövőképével.

Harmadszor, mert Olaszország legérzékenyebb városa.

Ráadásul a helyszínünk a művészi produkció történetében ismert "Via degli Artisti" -nek, a város nagy művészeti negyedének.

Tanfolyamaink sajátosságai az, hogy elméleti előadásokkal ötvözik a tanítást és a nemzetközi szakmai gyakorlatot.

A gyakorlati munkamódszeren és a helyszíni tervezéssel ellátott városlátogatásokon keresztül professzoraink különféle aspektusokat tanítanak a projektek (bútorok és belsőépítészet) és építészet fejlesztésében.

LEARN IT, DO IT

Helyszínek

Firenze

Studium Architecturae Florence Design School

Telefonszám
+ 39 055 2692248

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket