The University of Rome “Foro Italico”

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Rome "Foro Italico" egy szakmai egyetem, az egyetlen olasz állami egyetem elkötelezett a sport és a testmozgás tudományok.

Ebből jött létre 1998-ban Istituto di Universitario Scienze Motorie IUSM, amikor felváltotta a római Istituto Superiore di Educazione Fisica (ISEF), akinek tevékenységét az összpontosított felsőoktatás Ph.E. tanárok. IUSM, most "Foro Italico Egyetem" kiterjesztette a ISEF hatáskörét, hogy valamennyi tevékenységi területéhez kapcsolódó emberi fizikai aktivitás: tudományos kutatás, coaching a szabadidős sportok és a magas szintű versenysport, oktatás, fitness, átnevelő és rehabilitációs, szervezése sportesemények, kezelése sportlétesítmények, stb

LÉTESÍTMÉNYEKBEN

Az egyetem található, az északi kerületben a Római; A terület, az úgynevezett Foro Italico, épült 1932-ben, amikor számos lenyűgöző épületek és létesítmények alakították ki a római sportközpont. A területen nedves tipikus példája a fasiszta építészet, jellemző a széles körű használata a fehér márvány és diadalív szobrok és obeliszkek.

Az Olimpiai Stadion, hátul az Intézet épült abból az alkalomból, a római olimpián (1960), és azóta a helyszínen a atlétikai világbajnokságot (1987) és a World Soccer bajnokság (1990).

Foro Italico Egyetem szolgáltatások közé tartozik a modern oktatási struktúrák (11 előadótermek, a számítógépes központ, a nyelvi központ szakkönyvtár), up-to-date sportlétesítmények (10 fullyequipped edzőtermek, 2 medence, egy evezős központja a folyó Tevere) kutatóközpontok (több mint 20 laboratórium). Az egyetem is saját audiovizuális központ a termelés oktatási és nem szakmai anyagok, és a konferencia termekkel, amelyek nemzeti és nemzetközi konferenciákon.

KAR ÉS PROGRAMOK

Az egyetem jelenleg szerveződik 3 kutatáson alapuló megyék:

Az emberi mozgás és Sporttudományi Kar, Health Sciences, Oktatási Tudományok

Tanítás kínálatát a Kar Sport and Exercise Sciences közé első és második szintű programok, valamint a kutatás-orientált doktori képzésekre.

Első szint Laurea triennale

(Három éves mértéke Bachelor) Bachelor in Sport and Exercise Sciences - 3 év, 180 ECTS Ez biztosítja a hallgatók alapvető elméleti felkészítés és a megfelelő parancs az általános tudományos módszerei és tartalma, amellett, hogy a megszerzése konkrét szakmai know-how. Ez 180 kredit, amely általában felhalmozott 3 éven belül.

Második szint Laurea Magistrale

Laurea Magistrale sporttudomány és technikák - 2 éves, 120 ECTS Laurea Magistrale a megelőző és a gyógytestnevelés Activity - 2 éves, 120 ECTS Laurea Magistrale a Sport Management - 2 éves, 120 ECTS Laurea Magistrale az egészségügyi és a fizikai aktivitás, 2 év 120 ECTS pálya tanított angol nyelven

A "Laurea Magistrale" lehetőséget ad kifinomultabb szinten az oktatás. Ez a második szintű képesítést nyitott a diplomások egy három éves mértéke és szükség van egy kiegészítő 120 kredit, amely során felhalmozott átlagosan két évig. A minimális végzettséggel és sajátos tantervek bevezetéséhez előírt

MASTER / MASTERS

Mester Sport Psychology (2. szint, 1 év, 60 ECTS)

A Masters egy köztes egyetemi végzettséggel és egyaránt elérhetők után három éves mértéke (1. szintű Masters), és azt követően a felsőfokú (2. szint Masters). Ezek a tanfolyamok legalább egy év, és bevonja a megszerzése 60 kredit minden tanév. Céljuk az, hogy létrejöjjön egy diákok tudását és alakításra speciális szakmai ismereteket.

Doktori Iskola kutatás (3 év)

Doktoranduszokat: Egészség és testmozgás:

Orvosbiológiai és módszertani szempontokat Tantervek A Applied Biomedical / Módszertani megközelítés Tantervek B integratív biológia Approach - Európai Curriculum

Doktoranduszokat Sport, testmozgás és ergonómia

Doktoranduszokat : Kultúra, a fogyatékosság és befogadás: az oktatás és képzés

TANFOLYAMOK

Tanfolyamok elsősorban egynyári kurzusok és a hallgatók vehetnek vizsgálatok végén a második félévben.

Tanítási módszerek között előadások és gyakorlati munka, valamint szemináriumok és oktatóanyagok, ahol a diákok aktív szerepet. Előadások, hogy az alapvető keretét a tanfolyam: a diákok várhatóan szervezzék meg saját házi feladatát, tekintettel a vizsgálatot. Az oktatók mindig készek segíteni.

Minden előadásokat olasz, kivéve a Laurea Magistrale az egészségügyi és a testmozgással.

Az osztályok tervezett reggel és délután, hétfőtől péntekig

Helyszínek

Róma

The University of Rome “Foro Italico”

Address
Piazza Lauro de Bosis, 15
00135 Róma, Lazio, Olaszország
Telefonszám
+39 06 3673 3599

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: