University of Cagliari

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapítva 1606-ban, a University of Cagliari egy állami egyetem elkötelezett kínál átfogó és egyedi közoktatás, élvonalbeli kutatás és multidiszciplináris oktatási programokat a hallgatói közösség.

Ez a három alapvető és egymással összefonódó elemek vannak az alapjait a küldetésünk, amely diákjaink szellemi vitalitás ígérkezik egyetemünk egyik legnagyobb erőssége.

Így a University of Cagliari elkötelezett a vezető- és szolgálja a hallgatói közösség előmozdítása és támogatása tudásukat, míg ugyanabban az időben építve és a tanulás a múlt tapasztalataiból.

Magas színvonalú tanítás alapvető fontosságú, hogy egyetemünkön. A 6 karok, 39 alapképzési, 40 egyetemi és 35 posztgraduális programokat, a University of Cagliari fő feladata, hogy biztosítsa a diákok egy magas színvonalú oktatási rendszer, amely jobban felkészítsék őket az egyre globálisabb közösség.

A mintegy 400 nemzetközi megállapodások, egyetemünk, együtt graduális és posztgraduális hallgatók, aktívan részt vesz az oktatási folyamat, amely egyesíti a helyi kultúra Európában és a világ többi része.

Kutatás és ösztöndíj program fontos a University of Cagliari oktatási rendszer és a terjeszkedés, illetve, hogy megértsük a világot. Egyetemünk aktívan üdvözli és támogatja az elmélyülő intellektuális gondolkodás és támogatja a karok és a diákok mozdította a tudás és a törekvés az új ötleteket.

A University of Cagliari elhatározták, hogy megosztják az eredményeket a kutatás és fejlesztés a tudás és hogy javuljon a társadalmi, gazdasági, kulturális és szellemi életének Cagliari és Szardínia régió.

Hála a rendkívüli hallgatói szervezet, karok, a személyzet és a rendszergazdák, egyetemünk képes sikeresen végzi tudományos küldetését. Nyitva áll az a tehetséges embereket különböző háttérrel és értékeket, és meghatározza, hogy egy instittution érdem alapján, hogy támogatja a nyílt nyomozás, mint wel mint a tisztesség, a gondozás és a kiválóság minden erőfeszítést.

A University of Cagliari és annak jelenlegi szerkezete

Jelenleg a University of Cagliari a következő karok:

Kar Biológia és Gyógyszerészeti Mérnöki Kar és építészet Általános Orvostudományi Kar Sebészeti és Természettudományi Kar Gazdaságtudományi Kar, Jog- és Államtudományi Kar Bölcsészettudományi Kar

A University of Caglari egy nyilvános Állami Egyetem és mintegy 31.102 beiratkozott hallgatók, több mint 1000 oktatók és több mint 1000 szakember a technikai-adminisztratív személyzet.

Amellett, hogy évente mintegy 200 visting professzorok jönnek Cagliari Egyetem.

Abban a pillanatban, a University of Cagliari az egyik legnagyobb vállalkozás a Szardínia régió, köszönhetően a nemzetközi politikai, tanulmányok és számos megállapodást a neves egyetemek Európában és szerte a világon. Az előnyök tanul a University of Cagliari között a tudományos kiválóság, az innovatív programok, a csere lehetőségeket, a létesítmények (beleértve minden szintű és típusú sportolási lehetőség) a helyét a gyönyörű szardíniai tengerparton és az alacsony megélhetési költségek.

Helyszínek

Cagliari

University of Cagliari

Address
Via Università, 40,
09124 Cagliari, Szardínia, Olaszország
Telefonszám
+39 070 6751

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket