University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

TÖRTÉNELEM

1471-ben, a Sixtus IV. 1670-ben alapították a jezsuita egyetemet, és a francia birodalom alatt egyesül a párizsi császári egyetemmel. Napóleon bukása után ismét a Szardínia Királyságán belül van. Az Egyetemi Palota bejárati csarnokában Mazzini, Garibaldi, Mameli és Bixio mellszoborai vannak, amelyekkel együtt a génai tanárok, mint Cesare Cabella és Cesare Parodi, bátran vettek részt a Risorgimento mozgásában. A Genova Egyetem vezető szerepet tölt be az egyetemi rendszer jelenlegi reformjában, új szabályzat lépett hatályba 2011. december 29-én.

1

IDENTITÁS

A Genova Egyetem mintegy 300 tanfolyamot mutat be - beleértve a laurea utáni kurzusokat - a fiatalok törekvéseinek és attitűdjeinek megfelelően szervezve, figyelembe véve a magas képzettség fontosságát és olyan dimenziót, amely a munkaerőpiac követelményein alapul egy európai és nemzetközi szinten. sok esetben - globális szinten. A Genova Egyetem a Liguria-i Egyetem, mivel az egész regionális területen oktatási központokkal is rendelkezik Savona, Imperia és La Spezia területén.

Az egyetem szilárd kulturális és tudományos oktatást kínál a hallgatóknak, és számos eszközt biztosít számukra a szakmai jövővel szemben. Valódi lehetőségeket kínál az elmélet és a gyakorlat közötti integrációra, az egyes intézmények és vállalatok és a külföldi képzési időszakok között is. A külföldi egyetemekkel és intézményekkel való együttműködés és együttműködés számos különböző formája létezik, amelyek lehetővé teszik a professzorok és a diákok nagy mobilitását a külföldi országok felé. Jelenleg, több mint 3000 külföldi hallgatóval, az Egyetem a regisztrált diákok teljes mennyiségének 8% -át tette át, még többet - és a nemzeti adatokkal ellentétben - az olaszországi diákokat vonzotta. egyetemi tanulmányaikhoz. A Genovai Egyetem nagy jelentőséget tulajdonít a tanítás és a kutatás minőségének, ez az egyik alapvető eleme a valós innováció és versenyképesség alapjául szolgáló tudásfejlesztésnek.

f

A kutatás lehetővé teszi az eredmények elérését oalt = "f elismert presztízs is nemzetközi szinten és a kiválóság fejlesztése. A tanítás tekintetében a diákok és a proalt =" fesszorok közötti relációs mintázat növeli a viszonylagosságot oalt = "f a kapcsolatok és egy nyitott és alt =" rugalmas tanulási környezet, az új számítógépes eszközök alkalmazása: e-learning platalt = "űrlapok, elérhetőség alt =" a fogyatékkal élők számára az egyetemi webhelyen, 7 Akadémia Pont (osztályok alt = "a távoktatás számára a regionális területen).

Együttműködve a Regionális Ügynökséggel, az alt = "az oktatási szolgáltatásokkal és a munkával (Agenzia Regionale per i Servizi Educativi e per il Lavoro - ARSEL) és a régió oalt =" Liguria, az Egyetem oalt = "f Genoa alkalmazták = javítsák az üdvözlő oalt = "f nem rezidens diákjait és azok lialt =" fe feltételeit, a signialt = "ficant investments alt =" ösztöndíjak és szálláshelyek számára, amelyek egyre dinamikusabbak és alt = "full oalt =" f kulturális kihívások.

DÍJAK, SZERVEZET

e

Thalt = "e Univalt =" ersity falt = "ealt =" es aralt = "e to balt =" e két telepmalt = "ents, thalt =" e first onalt = "e az alt =" egyenlő minden thalt = "e studalt =" ents whilalt = "e thalt =" e salt = "econd varialt =" es dalt = "epalt =" véget ér a thalt = "e attalt =" endalt = "ed coursalt =" e és ISEEU (alt = "equivalalt =" ent pénzügyi helyzet indalt = "ex) calt =" ertificatalt = "e. Thalt =" e first installmalt = "ent az alt =" egyenlő 470 euróval és thalt = "e salt =" econd onalt = "e varialt = "es a minimális euró 0-tól a legmagasabb megközelítésig =" ely Euro 2.250. Thalt = "e salt =" econd installmalt = "ent risalt =" az 1,750 euróról legfeljebb 2,250 euróra a következőre: studalt = "ents, akik nem providalt =" e thalt = "e ISEEU calt =" ertificatalt = "e.
Howalt = "evalt =" er, thalt = "e Univalt =" galt = "enoa offalt =" ers thalt = "e studalt =" ents sok incalt = "entivalt =" es (teljes és részleges alt = "exalt = "felajánlja, nyereség és dalt =" egralt = "ealt =" e bónusz, ralt = "oktatások", valamint thalt = "e lehetőség palt =" erform fizetett együttműködés aktivitialt = "es.

A moralt = "e information, látogasson el a www.studalt =" enti.unigalt = "e.it/tassalt=" e / (olasz nyelven) vagy
kapcsolat thalt = "e Intalt =" ernational Studalt = "ent Officalt =" e (SASS):
Phonalt = "e: (39) 01020951525
Fax: (39) 01020951527
E-mail: sass @ unigalt = "e.it
Walt = "eb: www.studalt =" enti.unigalt = "e.it/sass/alt=" en /.

Thalt = "e SASS salt =" ervicalt = "e offalt =" ers is thalt = "e foralt =" eign studalt = "ents thalt =" e támogatás thalt = "ey nalt =" ealt = "ed in ordalt =" er só = "ettlalt =" e in thalt = "e city és spalt =" end a usalt = "eful study palt =" eriod. All thalt = "e nalt =" ecalt = "esszenciális információ a thalt felé =" e alt = "enrolmalt =" ent can balt = "e található: www.studalt =" enti.unigalt = "e.it/aralt=" eaint / intalt = "ernational-studalt =" ent

Ösztöndíjak Opportunitialt = "es

Ösztöndíjak a Mastalt = "er / PhD projalt =" számára

  • EMARO (Europalt = "ean Mastalt =" az Advancalt = "ed Robotics")
  • SERP-Chalt = "em (Intalt =" ernational Mastalt = "er a Surfacalt =" e, Elalt = "ectro, sugárzás és fotó-chalt =" emistry)
  • EMShip Mastalt = "er a Naval Architalt =" ecturalt = "e
  • ICE (Erasmus Mundus Joint Doctoratalt = "e in Intalt =" eractivalt = "e és Cognitivalt =" e Environmalt = "ents)
  • EURMalt = "ed (Etudalt =" es Urbainalt = "es alt =" en Région Méditalt = "erranéalt =" ennalt = "es)

Ösztöndíjak Studalt = "ents mobilitás Projalt =" ects:

  • EMMA-EST Erasmus Mundus II. Cselekvés - Ázsia mobilitása
  • alt = "eASTANA- Erasmus Mundus II. cselekvés - Mobilitás Kazahsztánnal, Kirgizisztánnal, Tadzsikisztánnal, Uzbalt =" ekistan, Turkmalt = "enistan
  • HERMES (Highalt = "er Education és Ralt =" esalt = "earch Aralt =" ea balt = "etwalt =" ealt = "en Europalt =" e és thalt = "e Middlalt =" e East "
  • Alyssa

Helyszínek

Genova

Università degli Studi di Genova

Address
Via Balbi 5,
16126 Genova

16126 Genova, Liguria, Olaszország
Telefonszám
+39 010 209 51525

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket