University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1

Előadás

A University of Campania "Luigi Vanvitelli" 1991-ben alakult (sz MURST március 25.) azzal a céllal, enyhíti a túlzsúfolt körülmények között a nagy nápolyi egyetem néven a "Federico II". A hivatalos dátuma november 1, 1991, a University of Campania kezdett működni autonóm módon mintegy tizenkilencezer beiratkozások és nyolc kara található öt különböző területi egységek Caserta és Nápoly. Jelenleg harmincezer hallgatók az egyetem 19 megyék. Az egyetem multicampus szerkezet két iroda a rektor: az egyik a nápolyi és egy a királyi palota Caserta.

3.

egyetemi helyszínek

Híres történelmi épületek adnak otthont az egyetem iskolák, osztály Centers és a közigazgatási hivatalok. Sok ilyen ugyanazon épület is régészeti helyszínek, mint például a Tanszék Bölcsészettudományi és Kulturális Örökség Santa Maria Capua Vetere amely áll, hogy milyen volt egyszer egy római Cryptoporticus és az iskolák Orvostudományi amely található a régi Nápoly városközpontjában.

Építészeti és Industrial Design "Luigi Vanvitelli"

Aversa - San Lorenzo ad Septimum épület és kolostor.

Orvosi ellátás és sebészet

A School of Medicine kínálja egyetlen ciklus orvosi fok annak két tanítási kórházak: a nápolyi egyetemen található Egyetemi Oktató Kórház úgynevezett "Vecchio Policlinico"; A Caserta campus található a "San Benedetto területén".

Minden klinikai oktatási tevékenységet is tartott a "Vecchio Policlinico" Nápolyban, a Caserta Polgári Kórház Caserta. A képzés során a fogszabályozás tartják a nápolyi Campus.

A nápolyi oktató kórház foglal két fő helyszínen: a komplex Sant'Andrea delle Dame és a "Mikulás Patrizia Cloisters".

Helyszínek

Caserta

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Address
Viale Abramo Lincoln,5
81100 Caserta, Campania, Olaszország
Telefonszám
+39 0823 274803

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket